Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak grEEnEyE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haislip bu sezon San antonio da pek oynayamamış. O yüzden bu seneki istatistiklerini baz alamıyoruz.
    haislip sezon ortasında avrupaya gelmedimi? panatinaikos 'a

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      haislip sezon ortasında avrupaya gelmedimi? panatinaikos 'a
      evet sezo ortası panaya gıttı..
      cok para ıster bıze gelmez o

Yorum

• wiki de Pano yu yazmamışlar) Hemen bakıyorum.
        61>34 Trabzonspor
        En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
        Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi birileri Aydın örs geliyo gibi şeyler yazmış acaba doğruluğu nedir? Ben Alahattin hocayı çok seviyorum inşallah doğru değildir..
          Alaeddin hocamız Aydın Örs gelse bile görevine devam edecek.

Yorum

• Zaten forvet transferleri yaptık. Marcus hem de pahalı bir oyuncu. Daha çok 1 ve 5 numaralara oyuncu aramalıyız. 5 numarayı pek önemsemiyoruz gibime geliyor ama o noktada büyük eksiklik yaşayabiliriz.

Yorum

• Haislip'in bölgesine Michael Wright gibi bir oyuncu aldık zaten.Ben de çok beğenirim Haislip'i ama dengesizdir biraz.Wright ise çok dengeli bir oyuncudur.Bir maç 30 atıp bir maç 5 atmaz.Hep 15-25 arası skor üretir.Haislip öyle değil.
              Colmandante

Yorum

• http://www.paobc.gr/team.php?categor...4&period_id=36 Pana nın kadroda gözükmüyor.
                61>34 Trabzonspor
                En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• Haislip demişken Mirsad Türkcan la kavgasını hatırlayan var mı?

Bu arada Pana da oynayan eski Efesli Drew Nicholas ı alsak harika olurdu.Hem Pana da istatistikleri çok yüksek değil Pana da ellinden çıkarmaması için hiçbir neden yok(Sanırım ABD Lİ oyuncu alma hakkımız kalmadı galiba.Açık varsa bence kesinlikle Nicholas düşünülmeli).

Serbest atışlardaki stili çok hoşuma giderdi.
                  En son Bdeniz_61 tarafından düzenlendi; 02.06.2010, 18:44.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi birileri Aydın örs geliyo gibi şeyler yazmış acaba doğruluğu nedir? Ben Alahattin hocayı çok seviyorum inşallah doğru değildir..
                    Bende bunu soracaktım.Çıkan haberlerin gerçeklik payı var mı gerçekten?

Aydın Örs gerçekten iyi bir isim fakat şuanda Alaattin hocamızdan vazgeçmek doğru olmaz.1.ligte bize koçluk yapmayı en çok hakeden kişi Alaattin hocamızdır.

Umarım doğru değildir çıkan haberler..
                    Yeterki ONUR'suz
                    olmasın
                    aŞk
                    !

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bende bunu soracaktım.Çıkan haberlerin gerçeklik payı var mı gerçekten?

Aydın Örs gerçekten iyi bir isim fakat şuanda Alaattin hocamızdan vazgeçmek doğru olmaz.1.ligte bize koçluk yapmayı en çok hakeden kişi Alaattin hocamızdır.

Umarım doğru değildir çıkan haberler..

Aydın örs gelirse altyapının başına geçecek.Takımın başında Alaattin hoca devam edecek.A
                      Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Ben Enc cok Oktay mahmuti severim
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aydın örs gelirse altyapının başına geçecek.Takımın başında Alaattin hoca devam edecek.A
                          O zaman bu karar süper olmuş.
                          Yeterki ONUR'suz
                          olmasın
                          aŞk
                          !

Yorum

• jamıson u gönderip yerine tam 5 numara bir amerikalı alsak daha iyi olurdu ,

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              jamıson u gönderip yerine tam 5 numara bir amerikalı alsak daha iyi olurdu ,
                              Jamison'ı gönderip mi?Jamison'ı göndermek yapılacak en büyük hatalardan biri olur.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Jamison'ı gönderip mi?Jamison'ı göndermek yapılacak en büyük hatalardan biri olur.
                                bende beğeniyorum da, daha iri blokcu pota altını karartıcak bir uzun istiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X