Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• KTÜ'ye indirim yapılsın.

Eskişehir taraftarının 3'te1'i öğrencidir..
    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İsmail abi Alaeddin hocayı dinledin mi bugün.Altyapı hamlesini başlatıyoruz dedi.Trabzon'da okullarda büyük bir araştırma yapılacakmış.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya detroit e ne demeli oakdar yıldız adayı varken miliçiç
        LeBron zaten 1. sıra.

Ardında Carmelo var ama bizde de Tayshaun patlama yapmıştı.

Chris Bosh desen, Memo var.

Chris Kaman? Ben Wallace var.

Wade? Richard Hamilton...

Böyle bir takım 2. sıradan seçim yaparsa ancak Milicic'i seçer.

Gerçi o sene şampiyon olmuştuk
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İsmail abi yeni salonu ne kadar erken devreye sokabilirlerse o kadar iyidir diyorum ben.En az 15 maç yapılacağını düşündüğümüz zaman 50 lira gerçekten de sembolik bir ücret oluyor.Ben 150 vermeye bile razıyım bench arkasını bana ayırsınlar.

Yönetim bu konuda doğru adımları atacaktır.7500 kişilik salonumuz var orayı olabildiğince doldurmalıyız.KTÜ'deki öğrencileri maça çekmek lazım.
          Sen, ben veririz de bizim gibi kaç kişi verir acaba ?

Madem basketbolun nabzını tutuyoruz, aslında bu konuda yönetime yardımcı da olabiliriz.

Bu konuyla ilgili bir anket ayarlarız Murat, en azından fikir verir
          Son ağaç kesildiğinde,
          Son nehir kirlendiğinde,
          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Şehir merkezinden maç günleri servisler konulabilir.

Aile kampanyaları olabilir ( çocukları da salona ve spora çekmek için)...

Ya da daha ileri gidip, belirlenecek fiyata, otopark, sandviç, içecek dahil edilip salon tam bir eğlence merkezine çevrilebilir. (NBA'de aldığınız biletin içerisinde otopark, içecek ve sandviç dahil oluyor)...
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen, ben veririz de bizim gibi kaç kişi verir acaba ?

Madem basketbolun nabzını tutuyoruz, aslında bu konuda yönetime yardımcı da olabiliriz.

Bu konuyla ilgili bir anket ayarlarız Murat, en azından fikir verir

İsmail abi haklısın.

Ligin başlaması Ekim ayının ortasını bulur herhalde yani önümüzde 4 buçuk ay kadar bir süre var bu süre içerisinde ne yapılabilir düşünmek lazım.

Gidip konuşacaksın rektörle fikrini alacaksın sonra gideceksin belediye başkanına sonra gideceksin pelitli belediye başkanına.

Ben hala büyük kesimin basketbol takımından habersiz olduğunu düşünüyorum bu işin tanıtımını yapmamız lazım.

Burda belediyeye çok büyük iş düşüyor.15 günde bir olacak bir maç için 10-15 otobüsünü oraya yollaması belediyeye ne kadara mal olur ki.Bu şehre hizmet etmek onların görevleri bu da bir nevi hizmettir bana göre.

Bu arada benim asıl korkum Trabzonspor futbol takımının ile aynı gün ve aynı saatte maçı olması.Umarım maçlar buna göre ayarlanır çünkü iki takımın aynı gün maçları bile olsa çok kötü etkilenir basketbol takımı.O yüzden umarım futbol takımı dışarda oynarken basketbol takımı içerde oynar.
              En son Murat' tarafından düzenlendi; 21.05.2010, 22:31.

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ömer Aşık NBA' da ancak kısa bir tatil yapar, sonra da dönüp dolaşıp bize gelir

İnşallah geçen sezon yapılan hataya düşülmez.

Böyle güzel bir heyecan yakalanmışken kombine alışkanlığı kazandırmak lazım.Bu alışkanlığı da fiyatı mümkün mertepe en alt seviyelerde tutarak oluşturabilir ve süreklilik kazandırabilirsin.

Bence en makul fiyat şimdilik 50.00 TL olmalı.Yani sembolik.

Yok 100 TL ve üzeri gibi bir görüş belirirse şuraya yazıyorum, satılmaz...
                ismail abi 50 azyaa ben 70-80 gibi bir fiyat daha iyi olmaz mı?

Yorum

• futboldan değil basket den güleceğiz gibi
                  Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İsmail abi Alaeddin hocayı dinledin mi bugün.Altyapı hamlesini başlatıyoruz dedi.Trabzon'da okullarda büyük bir araştırma yapılacakmış.
                    Dinlememmi

Çok güzel bir konuşma yaptı.Alçakgönüllülüğü ve özellikle emeğe saygı adına kendilerinden önce Trabzon'da varolan basketbolu ve teknik adamları anması çok hoşuma gitti.Gün gelir belki bir 2o yıl sonra aynı saygıyı kendisi de görecektir.

