İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmail abi en sıkıntılı olduğumuz yeri bilmiyorum ama birini ligde en sıkıntılı olacağımız yer kesinlikle 1 numara, oraya mı alınacak bu oyuncu.
Yorum
-
İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat basketbol bölümünü bu derece hareketli görmeyi özlemiştik
Görülen o ki, basketbol transfer piyasasını karıştırarak BBL'ye hızlı bir giriş yapacağız.Bunu yaparken inşallah maddi dengelere göre hareket edilir.
Trabzonspor'un başına konulan Medical Park isminden gelen paralar bu transferlere bile yetmiyecek gibi gözüküyor.
Peki altyapı ne olacak ? Ne kadar bütçe ayrılacak ?
İnşallah sansasyonel işlere imza atılıp altyapı hamlesi denilen şey ufak tefek el atmalarla geçiştirilmez.Çünkü biz bu paralarıve Saner Ayarları her zaman bulamıyabiliriz.
O yüzden diyorum ki altyapıya da doğru hamleler yapılsın, yapılsın ki her sene milyonlarca parayı dışarıya vermeyelim.
Yorum
-
İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDedim acaba futbol transfer başlığınamı girdim
Ne cevherlerimiz varmış, şimdye kadar neredeydiniz
Arkalarda Can Karyağdı ismi geçmiş. Basketbol popüler olunca Can sanırım medyadaki popüleritesini kullanıp bazı bilgiler ulaşmış, haliyle de gündem olabilmesi açısından saatli bomba gibi orta yere bırakmış.
Madem can karyağdı bile basketbola bulaştı bende orta yere bir bomba bırakayım.Sezon başından beri sıkıntı yaşadığımız mevki için şu anda müthiş bir basketbolcuyla görüşülüyor, inşallah olur(Kimse özelden ulaşmaya çalışmasın bilgi vermem)
Bu arada bütçemiz/gelirlerimiz/transferlerimiz dengesinde bir şaşma olmaz inşallah.
Çünkü daha altyapıya ciddi bir bütçe ayırmamız gerekiyor !Colmandante
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmail abi en sıkıntılı olduğumuz yeri bilmiyorum ama birini ligde en sıkıntılı olacağımız yer kesinlikle 1 numara, oraya mı alınacak bu oyuncu.
Tutku Açık olur mu Abi 1 numara için ?
Yorum
-
İlk olarak murat dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunun yanında taraftar desteğini de arkamıza almalıyız.maçlar 2 lira iken 1.500 kişilik salon dolup taşıyordu.acaba şehrin uzağındaki salonda kaç in kişi bulabileceğiz.ktÜ'nün devreye sokulması lazım bir şekilde.
Ktüden çok belediyenin devreye girmesi lazım. hafta içi beşirliden ktüye 4 farklı otobüs çalışıyor günde 41 sefer yapılıyor. hafta sonu bu otobüsler boşta. belediye bir şekilde maç için beşirliden fatihden bu körüklüleri oraya kaldırabilir. zor bişede değil. ama yaparlarsa işte
Yorum
-
Ersin Görkem,Evren Büker.Daha adamlar lige çıkalı iki hafta olmadı 2 tane Milli oyuncu aldı.Doğan Hakyemez baya anlaşmalar yapmış şimdiden..
twitter den bir yorum
eğer bir yönetim aynı gün evren büker'i gönderip, serdar özkan'la sözleşme imzalıyorsa o yönetimle ilgili hiç bir beklentim kalmaz. kalmadı.
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyun kurucu ise , engin atsür , başkada alabilecek bomba yaratacak oyuncu aklıma gelmiyor,bence bu isim fb yada efes den bir basketci yoksa bomba etkisi yaratacak basketbolcu aklıma gelmiyor
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltyapıya Leyla Çalışkan veya Selçuk Ernak gibi hocalar lazım. Hem öğretecek hem yönetecek...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum