İlk olarak UğurB tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgilendirme için teşekkürler.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHeslip'e teklif varsa ki AEK'nın istediği söyleniyor yollayalım. Hem boyout parası alırız hem de yedekte unuttuğumuz Browning'in önü açılır.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDavon Jefferson=> Yeşil Giresun
Patrick Miller=> G.Antep
Ts Basket bu kafayla düşer..
Hayırlısı olsun fakat iki yabancı (Gard ve uzun) ile yerli oyun kurucu bulmak şart.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.01.2018, 06:18.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Kaspar Vidmar
Bizim Green
Dj Strawberry
John Diebler
Thomas Heurtel
bu beş pahalı mıdır ? Basket piyasasını bilmediğim için soruyorum ve ben son yıllarda ilgilendiğim baskette bu ilk beşin iyi olacağını düşünüyorum. İyi izleyici olmuş muyum ? ☺ï¸Ben Trabzonspor'u güce tapanların bir türlü alaşağı edemeyip, sürekli çamur attıkları bir kahramana benzetiyorum.
Yorum
-
İlk olarak jaymz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaspar Vidmar
Bizim Green
Dj Strawberry
John Diebler
Thomas Heurtel
bu beş pahalı mıdır ? Basket piyasasını bilmediğim için soruyorum ve ben son yıllarda ilgilendiğim baskette bu ilk beşin iyi olacağını düşünüyorum. İyi izleyici olmuş muyum ? ☺ï¸
Avantajlari dezavantajlari olan bir kadro. Hucum acisndan sorunsuz, savunma acisindan 1 cok kotu, 1 kotu, 1 vasat, 1 iyi, 1 cok iyi oyuncudan kurulmus.
Dogru Turk yedeklerle beslenirse ligde ilk 4 icinde yer alir.
Turkiye Ligi icin iyi, EL disinda diger Avrupa kupalarinda en az ceyrek final yaptiracak bir kadro.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim icin soruyorsan sadece bu 5 icin bizim butcemiz kadar hatta belki biraz daha fazla para vermen lazim. Ayrica bu oyuncular EL oynamis ya da hali hazirda oynayan oyuncular.
Avantajlari dezavantajlari olan bir kadro. Hucum acisndan sorunsuz, savunma acisindan 1 cok kotu, 1 kotu, 1 vasat, 1 iyi, 1 cok iyi oyuncudan kurulmus.
Dogru Turk yedeklerle beslenirse ligde ilk 4 icinde yer alir.
Turkiye Ligi icin iyi, EL disinda diger Avrupa kupalarinda en az ceyrek final yaptiracak bir kadro.Ben Trabzonspor'u güce tapanların bir türlü alaşağı edemeyip, sürekli çamur attıkları bir kahramana benzetiyorum.
Yorum
-
Giresun: Bynum, Jefferson
Gaziantep: Miller, Carter, Kadir, Murat
Karşıyaka: Allen, Banic
Büyükçekmece: Deniz, İlkan
Galatasaray: Taylor, Walker, Juskevicius, Caner
İBB: Toolson
Sakarya: Dudley, Clavell
*
Ligde yerli katkısı almayan ve (Gardların savunma performansını geçtim) tek uzunla (O da çoğu maçta faul sorunu yaşadı) oynayan tek takımız. Parke dışı sorunları bir kenara koyalım. Artık sorumluluk koçta. Çözümleri takımın gelişiminde bekleyeceğiz. İnşallah Giresun ve Uşak maçları gibi erken kopan ve maçı bırakan bir takım görmeyiz. Özellikle büyük araya kadarki Bjk (D) - Sakarya - İBB (D) serisinden iki galibiyet çıkarabilirsek harika olacak.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 23.01.2018, 13:28.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVince Hunter Paok'a gitmiş.
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 yerine 3-4 tespitine katılıyorum Mala'nın. Berkay ve İBB ile Steaua maçındaki oyunuyla Erdi üç numara açığını kapatmaya çalışsa da yolumuz uzun. Beş numarada Stipanovic-Kulig-Sertaç'ı kullanabiliyoruz. Oradaki işleyişi bozmazlar. Vince Hunter veya Justin Harper tarzı bir forveti, bir türlü verim üretmeyen Velickovic'in yerine (veya yedinci yabancı olarak) katabilirler. Ancak Velickovic'in kontratı iki yıllık. Onu ikna etmek kolay olmayabilir. O nedenle Vince Hunter ve Justin Harper gibi okyanus ötesinden düşük maliyetli tamamlayıcı özellikleri olan bir rol oyuncusu eklenebilir.
Justin Harper bu yaz Limoges'un radarındaydı. Harper'ı bir süredir takip ediyorum. Avrupa tecürbesi de var (Fransa, İsrail ve geçen yıl İtalya). Şutu olan, takım savunmasını bilen, topla çembere gidebilen bir uzun. Ayrıca fiziği de iyi. Hunter'a göre daha hazır diyebilirim. Ve yay gerisinde topun akışını sağlayabileceği için Markovic düzenine uygun. Velickovic için çizilen Pick and popları da bitirebilecek şut tehdidi var.
Vince Hunter ise draft edilmeyen en potansiyelli oyunculardan biri olarak görülüyordu. Pistons seçse sevinirdim. NBA'de fiziğinden dolayı pozisyonu olmayan ancak Avrupa'da 4 numara için uygun bir oyuncu. Şut mekaniği aslında iyi ama potadan uzakta oynamayı sevmiyor. Gücü ve atletizmiyle çembere yakın şutları tercih ediyor. Ribaund takibi gayet iyi. Yardım savunmasını geliştirmiş. Geçen sezon Gs'nin Young'dan aldığına benzer bir katkıyı verebilecek potansiyeli olduğuna inanıyorum.
Hayırlısı olsun.
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki sezon önce Fransa'da Cholet'de bizim JP Prince'le birlikte oynayan ve geçen seneyi İsrail'de geçiren Murphy Holloway farklı bir uzun. 201 civarı boyunda. Ama ayakları çabuk ve güçlü. Tarzıyla küçük boy DMC dedirtiyor veya eski Oyaklı Joseph Jones'a benzetebilirim. Yanında atletik ve şutu olan bir dört numarayla bizim ligde iş yapabilir.
Bir şutör 4 numara (Caleb Green) ve bir pivotun varsa üçüncü uzunun bu tarz biri olmalı bence.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki sezon önce Fransa'da Cholet'de bizim JP Prince'le birlikte oynayan ve geçen seneyi İsrail'de geçiren Murphy Holloway farklı bir uzun. 201 civarı boyunda. Ama ayakları çabuk ve güçlü. Tarzıyla küçük boy DMC dedirtiyor veya eski Oyaklı Joseph Jones'a benzetebilirim. Yanında atletik ve şutu olan bir dört numarayla bizim ligde iş yapabilir.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHolloway dünkü Ironi Ziona maçında 14 sayı 17 ribaund 7 asist 4 top çalma ile oynadı.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum