Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yavaş gel
    ben mi ^^ Eneeeesss Kanteeeeeerrrr hehhheee, manyak olur beee
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada kadro nasıl oluyor Murat, konuşamadık epeydir.

Jamison-Evren-Ersin-Serhat-Derrick-Wright: 6 oyuncumuz var.

Yabancı point gard. Etti 7.

Caner-Hakan ve bir gard kalsa bu seneki takımdan. 10 yapıyor.

Yerli 5 numara transferi... 11.

Yabancı gard da açıklanmadı hala...
      Oğuz benim ikiz kardeşim Fırat Aydemir'le konuşmuş takımda kalıp kalmayacağı konusunda.Takımda kalacağını söylemiş hatta full61 diye de eklemiş.Herhalde ezberden konuşmuyordur Fırat takımda kalacağını düşünüyorum.

Caner ve Hakan'ın da takımda kalacağını düşünüyorum senin gibi Wright transferinden sonra Hadi gidici gibi.

Kadro nasıl oluyor sorusuna gelecek olursak birisi bana sene başında böyle böyle transferler yapacağız dese gülüp geçerdim ama sonuç ortada işte.

Wright çok önemli bir oyuncu umarım o sakatlık belasını yaşamaz.

2 tane daha Avrupalı oyuncu hakkımız var bunlardan bir tanesini 1 numara için kullanacaklarını söyledi zaten Celil Hekimoğlu, bakalım İlker Umut ikilisinden hangisi ile yolar ayrılır.

5 numara için gündeme düşen tek isim Asım Pars, Galatasaray'ın da ilgilendiği söyleniyor ama içime öyle doğuyor ki o da bize gelecek.

Bu arada Birkan hala kontrat yapmadı herhangi bir takımla.Derrick,Ersin var o bölgede Birkan çok mu gereksiz transfer olur.Gökhan Orçun ve Melih Kabakçı'dan bir tanesi ile de yollar ayrılacaktır bana göre.

Yorum

• Bu arada şimdi Birkan Batuk ile twitter vasıtası ile konuştum.Trabzonspor seni istiyor mu diye, o da öyle bir durum yok dedi.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada şimdi Birkan Batuk ile twitter vasıtası ile konuştum.Trabzonspor seni istiyor mu diye, o da öyle bir durum yok dedi.
          Birkan'ı Efes takip ediyor sanırım.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Eğer Karşıyaka'da kalacak olsaydı çoktan sözleşme imzalardı, devrede ya Efes vardır ya da Fener.

Hayırlısı bakalım.

Yorum

• Medical Park Trabzonpsor bugün sağlık kontrolünden geçen ve sağlam çıkan Michael Wright'ın yanısıra daha önceden anlaşma sağladığı Ersin Görkem ve Evren Büker'e yarın medya önünde imza attıracak. Bir anlamda da gövde gösterisi yapacak. İstanbul Sheraton Hotel'de saat 09:30 - 12:00 arasında düzenlenecek olan organizasyonda kahvaltı ikramı da yapılacakmış.

Şu haberi de koyalım şuraya üçlü imza şov var yarın.

Devamı gelir umarım.

Yorum

• Efes'in akıbeti henüz belli değil, olası bir tasfiyede oradan bize yerli oyuncu düşer mi?
                Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Derrick?

O ne zaman imzalıyor acaba...

Bir de, süpriz olur mu yarın acaba?
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Efes'in akıbeti henüz belli değil, olası bir tasfiyede oradan bize yerli oyuncu düşer mi?
                    Bizden önce GS var.Bu sene akıllandılar, daha ciddiler...

Yorum

• Parası var mı ki GS'nin?
                      Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Bu arada Quinton Hosley Gürcü vatandaşlığına geçmiş böylece Avrupalı oyuncu hakkını da kazanmış oldu.Birçok takımın da ilgi odağı oldu böylece.

Yorum

• Oktay Hoca'yı getirdiklerine göre önüne sağlam bütçe koymuşlardır.

Yorum

• efes dağılsa bile, bize ekmek çıkmaz ordan
                            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Ender Arslan 1 numara için iyi transfer olur mu sizce ?
                              Bence iyi bir transfer olur
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizden önce GS var.Bu sene akıllandılar, daha ciddiler...
                                Evreni kaybetmek nasıl bir akıllanmaksa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X