Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• efes pilsen partizan ile birlesecekmis

biz birlessek ve oyunculari alsak süper olurdu

Yorum

• dün alaeddin hoca pota programına katıldı salonun ekim-kasım arası biteceğini söyledi

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İstanbul'da hangi salonda hangi takıma karşı 7500 kişi toplayabilirsin!?

İmkansızzzz!!!

Neden?

Çünkü, ligdeki İstanbul takımlarına bakalım: EP - Bjk - Fb - GS

Bunların hangisi tüm salonu yani 7-8 bini sana verir?

Abdi İpekçi'de GS veya FB mi?

Akatlar'da Bjk mı?

Veya Ayhan Şahenk'te Efes mi?

Belki Efes!

Ancak Efes'in bu sene yukarıdaki takımlarla oynarken uyguladığı bilet fiyatı politikasından sayın hocamızın haberi olmaması imkansız.

Biz bu sene, " Haydi Abdi İpekçi'ye dolduralım salonu, eyy İStanbul'daki TS'liler, bu fırsat bir daha ele geçmez" ve final grubunda Ataköy'de toplanalım derken bunu kastetmiştik.

Yeşilyurt maçında, Beykoz'da, İbb maçında "bedava" maçlara gelme zahmetine katlanmayan büyük (!) TS sevdalıları şimdi mi gidip 30-40 lira verecek taa Maslak'taki Efes maçı için? (Zaten o maçlara da daha önce Yeşilyurt'a, Pertevniyal'e, Beykoz'a giden insanlarımız gider...)

Sözün özü, artık İstanbul'da binlerce kişi toplama hedeflerimiz, hayale dönmüştür (kupa-tarafsız saha maçları dışında)...

Ayrıca İstanbul'u boşversinler lütfen!

Önce Trabzon'da salon sporu kültürünü yaymaya çalışsınlar.

Koltuklara basmadan oturarak maç izlemeyi aşılasınlar insanlara.

KTÜ'den gençleri, liselerden kardeşlerimizi salona ve spora çeksinler.

Aileleri yanlarına alsınlar...

Salonu cazibe merkezi yapsınlar.

Danslar-yarışmalar vs. planlasınlar.

Maçtan önce bir anons yapıp " serbest atış atan bizsek, penaltı kullanırken yapılan oooooooo'yu yapmayın, aksine sessiz kalın" desinler.

Rakip pota arkasındaki seyirciler, biz savunmadayken orayı "geçilmez duvar"a çevirsinler.

"Savunmada ıslık-hücumda alkış" pratiğini yazsınlar duvarlara...

"lalaalala Bordo-Mavi"leri, maçın sonuna veya devre arasına saklasınlar...

Karışık oldu farkındayım ama doluyum bu konuda.

Affola
        teşekkürler Oğuz çok önemli şeyler yazmışsın, hatta bunlara ek olarak yerel gazetelerde basketbol kültürünü geliştirmek için bu tür yazılar yayınlanabilir, kulüp broşür bastırıp şehirde dağıtabilir..

Yorum

• efes kizlarini alsak buyuk bi transfer yapmis oluruz =D

Yorum

• Basketbolla aram pek iyi değildir ama transfer ettiğimiz oyuncuların istatistiklerine baktığımda ve basketbolla uğraşan arkadaşlarıma sorduğumda transferlerin kaliteli olduğuna kanaat getirdim.Hadi hayırlısı

Yorum

• Engin Atsür'ü alıyor muyuz arkadaşlar, son durum nedir?

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ömer Aşık NBA' da ancak kısa bir tatil yapar, sonra da dönüp dolaşıp bize gelir

İnşallah geçen sezon yapılan hataya düşülmez.

Böyle güzel bir heyecan yakalanmışken kombine alışkanlığı kazandırmak lazım.Bu alışkanlığı da fiyatı mümkün mertepe en alt seviyelerde tutarak oluşturabilir ve süreklilik kazandırabilirsin.