Altyapı konusunda çok ciddi hamleleri olacağını Dodo'da söylemişti ama ser verip sır vermemişti.Bizde bekliyoruz açıklamaları.

-İnşallah mantıklı işlere imza atılır.
                    -İnşallah geçmişin hesapları yapılmaz ve yeni temiz bir sayfa açılır.
                    -İnşallah sadece basketbolumuzun geleceğinin hesapları yapılarak planlar yapılır.
                    -İnşallah altyapıyı emanet edecekleri kişileri özenle seçerlerken, karma yapıp belli kıstasları baz alırlar.

Ben genelde "Trabzon, İstanbul Basketbol Camiasının ekmek teknesi olmamalı" diyorum, bu söylemimde de ısrarcıyım.Geçiş sürecinde tecrübeden ve tecrübelilerden tabii ki istifade edeceğiz ama ekmek tekneleri olmayacağız.Olmamalıyız.

Ben antrenman oyuncusunu İstanbul camiasından değil, kendi altyapımdan takıma yerleştirebilmeliyim.

Ben hocalarımı da, oyuncularımı da bu şehirden yetiştirmeliyim.Bu benim hakkımdır.Haliyle altyapı hamlesi, Trabzon basketbolunun olmazsa olmazıdır.

Kim sürekli olabilir diye baktığımızda ; ben Alaeddin Yakan'ın belki bir yırmı yıl sonra bile bu şehirde anılmasından yanayım.Misal Taner hoca altyapı uzmanıdır, hatta yıldız milli takım hocasıdır.Portföylerinde belki onlarca, yüzlerce oyuncu vardır.Getirsinler şehrimize.Okutalım, büyütelim ve bu takıma kazandıralım.

Bunları yapabilmek için illede süper uzman olmak gerekmiyor.

Neyse, tabloyu görmeden bu mevzuya dalmayalım ve bekleyelim.

Bu arada kimsenin bilgisi yok, hocalarımızın talimatıyla ; A takımda bulunan altyapıdan yetişen oyuncumuz ve genç takımımızdan 3 oyuncu kondisyonerimiz gürbüz bey nezaretinde full çalışıyorlar
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,
                    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• ooo Fransanın sayı kralını almışız Hayırlı olsn
                      FIRTINA

Yorum

• alaaddin hoca yı trt 3 te izledim,istanbul da 7 500 - 10 000 arasında seyirci beklediğini söyledi. sanırım takımımız iyi gittiğinde bu gerçekleşebilir.baskı nın kendilerine çok iyi geldiğini dodo nun katkısının duayen olmasından kaynaklandığını söyledi ki son derece yerinde bir tespitti.
                        dodo nba den de transfer yapabileceklerini belirtmiş.
                        acaba bizim portland tan da bir transfer yapılabilir mi düşünüyorum?patrick mills mesela?yada travis diener?
                        geçen sene heryerden kovulan darius miles olabilr mi acep?
                        yada çin ligi nde çekirdek parasına oynayan bir marbury?
                        ama daha önce de yazmıştım yabancı alacaksak mutlaka litvanya lı almalıyız,hem ucuz hem de kaliteli genç oyuncular,sürüsüne bereket.
                        (bir ara stombergas vardı ne oldu ona?)

Yorum

• Engin'in bize katılacağına inanıyorum umarım hayal kırıklığı yaşamam.
                          I am titanium

Yorum

• dado bize LeBron ı getir
                            Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bilenler için basit bir soru daha. Beko basketbol ligi maçlarını sadece Digiturk'ün Spormax kanalı mı veriyor? SKY Türk de maç yayınlıyor mu? Ya da başka yayın yapan kanal var mı?

Teşekkürler.
                              İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sky Türk ve Spormax veriyor.
                              İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dün Efes-FB maçını SKYTÜRK yayınladı. Lig maçlarını yayınlıyorlar mı bilmiyorum ama.
                              Normal sezon maçlarını sadece Spormax veriyordu (şifresiz olarak) Sonuç olarak seyredebilmek için Digitürk üyesi olmak gerekli. Ama bu sene ne olur bilemem.
                              TIGER WILL ROAR

Yorum

• nba
                                Kimi alabiliriz ki aklıma hic adam da gelmıyor Wesley matthews ü alalım su redick van gundy nın gozune gırmeseydı ıyı bi skorer dı alabılırdık..
                                Yine de nba i o kadar izlememe ramen rako ukic i tanımıyordum o bile geldi fenerde cok iyi iş yapıyor bence nba ın en kotusu bıle bızde az boz ıs yapar..
                                http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X