Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mustafa sen de söyleyebilirsin Evet dinliyoruz..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İsmail abi sendeki isimler ile bendeki isimleri özelden karşılaştıralım mı
      sonrada buraya kopyala yapıştırın

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İyi fikir
        -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          çççççççççççççççççççççççç
          Colmandante

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fazla kişi bulacağımızı sanmıyorum. salonda ki kemik seyirci diyim avni aker civarı, yavuz selimde maç seyreten dayılar uşaklardı. inşallah yanılıırm. ben bütün maçlara gidecem Allah kısmet nasip ederse...

Ktüden çok belediyenin devreye girmesi lazım. hafta içi beşirliden ktüye 4 farklı otobüs çalışıyor günde 41 sefer yapılıyor. hafta sonu bu otobüsler boşta. belediye bir şekilde maç için beşirliden fatihden bu körüklüleri oraya kaldırabilir. zor bişede değil. ama yaparlarsa işte
            Ufuk yapma be çok korkuyorum öyle şey olursa ben gerçekten de büyük utanç duyarım.Sadece havaalanında ve üniversiteden kemik 5 bin kişinin gelmesi lazım oraya.O kadar emeğe yazık olmasın.

Yorum

• Ömer Aşık hakkında...

Geçen yaz Avrupa Şampiyonası'nda göze girmiş. NBA draftlarında seçildi, hakları Bulls'da. Sene başında sakatlandı, iyileşti ama yöenetim baskısıyla antremanlara bile alınmıyor. Neden?

Çünkü çocuk NBA'e gidecek! Doğru karar veya yanlış karar orası tartışılır, ama Bulls da onu istiyor.

Şimdi biz hala Ömer Aşık diyoruz.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• isimler foruma anlık yazılıp sonra mesaj editlense olmaz mı bu kadar kişi meraktan ölecek reva mı
                İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Gecenin 12'si saat ve 21 üye var basketbol başlığında.Gerçekten güzel gelişmeler bunlar.

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mustafa sen de söyleyebilirsin Evet dinliyoruz..
                    çok fazla istihbarat yapmadım. şuan için yapılan girişimlerden haberim var sadece. Bu konuda yönetim ve teknik ekibimize soru pek sormam. Benim beklediğimdne daha fazla yerli transferi düşündüğümüz ortaya çıktı. Bu durumda mevcut kadro nasıl rezerve edilecek o konu da bende baya değişti.

Kesinlik olmadığı için bişey sölemem uygun olmaz belkide kulbümüze zarar veririz.
                    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ömer Aşık hakkında...

Geçen yaz Avrupa Şampiyonası'nda göze girmiş. NBA draftlarında seçildi, hakları Bulls'da. Sene başında sakatlandı, iyileşti ama yöenetim baskısıyla antremanlara bile alınmıyor. Neden?

Çünkü çocuk NBA'e gidecek! Doğru karar veya yanlış karar orası tartışılır, ama Bulls da onu istiyor.

Şimdi biz hala Ömer Aşık diyoruz.
                      ama bir sene daha avrupada kalması gerekebilir sakatlığı dolayısıyla tabi dünya şampiyonasındaki performansı da etkili olur nba kariyeri için

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu anda Osman Arz var altyapıda senin de hocan olmuş olabilir bir zamanlar o yeterli değil mi sence ?
                        Osman Arz, sadece bana değil Trabzon'da eli basketbol topu tutan herkese öğreten kişidir.

A.Kadir ve Engin Hoca da vardı.

Tabii ki şehirdeki bu işe zaman harcamış insanların olaya dahil edilmesi lazım.

Ancak, oluşturulacak modelin bir koordinatörü olmalı.

Ben Leyla Hoca'yı Efes'e yaptığı hizmetlerden tanıyorum, şimdi Murat Murathanoğlu'yla çalışıyor sanırım.

Selçuk Ernak da zamanında Ülker şimdi Banvit sistemini kuran kişi.

O nedenle bu isimleri sundum.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Mustafa peki milli oyuncu alacak mıyız ?
                          İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ufuk yapma be çok korkuyorum öyle şey olursa ben gerçekten de büyük utanç duyarım.Sadece havaalanında ve üniversiteden kemik 5 bin kişinin gelmesi lazım oraya.O kadar emeğe yazık olmasın.
                            inşallah murat..zaten efes ve 3 istanbul takımının maçları full olur ordan yana problem yok..

Yorum

• İlk 8 iyidir bu yıl için...
                              En son Seyit Hoca tarafından düzenlendi; 19.05.2010, 00:24.
                              ....................Celliac ..................

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                çok fazla istihbarat yapmadım. şuan için yapılan girişimlerden haberim var sadece. Bu konuda yönetim ve teknik ekibimize soru pek sormam. Benim beklediğimdne daha fazla yerli transferi düşündüğümüz ortaya çıktı. Bu durumda mevcut kadro nasıl rezerve edilecek o konu da bende baya değişti.

Kesinlik olmadığı için bişey sölemem uygun olmaz belkide kulbümüze zarar veririz.
                                Fazla yerli oyuncu alınacaksa bu yeniden kadro revizyonuna gidilecek demektir yanlış mıyım?O zaman kimler kalabilir sizce?

Benim aklıma Caner,Umut,yaşından dolayı Volkan,Hakan ve belki Hadi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X