Bence en makul fiyat şimdilik 50.00 TL olmalı.Yani sembolik.

Yok 100 TL ve üzeri gibi bir görüş belirirse şuraya yazıyorum, satılmaz...
                Kesinlikle katılıyorum. Salonun dolmasını istiyorsak 50 lira bile fazla. Ancak bilinç oluşturmak adına mutlaka kombine işine girilmeli. Yoksa şu anki durumda, üzülerek söylüyorum ki biletler bedava bile olsa o salon dolmaz. Pelitli'de bir salon inşaa edildiğinden şehrin %90'ının haberi bile olmadığını düşünüyorum. Abartıyor muyum diyorum bazen ama kendi etrafımdaki insanlara bakınca abartmadığımı görüyorum.

Farkındalık oluşturmak adına organizasyonlar planlanmalı. Barcelona maçı olursa mesela bu maç, kent halkının durumun farkına varmasına önemli katkı yapabilir. Ayrıca ulaşım da çok önemli, kesinlikle yeterli sayıda servisin sağlanması lazım. Ayrıca maç günü, basket takımımızın bir maçı olduğunu halka bir şekilde göstermemiz lazım. Yoksa millet kahvede otururken öbür tarafta maç oynanır biter, kimsenin haberi olmaz. Şu an benim şehirden edindiğim intibah bu.

Salonu doldurmak için Kayseri'nin stadını doldurmak adına yaptıklarının benzerlerini yapmamız gerekecek gibi görünüyor. Çok mu kötümserim bilmiyoruma ama samimi bir şekilde gözlemlerim bu yönde şu an itibarı ile...

Yorum

• bigben harika yazmışsın.Ataköy deki Olin maçına gittiğime pişman olmuştum.Koltukların üstünde tepinenler,tanımadıkları bir avuç rakip takım taraftarları kavga edenler ne ararsan vardı.

Şahsen Efes maçlarına gittiğimde çok güzel ve nezih bir basketbol ortamı oluyor.Futbol ve basketbolu arkadaşlarımız aynı şeyler gibi görüyor.

Yorum

Gürkan mı?
                    tabii ki
                    dodo muzun arkadaşıdır biliyorsun. üçlük uzmanı idi eczacı da.

Yorum

• beyler dodo kim

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyler dodo kim
                        Anlaşılıyor ki bizim basketbolda çok işimiz var çokkk
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,
                        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Anlaşılıyor ki bizim basketbolda çok işimiz var çokkk
                          çççO salonda maç olur, milletin haberi olmaz diyorum da haksız mı diyorum abi? Kesinlikle tanıtım konusunda bişeyler yapılması lazım.

Yorum

• Gündemdeki isim: Asım PARS!

Kaynak: http://www.salsabasket.net/2010/05/t...gileniyor.html

Asım PARS

1.4.1976 Bosna Hersek doğumlu.

2.12 boyunda ve 105 kilo.

TBL ve Avrupa tecrübesi var, Milli takımda da yer aldı.

Geçen sezonu MERSİN BŞB.'de geçirdi (Ortalma 29 dk, 9,8 sayı ve 6,3 ribaund).
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 23.05.2010, 10:34.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Gündemdeki isim: Asım PARS!

Kaynak: http://www.salsabasket.net/2010/05/t...gileniyor.html

Asım PARS

1.4.1976 Bosna Hersek doğumlu.

2.12 boyunda ve 105 kilo.

TBL ve Avrupa tecrübesi var, Milli takımda da yer aldı.

Geçen sezonu MERSİN BŞB.'de geçirdi (Ortalma 29 dk, 9,8 sayı ve 6,3 ribaund).
                              Paylaşımın için teşekkürler Oğuz Abi
                              Transfer gerçekleşirse pota altımız için iyi bir transfer olur bence
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Asım Pars maç başına 2 hatalı yürüme ile oynayan bir pivottur. Fatih Solak alınsın daha iyi.
                                61>34 Trabzonspor
                                En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                                Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X