İsmail abi bizimle paylaşabileceğin sıcak gelişmeler var mı ?
Murat ekstradan birşey yok.Malum, hepimizin bildiği şeyler.
Bizlerinde duyumu oluyor ama sırf haber olsun diye sorumluluk duyduğumuzdan paylaşmıyoruz.Ancak bu istanbul menşeli basketbol siteleri işin gılkını çıkardılar.Bizde mecburan açığa çıkan haberlerin muhataplarından kesin teyidini alıp paylaşmak zorunda kalıyoruz.
Misal Aydın Örs mevzusu;
Bu iş açığa çıkınca Doğan hocayla, Aydın hocayla ve altyapı konusunda ismi geçen Fikret hocayla görüştüm, haberini de yaptım.Aydın Örs, Doğan Hakyemez gibi hepimizi heyecanlandırdı.Kendisi de çok istekli ama sanırım kişisel ve kurumsal olarak bazı tereddütleri var.İnşallah olur çünkü Doğan hoca bir kaç haftaya kadar biter dedi bu iş.Bizde heyecanla bekliyoruz.
Bu arada Engin Atsür işi büyük bir ihtimal yattı.Şimdi hedeflerinde 1 numara ve 5 numaraya kaliteli bir transfer düşünülüyor.Bekliyoruz.
Aydın Örs konusuna tekrar dönmek istiyorum.
Bu ismin gündeme gelmesinden anlıyoruz ki basketbol kulübü bizlerin tahmininden de büyük oynuyor.Kurumsal anlamda devasa bir organizasyonun temelleri mi atılıyor diye meraklanmamak elde değil.
Ancak bu işin tabii ki en önemli ayağı maddi kısmı, yani sponsor boyutudur.Medical Park'ın bildiğimiz mevcut 3 yıllık antlaşmasıyla bu devasa çarkın döneceğine ben ihtimal vermiyorum ve endişeleniyorum açıkçası.Eğer bizim bilgimizin yani kamuoyunun bilgisi dışında farklı bir sponsorluk veya medical park büyük oynamayı hedefleyip kesenin ağzını açtıysa bize de alkışlayıp destek olmak düşer.Belki günlerdir tartıştığınız " sponsor ismi öndemi arkadamı olsun" mevzusu bu anlaşmanında bir habercisi olabilir diye düşünüyorum.Yani eğerki Trabzonspor'un önüne bir isim geldiyse vardır bir bildikleri diyorum.Yoksa GS'nin arkasında olan isim Trabzonspor'a sıra gelince önde oluyorsa mevcut anlaşmayla bende haliyle sizin gibi "nooluyoruz" derim.
Tabii işin maddi kısmını sağlama almadan (Trabzonspor futbol kulübünün bu organizasyona maddi anlamda destek olacağını sanmıyorum) böyle kapsamlı bir organizasyona girişmek yıkımla da sonuçlanabilir ki böyle bir yıkımın enkazını Trabzon Basketbolu uzun yıllar kaldırabileceğini sanmıyorum.Ama işin içinde basketbolu seven Saner Ayar, basketbol konusunda uzman Dodo ve hesap kitap işlerini gayet iyi bilen Celil Hekimoğlu olduğu için birazcık rahatım.
Aydın ÖRS İnşallah olur ve tahminlerimizi de aşan bu devasa organizasyonun çarkları sağlıklı bir şekilde dönmeye başlarsa eğer bu işten en karlı çıkacak olan Trabzon basketbolu olacaktır.Birde Alaeddin hoca, çünkü artık Alaeddin hoca kendi işiyle uğraşmak zorunda kalıp rahat edecektir.
Tabii şu anda sadece varsayımları konuşuyoruz.Çünkü ortada ciddi anlamda hayata geçmiş hiç bir şey yok.
Tabloyu görebilmemiz için sanırım biraz daha bekleyeceğiz.
Son ağaç kesildiğinde, Son nehir kirlendiğinde, Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Celil Hekimoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.
Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Celil Hekimoğlu, ilgilendikleri Engin’in transferinin gerçekleşmemesi durumunda Amerika’dan bir Guard almayı düşündüklerini söyledi. Hekimoğlu, haber61.net’e yaptığı açıklamada, “Bundan sonra beklememiz gerekiyor. Beko Basketbol Ligi Ekim ayında başlıyor. 4 ay gibi uzun bir zaman var. Bu süreci güzel değerlendireceğiz. Engin transferi şuan beklemede. Engin olmazsa onun yerine Amerika’dan çok iyi bir guard transfer edeceğiz. Bunun dışında herhangi bir gelişme yok” dedi.
Basketbolda harbiden heyecan verici gelişmeler oluyor. Basketbol maçlarımızı hangi kanaldan izleyebileceğiz ? Şimdiden beklemeye başladım sezonu
Ekleme: Bu haber61'in Trabzonspor'un resmi sitesindeki fontu kullanması ne kadar doğru ? Bu kopyala yapıştır, hazıra konma zihniyeti ciddi kurumlara yakışmaz. Tabi kendilerini ciddi olarak görüyorlarsa...
En son taraftar.61 tarafından düzenlendi; 30.05.2010, 05:17.
Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !
Basketbolda harbiden heyecan verici gelişmeler oluyor. Basketbol maçlarımızı hangi kanaldan izleyebileceğiz ? Şimdiden beklemeye başladım sezonu
Ekleme: Bu haber61'in Trabzonspor'un resmi sitesindeki fontu kullanması ne kadar doğru ? Bu kopyala yapıştır, hazıra konma zihniyeti ciddi kurumlara yakışmaz. Tabi kendilerini ciddi olarak görüyorlarsa...
lakabı kürdan mıydı bu ufaklığın? manute nin yani? spud webb de en kısa adamdı galiba.
o değilde shawn bradley nerelerde(en son alman milli takımındaydı) (oguz nerdesin yardım) o transfer edilse süper hava olurdu. 2.26 sanırım boyu.
Resimdeki gösterim doğru. En kısa adam Spud Webb değildi. Resimdeki Muggsy Bogues dir Nba tarihinin en kısa boylu oyuncusu. Spud Webb en kısa boylu smaç şampiyonudur.
Shawn Bradley de Nba tarihinin görüp görebileceği en kazma uzunlarından biriydi. Youtube a bakarsanız Shawn Bradley'nin üzerinden basılmış en iyi 10 smaç videosu mevcuttur.
61>34 Trabzonspor
En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...
Nba tarihinin en kısa ve en uzun boylu oyuncusunun aynı anda aynı takımda oynaması da ilginç bir olay kesinlikle.İkisini şöyle birlikte izlemek gerçekten de çok ilginç olurdu.
Bu arada Manute Bol'un da ilginç bir üçlük stili varmış.
Yorum