Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vladan VUKOSAVLJEVIC!

Hem Sırp, hem Beobasket'ten!

Cakic'den çok daha verimli olacaktır. Geçen yıl Aliağa'da oynamıştı. Eskilerden Zoran Savic'i andıran bir oyun tarzı var. Vlade de bir gün iyileşip takıma dönerse birbirlerini tamamlarlar.

Olmazsa Mile ILIC!

*
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 31.01.2011, 01:27.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Koç Sakota, hafta içinde şöyle bir açıklama yaptı: "Yerli oyuncu olarak genç ve yetenekli oyuncu bulursak alırız"

Darüşşafaka'dan Yunus SONSIRMA 1992 doğumlu PG (192 cm)

Pertevniyal'den Soykan YIKILMAZ 1992 doğumlu PG/SG (185 cm)

Optimum TED Kolejliler'den Ozan ÇORBACIOĞLU 1992 doğumlu SF (200 cm)

Optimum TED Kolejliler'den Uğur Can AKSOY 1991 doğumlu PF (206 cm)

* Bu oyuncuların Beko ligi bağlantısı da yok (Soykan dışında). Hepsi milli takımlarda yer almış oyuncular. Kısa vadede alt yapıdan geniş çaplı çıkarımlar yapamayacağımıza göre TB2L'de oynayan milli takım seviyesindeki oyuncular düşünülmeli... Banvit ve Tofaş'ın izlediği yollardan biri de bu.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuz Soykan Yıkılmaz guard değil mi? Can Korkmaz ne durumda peki?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oğuz Soykan Yıkılmaz guard değil mi? Can Korkmaz ne durumda peki?
          Her iki gard pozisyonunda da oynayabiliyor. Efes, gelecek için yeterli görmezse bırakabilir.

Can da Pertevniyal'de Cengiz Abi. Soykan ile yan yana oynuyorlar.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Her iki gard pozisyonunda da oynayabiliyor. Efes, gelecek için yeterli görmezse bırakabilir.

Can da Pertevniyal'de Cengiz Abi. Soykan ile yan yana oynuyorlar.
            bence Can'ı alalım tabi Efes verirse aslında Efes'in bu yaş grubunda çok iyi oyuncular vardı ...isimleri Sakota'ya birinin söylemesi lazım ama Oğuz... Sence bu kişi Dodo olabilir mi?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence Can'ı alalım tabi Efes verirse aslında Efes'in bu yaş grubunda çok iyi oyuncular vardı ...isimleri Sakota'ya birinin söylemesi lazım ama Oğuz... Sence bu kişi Dodo olabilir mi?
              Abi, Doğan Hakyemez olur, Rüçhan Hoca olur, Taner Hoca olur... Bu isimler onlarca-yüzlerce oyuncuyla çalışmıştır. İhtiyaç dahilinde, gelişime müsait oyuncular neden düşünülmesin?

İlkan Karaman Tofaş'ta parlamadan önce nereleri dolaştı, daha 20 yaşında.

Birçok örnek var.

Bu noktada eğitimler ve aileler devreye giriyor.

Böylesine iyi elenmiş-seçilmiş bir grubun Trabzonspor' dahil edilmesi İsmet, Kamer, Cüneyt ve İsmail Can için de çalışma fırsatı olacaktır.

Açıkçası tam Sırp takımları gibi...

Bugün Hemofarm, Radnicki, biraz Kızılyıldız, Zeleznik ve Buducnost başta olmak üzere o coğrafya takımları böyle çalışıyor: Hazır oyuncu yerine gelişmeye müsait oyuncuları bulup yetiştiriyorlar.

Yorum

• Oğuz, sen hala Cenk ten umutlusunya bizde iş yapar mı sana göre Dodo el atarmı ona

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oğuz, sen hala Cenk ten umutlusunya bizde iş yapar mı sana göre Dodo el atarmı ona

Sorma Taner Abi, Ömer'e hayran oluyorum her geçen maç. Speedy Gonzales gibi iki saniyede rakip potaya gidip turnike atamıyordu, şimdi iki uzunun üzerinden bitiriyor.

Cenk'den umudum var ama 30'lu yaşlara doğru açılır Efes'de oturdukça. Geçen yıl Air Avellino'da 12 sayı yapıyordu maç başına, hem de iyi yüzdeyle.

Avrupa'da piyasası var hala onun abi. Olmadı Bjk CT istiyordu.
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 31.01.2011, 01:33.

Yorum

Sorma Taner Abi, Ömer'e hayran oluyorum her geçen maç. Speedy Gonazales gibi iki saniyede rakip potaya gidip turnike atamıyordu, şimdi iki uzunun üzerinden bitiriyor.

