hadi ya son haftalarda ortlamaları iyice düşmüştü kafaya koymuştu herhalde gitmeyi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenereye ????
turkbasket.com
Yorum
-
İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaber nerede? Araştırıyorum bir türlü bulamadım.
turkbasket.com
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRytas adama para verir mi hiç sanmıyorum..vaktinde alır
Yorum
-
İlk olarak Behçet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyukarıda yazıyor gözünden kaçtı herhalde
turkbasket.com
Rasic gibi bir oyuncunun Trabzonspor'un ilk yılında burada bulunmuş olmasına çok sevinmiştim. İlk senede Rasic geliyorsa üç-dört sene sonra Lebron'ı bile getirir bizimkiler diye de espri yapıyordum. Ama bütçenin yetersizliği, sene başındaki saçma sapan mağlubiyetler, iyi bir pivotun bulunamayışı ve daha çeşitli nedenler bu sonu hazırladı. Rasic'in sene sonunda ayrılacağına emindim ama hiç beklemediğim anda gitmesine çok üzüldüm. İnşallah haftasonu Olin maçına gidebilirim.
Yorum
-
inşallah doğru değildir..1 numarada yine sıkıntı yaşarız...sadece milosevic ile olacak iş değil..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum