Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bakalım yarın sabah hangi transfer ile uyanacağız.Böyle giderse bir hafta içinde biter transferler.

Ben yine de bir Birkan sürprizi bekliyorum son olarak.
    En son Murat' tarafından düzenlendi; 19.05.2010, 09:52.

Yorum

• Her gün 2 transfer haberi almak keyifliymiş Şimdi sanırım sıra yabancıların kaliteli 3 yabancı aldık mı bu ligin tozunu atarız... Playoflarda yarı final süpriz bile olmayabilir

İsmail Abi dün o kadar ısrara ragmen söylememekle dogru olanı yaptı lakin basın hic dinler mi yazıyor işte
      İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Bir de yerli pivot !!!

Sonra yabancıları bekleyeceğiz.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bir yerli pivot bir tane de kısa forvet alırlarsa yerli oyuncu transferi tamamlanmış olur.Bu arada Birken'ın alınması neden bu kadar çok istiyorum yahu ben.İçimde bir his var o çocuk bu takıma alınacak.

Yorum

• Süper başladık gerçekten.Bu kadar hızlı ve önemli adımlar atacağımızı sanmıyordum demekki hedefimizi ilk sene için dahada yüksekler
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Ensin Atsür

Süper transfler devam ediyor seneye salonlarda fırtına esicek
              Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
              #20 COLMAN

Yorum

• Zeyyat Kafkas'ın dünkü açıklamasını da unutmayalım, sabırla bekleyelim biraz daha.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Arkadaşlar ilk sene hedefimiz şampiyonluk olmayacak kesinlikle o yüzden beklentileri yükseltmeye hiç gerek yok.Ama böyle gidersek ve taraftar da takıma yeterince destek olursa ligi ilk beşte bitirebiliriz diyorum.

Bu arada Bornova'dan da şu galibiyeti alalım artık.

Yorum

• Eğer Engin'i de aldıysak daha ne diyeyim. Üçlüklerine bayılıyorum Engin'in.

Yorum

• Bonova'nın yabancıları çok iyi . Bizde seçimlerimizi iyi yapmalıyız

Yorum

• Jamison Trabzonspor Basketbol’da Kaldı

Beko Basketbol Ligi’nin yeni ekiplerinden Trabzonspor Basketbol, ABD’li oyuncu Harold Jamison’ın sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

34 yaşında ve 2.04 boyundaki tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezon ortasında Trabzonspor Basketbol ile anlaşmış ve oynadığı 15 karşılaşmada 13.8 sayı- 6.6 ribaund ve 1.9 asist ortalamaları yakalamıştı.

Diğer yandan Beko Basketbol Ligi’ne veda eden Ersin Görkem ile Beşiktaş Cola Turka oyun kurucusu Engin Atsür, Trabzonspor Basketbol’un ilgilendiği oyuncular arasında yer alıyor.

basketbolseverler.com (Murat Murathanoğlu'nun sitesi)

Yorum

• Murat abinin sitesi biraz geriden geliyor.

Yorum

• Haberin yayıldığını göstermek için kopyaladım.

Yorum

• Cevher büyük maçlarda adamı kanser eder.

Engini ilk önce Milli formayla tanıdık, ve beğendik. Umarım alabiliriz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X