Cenk'den umudum var ama 30'lu yaşlara doğru açılır Efes'de oturdukça. Geçen yıl Air Avellino'da 12 sayı yapıyordu maç başına, hem de iyi yüzdeyle.

Avrupa'da piyasası var hala onun abi. Olmadı Bjk CT istiyordu.

İnşallah dediğin gibi olurda açılır yıldızlaşır ben yanılırım Cenk altyapıdan ilk çıktığında çok beğeniyordum niye oynatmıyorlar falan diyordum. bir türlü patlama yapamadı beyfendi galiba disiplinsiz diye göndermişti Efes onu yanlışmı hatırlıyorum milli takımında ihtiyacı olduğu birisi
                    Ömer ozamanlarda yine sahada savaşıyordu ben o ışığı Cenkten alamadım Ömerin yanına gönderelim şunu biraz kulağını çeksin

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnşallah dediğin gibi olurda açılır yıldızlaşır ben yanılırım Cenk altyapıdan ilk çıktığında çok beğeniyordum niye oynatmıyorlar falan diyordum. bir türlü patlama yapamadı beyfendi galiba disiplinsiz diye göndermişti Efes onu yanlışmı hatırlıyorum milli takımında ihtiyacı olduğu birisi
                      Ömer ozamanlarda yine sahada savaşıyordu ben o ışığı Cenkten alamadım Ömerin yanına gönderelim şunu biraz kulağını çeksin
                      Taner Abi, NBA hayali ve Efes'de daha fazla kazanmayı tercih edince oynamadan geçiyor yıllar. Rubio mesela, basamak basamak çıktı, hemen bir anda NBA demedi, hala gitmiyor.

Bizim gençlerimizde böyle sorunlar oluyor ne yazık ki. Doğru takımı/hocayı bulmak da önemli. Barış Hersek bu sene Antalya'da şans yakaladı, iyi değerlendirdi ligin ilk yarısında. Pozisyonunu da buldu.

Darısı cenk'in başına...

Yorum

• yerli transferi kapandi 3 gun once.
                        yok imza, mimza

Yorum

• Harold Jamison AEK'da

Medical Park Trabzonspor'un NBA patentli ABD'li pivotu Harold Jamison, Karadeniz ekibi ile ipleri kopararak Yunan ekibi AEK Athens ile anlaşma sağladı..
                          Yunan medyasına yansıyan habere göre, Bordo-Mavili ekipte bu sezon sakatlığı nedeniyle pek forma şansı bulamayan 34 yaşındaki ve 2.06 boyundaki Jamison'ın sezonun geri kalanında Atina ekibinin formasını giyeceği yazıldı..

Geçtiğimiz sezonun ortasından itibaren Trabzonspor forması giyen ve takımının Beko Basketbol Ligi'ne çıkmasında büyük pay sahibi olan deneyimli oyuncunun, sakatlığı sonrasında pota altı rotasyonuna; Vladislav Dragojlovic ve Goran Cakic'in katılması ile pek forma şansı da kalmamıştı..

Bu sezon başında Beko Basketbol Ligi'nde 6 maçta Medical Park Trabzonspor forması giyen Harold Sherill Jamison, bu maçlarda ortalama 23.28 dakika sahada kalarak; 9 sayı, 6.7 ribaund ve 0.8 asist ortalamaları yakalamıştı..

mixbasket
                          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

Koç Sakota, hafta içinde şöyle bir açıklama yaptı: "Yerli oyuncu olarak genç ve yetenekli oyuncu bulursak alırız"

Darüşşafaka'dan Yunus SONSIRMA 1992 doğumlu PG (192 cm)

Pertevniyal'den Soykan YIKILMAZ 1992 doğumlu PG/SG (185 cm)

Optimum TED Kolejliler'den Ozan ÇORBACIOĞLU 1992 doğumlu SF (200 cm)

Optimum TED Kolejliler'den Uğur Can AKSOY 1991 doğumlu PF (206 cm)

* Bu oyuncuların Beko ligi bağlantısı da yok (Soykan dışında). Hepsi milli takımlarda yer almış oyuncular. Kısa vadede alt yapıdan geniş çaplı çıkarımlar yapamayacağımıza göre TB2L'de oynayan milli takım seviyesindeki oyuncular düşünülmeli... Banvit ve Tofaş'ın izlediği yollardan biri de bu.
                            Soykan Yıkılmazda ısrar etmeliyiz...

Yorum

• Aleksandar Rasic gitti

Verdiği emekler ve takıma katkısı için teşekkür ediyoruz.

Yorum

• nereye ????

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X