Bu arada habere şimdi baktım tenik menajerlik görevine getirildiği söyleniyor, ben bunu tam olarak anlayamdım takımın koçu olmayacak mı ? Ertuğrul Erdoğan da antrenörlük görevine devam edecekmiş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklısın Oğuz, bu fırsatı geçen sene İsmet'e tanımadılar ama... ne yazık ki sezon boyunca doğru dürüst süre almayan Erdal ve Ramazan kadroya dahil edildi İsmet'se hem federasyona verilen listeye yazılmadı hem de bazen deplasmanlara bile götürülmedi masraf olur diye.....bu sene de aynı şeyi yaparlarsa gözümde hiç değerleri kalmayacak çünkü İsmetin hep iyi olduğunu ve gelecekte çok önemli bir oyuncu olacağını bizzat takım hocaları ifade ediyor...
İlker diskalifiye olunca dedim herhalde Selçuk Üni maçında onun yerine İsmet oynar. Şampiyonluk garanti, İstanbul'da çocuğu onurlandırırlar taraftarla birlikte.
Ama listede göremedim.
Dediğim gibi, bence kuracağımız takım sadece sayı krallarıyla, Amerikalılarla, Sırplarla ilerleyemez. Altyapı için de bir taraftan çabalamak gerekir.
Trabzon'da olmadığım için bilemiyorum, diğer genç kardeşlerimiz hakkında bilgim yok. Ama İsmet'i genç takımdan biliyorum. İnşallah, bu sezon onu da TS formasıyla izleriz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada habere şimdi baktım tenik menajerlik görevine getirildiği söyleniyor, ben bunu tam olarak anlayamdım takımın koçu olmayacak mı ? Ertuğrul Erdoğan da antrenörlük görevine devam edecekmiş.
Aydın Örs de danışman-koordinatör gibi çalışır.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada, dün Fransa ümit milli takımına 80-61 kaybeden ümit milli takımımızda oyuncumuz Volkan İNCEKARA da yer aldı. Maçı 1 sayıyla bitirdi.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de tam onu yazmak için girecektim Oğuz.Pek fazla süre alamamış anlaşılan.
Yarın yine oynayacaklar. Belki daha çok süre alır.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Burda etiği falan tartışmayalım bence hiç.Aydın Örs bizden süre istemişti bu süre içerisinde Fenerbahçe'den teklif bekliyormuş demek ki.Yani Fenerbahçe'ye kızmaya hakkımız yok kaldı ki Fenerbahçe çok önceden beri Aydın Örs'ü takımın başına geçirmek için uğraşıyordu.
Yorum
-
Aydın Örs geri döndü!
Beko Basketbol Ligi'nde bu sezon şampiyon olan Fenerbahçe Ülker'in, tecrübeli antrenör Aydın Örs ile anlaştığı bildirildi.
Aydın Örs'ün Fenerbahçe Ülker'de genel direktör olarak görev yapacağı öğrenildi.
Beko Basketbol Ligi'nde 2006-07 sezonunda play-off final serisinde Efes Pilsen'e 4-0'lık üstünlük kurarak, kulübün 100'üncü yılında ve 16 yıl aradan sonra Fenerbahçe Ülker'e şampiyonluk yaşatan Aydın Örs, basketbol şubesindeki yeniden yapılanma nedeniyle sürpriz bir şekilde takımdan ayrılmıştı.
Fenerbahçe yönetiminin 100'üncü yılda takımı şampiyon yapan antrenör Aydın Örs ile yeniden anlaşmamasına tepki gösteren sarı-lacivertli taraftarlar ise yönetimin bu kararını kulüp binasına yürüyerek protesto etmişti.
Fenerbahçe Ülker, Örs'ün yerine Bogdan Tanjeviç ile üç yıllık sözleşme imzalamıştı. Tanjeviç'in ayrılmasından sonra üç yıllık bir aranın ardından yeniden sarı-lacivertli kulübe dönen Aydın Örs, bu kez genel direktörlük görevi yapacak.
Bunu bekliyordu zaten.Böyle isimlerin bizde yeri yok.-1461 TRABZON-
Yorum
-
Azize resmen Trabzonspor'un gelişinden korkmuş !
Sadri Şener'den bir etik açıklaması daha duyarız yakında. Ama bize lazım olan etik açıklaması değil Semih Şentürk transferiyle verilecek cevaptır ! Tabi bunu yapıcak yönetim olucak !
Konular karıştı kusura bakmayın ama Sadri Şener'in etik muhabbetinin üstüne bu olay yaşanınca biraz içiçe girdi meseleler.
Merak etme Azize öyle ya da böyle geliyoruz yinede !Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlara bak ya!
Biz de ortalıkta dolaşıp böyle hareketler doğru, şöyle hareketler yanlış demeye devam edelim.
Yorum
-
Son dönemde Efes altyapısından çıkıp da bekleneni verebilen bir oyuncu oldu mu yahu? Yakın geçmişte kendilerine ciddi yatırımlar yapılan bir sürü genç oyuncu 'Bunlar olmuyorlar!' denilerek serbest bırakıldılar. Bu zincirin son halkası da Melih Mahmutoğlu oldu. Geçen yılı Melih gibi Daçka'da geçiren Can Özcan da serbest. Melih şuta odaklı oyunu nedeniyle 'Tam donanımlı oyuncu olamaz ama ortalama üstü olur' yorumlarına maruz kalıyordu ama Can Özcan için Kaan Kural dahil birçok kişi çok umutlu konuşuyorlardı, yazılar yazıyorlardı. Alpella, Trabzon, Daçka derken dişe dokunur birşey yapamadan geçirdi gelişebileceği 4 yılını. Belki doğru yerlerde bulunamadı, belki de kendisi gelişmek istemedi, bunu bilemeyiz. Her iki oyuncunun da alıcıları çıkacaktır TBL'den. Bakalım yeni takımları ne olacak bu iki gencin?
Melih Mahmutoğlu rotasyon için düşülülemez mi acaba şu anda Ümit milli takımda aynı zamanda Alaeddin hocamızın da öğrencisi.Hem de ileriye dönük genç bir oyuncu.
Yorum
-
Sahaya inmeyen Aydın Örs'ün çok fazla bir esprisi olduğunu düşünmüyorum.Aydın Örs koçtur, menajer ya da idareci değil. Bekliyordum zaten fb'ye gitme kararını.Büyük ihtimalle Ertuğrul Erdoğan ile lig devam ederken kısa sürede yollar ayrılacak ve sahaya in denilecek ona. Tanjeviç'i getirirken onu kovmaktan beter etmişlerdi ama o tercini böyle kullandı.Bu olayda hata Dodo'da, kesin konuştu çok umut verdi camiaya ya da Örs onu da feci ters köşe yaptı.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum