Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ey yönetim sana sesleniyorum.Bir haftalığına futbol komitesinin başına geçin.Başkan nasıl transfer yapılırmış öğrensin.
    Colmandante

Yorum

• Futbol kulübü de azacuk bunları örnek alsa

Yorum

• Şaka gibi hayalimdeki oyuncuları tek tek hemde daha sezon başında alıyorlar. Gerçekten tebrik etmek lazım. Eğer Ersin de alınmışsa diyecek söz bulamıyorum.

Yorum

• noluyoruz lan

Yorum

• Wade Ersin'e karşı
            -1461 TRABZON-

Yorum

• Türkiye liginin 2 önemli oyuncusunu kadromuza kattık.Biri deli fişek, diğeri tecrübeli bir şutör.Aslında ben böyle şeyleri sevmiyorum.Şu transferleri bir kaç güne yayın da tadını çıkartalım.
              Colmandante

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Wade Ersin'e karşı
                Bekleneni veremese bile Wade'ye karşı oynamış. Onun havası yeter.

Yorum

• Bir hafta içinde transferi bitirecekler sonra da ortalıkta yaprak sallanmayacak.

Olacak iş değil yaa

Yorum

• peki Osman Ersin Görkem de mi 2 numara? amma 2 numaramız oldu yahu

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir hafta içinde transferi bitirecekler sonra da ortalıkta yaprak sallanmayacak.

Olacak iş değil yaa
                      daha durun bakalım altyapı işi var

Yorum

• Vaaay3 3 3 3 3 3 3

Millet transfer görsün
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• Twitter'dan bir yorum Kaan Kural'ın arkadaşlarından maliano yazmış, kim olduğunu biliyorsanız söyleyin.

Ersin Görkem de Medical Park Trabzonspor'da.. Sıradakiler daha faydalı..
                          En son Murat' tarafından düzenlendi; 18.05.2010, 19:52.

Yorum

• Anlaşılan bu sene büyük miktarda para ödeyerek transfer yapıcaz ki başka çaremizde yok anlaşılan.İnşallah oyuncularımız bu paranın karşılığını verir.Ancak taşıma suyla değirmen dönmez, altyapıyı unutmamak lazım.

Yorum

• Vaaay bee ne oluyo Yoksa ilk seneden mi kupa alicaklar
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                peki Osman Ersin Görkem de mi 2 numara? amma 2 numaramız oldu yahu
                                Yok Cengiz abi.Ersin 3 numara pozisyonunda.Gerçi o pozisyon için savunma zafiyetleri var.Ayakları yavaş kalıyor.

Böyle devam ederse yabancı transferlerini 1 ve 4 numara pozisyonuna yapacaklar gibi görünüyor.Ama ben hâlâ Hakan Köseoğlu veya Barış Ermiş hamlesini bekliyorum açıkçası.
                                Colmandante

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X