Arkadaşlar daha kesin değil Engin Atsür transferi ona göre.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Beko Basketbol Ligi'nin son 2 yıldaki en yüksek performanslı yerli oyuncularından olan Evren Büker, ligin yeni takımı Medical Park Trabzonspor'a transferi hakkında Salsabasket'e konuştu. Şu anda abisiyle ve ailesiyle birlikte Bursa'da bulunan başarılı oyuncunun açıklamaları şöyle:
'G.Saray Cafe Crown ile olan sözleşmem 1 yıllıktı ve sezon bittiğinde serbesttim. Ben kulübümde kalmak için yönetimle oturup konuştum. Ben bir rakam söyledim, onlar bir rakam söyledi. Arada çok büyük bir fark olmamasına rağmen yönetim benim istediğim rakama çıkamayacağını belirtip, şayet daha iyi bir teklif gelirse gidebileceğimi söylediler. Aradaki fark çok fazla değildi ve belki bir uzlaşma sağlanabilirdi ama Trabzonspor'dan çok cazip bir teklif aldım. İnsan hayatında kaç kez böyle bir fırsatla karşı karşıya gelebilir ki? Artı abim de orada. Annemiz babamız yeniden bir arada oynamamızı çok istiyorlardı. Doğan Hakyemez'in orada oluşu, Medical Park'ın sponsorluğu, planlı programlı bir oluşum, şehirdeki heyecan, yeni yapılacak salon, dolu tribünler.. Hepsi teklifi kabul etmemde büyük etkenlerdi. Sonuçta 2 yıllığına Medical Park Trabzonspor ile anlaştım. Hem benim hem de takımım için hayırlı olur inşallah. Bu arada eski takımıma da herşey için teşekkürler ediyorum. Hem yönetime, hem koça, hem takım arkadaşlarıma, hem de sarı kırmızılı tarafarlara.'
Evren'in açıklamalarında bahsettiği parasal kısımları biraz detaylandırmak iyi olacaktır herkes için. Evren'in G.Saray Cafe Crown'dan talep ettiği ücret geçen yıl aldığı ücretin aşağı yukarı iki katına yakındı. Ancak Medical Park Trabzonspor'dan gelen teklif çok fazla cazipti. Çünkü önüne konan kontratta geçen yılki ücretinin hemen hemen 2,5 katı yazıyordu. Ve ikinci yıl ücreti de artacaktı. Hem işin maddi yönü, hem de orada da benchte kalmayacak olması onun bu seçimine saygı duymayı gerektiriyor. Çünkü Evren Renault'dan ayrılırken de işin maddi yönü kadar sahada alacağı dakikaların çokluğunu da hesaba katmıştı. Bilinçli bir yükselişi var Evren'in. Sarı kırmızılı taraftarlar mutlaka üzüleceklerdir bu transfere ancak işin diğer tarafından bakıldığında Evren'in ne denli sağlam adımlarla geldiği de çok net görülmekte. Yolun açık olsun kardeşim. Yazın Milli Takım'ı da kaldır ayağa.
Salsabasket özel haberidir
Yorum
-
İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDodo Hocam Engin transferi ne oldu? eğer olumluysa saat farketmez, kimi arayacaksan telefonla ara da haberimiz olsun heyecandan öldük...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Engin Atsür
2 Nisan 1984, İstanbul) Türk Millî basketbolcudur.
Oyun kurucu veya yardımcı guard pozisyonlarında oynayabilen Atsür, 1.93 metre boyunda 96 kilogram ağırlığındadır. Basketbol oynamaya babasının teşvikiyle Geleceğin Yıldızları Spor Okulları'nda başlamış, 2 yıl sonra Efes Pilsen Spor Kulübü'ne geçmiştir. Türkiye İkinci Ligi'nde Pertevniyal Spor Kulübü'nde bir sene geçirdikten sonra basketbol bursuyla Kuzey Karolina Eyalet Üniversitesi'ne İşletme okumaya gitmiştir.
St. Benoit Fransız Lisesi mezunu olan Atsür; Almanca, Fransızca ve İngilizce bilmektedir. NCAA liginin önemli takımlarından Kuzey Karolina Eyalet Üniversitesi'nde 4 yıl boyunca oyun kurucu pozisyonunda (guard) oynamıştır ve son senesinde 11.3 sayı 4.2 assist ortalamalarını tutturmuştur. Engin Atsür 2002 yılında Almanya'da yapılan Avrupa Genç Milli Takımlar Şampiyonasında 22,3 sayı ortalaması ile oynamış ve "En iyi şutör guard" olarak şampiyonanın "All Star Team" ine seçilmiştir. Resmi olarak ilk kez A millî formayla 22 Ağustos 2006 günü 2006 Dünya Basketbol Şampiyonası kapsamında oynanan Brezilya maçında süre alan Atsür, ilk profesyonel sezonunu Benetton Treviso'da oynadıktan sonra 12 Temmuz 2008 tarihinde Efes Pilsen'le 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı. 2009-2010 sezonu için Efes Pilsen'den ayrılıp Beşiktaş Cola Turka'yı seçmiştir.
2008-2009 sezonunun büyük bölümünü topuğundaki sakatlık sebebiyle basketboldan uzak geçiren Engin, 13. Akdeniz Oyunları'nda B Milli Basketbol takımı ile Türkiye'yi temsil etti. Türkiye Pescara Olimpiyatları'nda İtalya'yı yenerek üçüncü olmuştur.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Dogan Hakyemez cok iyi isler yapiyor,
ilk geldiginde pek olumlu bakmamistim ama gercekten büyük bir Tesekkür'ü Hak ediyor*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin Atsürtün kariyerini yapıştırabilirmisiniz arkadaşlar......Ayrıca geçen sene en yakışıklı türk erkeklerinden biri de seçildi
.....yani bayanlar da tribüne
Yorum
-
Trabzonunsesi'ne göre ;
Cevher Özer
Doğum Tarihi: 1983
Pozisyonu: Power forvet
Boyu: 2.05
Oynadığı takımlar: Türk Telekom, Darüşşafaka, Beşiktaş Cola Turka
-Kesin
Engin Atsür
Doğum Tarihi: 1984
Pozisyonu: Şutör guard
Boyu: 1.93
Oynadığı takımlar: Benetton Treviso, Efes Pilsen, Beşiktaş
-Anlaşmak üzere
Yinede İsmail Abiyi beklemekte yarar varEn son bordo61 tarafından düzenlendi; 20.05.2010, 11:35.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum