Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak grEEnEyE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kwame Brown bigben seninde bildiğin gibi en hüsran draftlarda 1 numara seçilen oyuncu. Onun bir de ekürisi var. Olawakandi)))))))
    Dostum, Kwame'yi seçen kim?

Cevap: " Michael Jordan!!!"

Candyman hiç olmazsa birşeyler yaptı ama Kwame içler acısı... O nedenle "umarım o değildir" dedim...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Kwame de belki avrupada patlar)
      61>34 Trabzonspor
      En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
      Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• İlk olarak grEEnEyE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kwame de belki avrupada patlar)
        Hayali bile kötü
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Derrick Obasohan kim ? Nası biri

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Derrick Obasohan kim ? Nası biri
            18 Nisan 1981 doğumlu.

Aslen Nijeryalı.

30 maçta ortalama 34,6 dakikada 19,8 sayı, 4 ribaund, 2,1 asist, 1,4 top çalma ile oynamış.

%51,3 iki saylık, %36,7 üç sayılık, %81,1 serbest atış yüzdesi var.

199cm (çoğu yerde 6'7"=201 cm), 99 kg, kısa forvet pozisyonunda oynuyor.

Texas (Arlington) mezunu. 2001-2004 arasında üç sezon NCAA'lerde oynadı. Son senesin 16,4 sayı ve 5,9 rib yaptı.

Sonra 2006-07'yi Fransa'da Toulon'da geçirdi (14,7 sayı 3,3 rib).

2007-08 ve 2008-09'u yine Fransa'da Strasbourg'da oynadı.

2009-10'da Toulon'a döndü ve ligin sayı kralı oldu.

2006 Dünya şampiyonasındaki Nijerya milli takımı kadrosunda yer almış.

MAç başına 3,5 top kaybını da ekleyelim ( Dijon'lu Stefan Milosevic ve Nancy'li Ricardo Greer'in ardından üçüncü sırada).

Lakabı "D-Nice"...

Üniversitede İletişim Teknolojileri okumuş...

Kardeşi Nosa OBASOHAN da San Diego Uni. takımında oynamış.

Texas, Arlington tarihinde 1000 sayı barajını geçen 16. oyuncu.

http://www.htv-basket.org/basket.php...rrick_obasohan

Şuandaki takımındaki bilgileri...

Yorum

• helal olsun saner başkana

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben bir ara bir yerde okumuşdum belki sizlerde duymuşsunuzdur.
                Barcelona ile birlikte salonun açılışını yapacağız diye.
                Bu konuda bir gelişme var mı ?
                Barcelona ile kesin maç yapacak mıyız ?
                O konuda kesin birşey yok.

Sadece Doğan Hakyemez'in 7500 kişi önünde Barcelona'ya akrşı mücadele ederek salonu açma temennisi var.

İnşallah olur ve inşallah biz de orda oluruz.

Salon eğer Ekim gibi falan açılırsa Barcelona'nın gelmesi çok zor olmaz bana göre ama Aralık falan olrsa onların sıkışık maç takviminden dolayı işimiz biraz zor olur.
                En son Murat' tarafından düzenlendi; 21.05.2010, 21:33.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O konuda kesin birşey yok.

Sadece Doğan Hakyemez'in 7500 kişi önünde Barcelona'ya akrşı mücadele ederek salonu açma temennisi var.

İnşallah olur ve inşallah biz de orda oluruz.

Salon eğer Ekim gibi falan açılırsa Barcelona'nın gelmesi çok zor olmaz bana göre ama Aralık falan olrsa onların sıkışık maç takviminden dolayı işimiz biraz zor olur.
                  İnşallah olur Murat Abi bu organizasyon olur.Yazda olursa bizim için iyi olur izin zamanında bizde tribündeki yerimizi alırız İnşallah
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Yönetim bu sene ne gibi bir kombine organizasyonu yapacak acaba.

Yorum

• Kontratı biten LeBron Trabzon'u düşünebilirim demiş.
                      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Derrick Obasohan'ın videosuna baktım atletik ve sayıya kolay giden bir oyuncu görünümü veriyor.Tecrübesi de olduğu düşünülürse TBL'de katkı sağlayacaktır.

Umarım biter transfer.
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İsmail abi Ömer Aşık NBA'ye ne için gidecek.Oynamak için değil herhalde
                          Ömer Aşık NBA' da ancak kısa bir tatil yapar, sonra da dönüp dolaşıp bize gelir

İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yönetim bu sene ne gibi bir kombine organizasyonu yapacak acaba.
                          İnşallah geçen sezon yapılan hataya düşülmez.

Böyle güzel bir heyecan yakalanmışken kombine alışkanlığı kazandırmak lazım.Bu alışkanlığı da fiyatı mümkün mertepe en alt seviyelerde tutarak oluşturabilir ve süreklilik kazandırabilirsin.

Bence en makul fiyat şimdilik 50.00 TL olmalı.Yani sembolik.

Yok 100 TL ve üzeri gibi bir görüş belirirse şuraya yazıyorum, satılmaz...
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,
                          Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Derrick Obasohan hakkında bilgi alabilir miyiz ?

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayali bile kötü
                              ya detroit e ne demeli oakdar yıldız adayı varken miliçiç

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ömer Aşık NBA' da ancak kısa bir tatil yapar, sonra da dönüp dolaşıp bize gelir

İnşallah geçen sezon yapılan hataya düşülmez.

Böyle güzel bir heyecan yakalanmışken kombine alışkanlığı kazandırmak lazım.Bu alışkanlığı da fiyatı mümkün mertepe en alt seviyelerde tutarak oluşturabilir ve süreklilik kazandırabilirsin.

Bence en makul fiyat şimdilik 50.00 TL olmalı.Yani sembolik.

Yok 100 TL ve üzeri gibi bir görüş belirirse şuraya yazıyorum, satılmaz...
                                İsmail abi yeni salonu ne kadar erken devreye sokabilirlerse o kadar iyidir diyorum ben.En az 15 maç yapılacağını düşündüğümüz zaman 50 lira gerçekten de sembolik bir ücret oluyor.Ben 150 vermeye bile razıyım bench arkasını bana ayırsınlar.

Yönetim bu konuda doğru adımları atacaktır.7500 kişilik salonumuz var orayı olabildiğince doldurmalıyız.KTÜ'deki öğrencileri maça çekmek lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X