Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takımın daha doğru düzgün maçını izleme fırsatım olmadı, yarım yamalak izlediğim maçlarda Moody ve Nikolov PG için yetersizdi, PG almak şart gibi duruyor. Lee'yi de hiç izleyemedim ama senin daha önce verdiğin istatistiklerden tutunamayacağını düşünüyorum. Benim hiç anlamadığım transfer Anton Odabaşı oldu. Bu çocuk geçen sene Denizli'de bile forma şansı bulamamış nerdeyse. Ne kadar oynuyor acaba. Bütün sezon için 70-80 bin lira gibi bir ücret alıyor mudur? Kuruşu olmayan Yeşil Giresun Emircan gibi bir oyuncuyu alırken biz neden düşüşte olan Dusan'ı aldık gerçekten anlamıyorum.
    Giresun BeoBasket'in yeni yuvası Murat.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Giresun BeoBasket'in yeni yuvası Murat.
      Oyuncuları orda parlatıp, daha yüksek komisyonlarla pazarlayacaklar diyorsun yani?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oyuncuları orda parlatıp, daha yüksek komisyonlarla pazarlayacaklar diyorsun yani?
        Farklı bir model. Az yabancı, genç milli yerliler, kaybedecek bir şeyi olmayan koç...
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Lütfen bu şekilde tartışmaya devam, ufkumuz açılıyor.

Çok katkı veriyorsunuz teşekkürler.
          Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• İlk olarak İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lütfen bu şekilde tartışmaya devam, ufkumuz açılıyor.

Çok katkı veriyorsunuz teşekkürler.
            Tartışma güzel de takım pek umut verici değil.Bu tartışmalardan anladığım bu.
            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tartışma güzel de takım pek umut verici değil.Bu tartışmalardan anladığım bu.
              Beklentileri epey düşürmek lazım. Bence bu takım için 10. sıradan yukarısı ciddi başarı olur. Küme düşmesi lig başlamadan garanti olan TED gibi bir takım olmasa küme düşme mücadelesi verirdik. Kadromuz şimdilik kötü gibi görünse de koçumuz işini iyi yapan ve geçmişte de bunu gösteren bir isim.

Yorum

• Hoca tercihinden dolayi sanki son bir hamle yapilacak..

Boyle bir hoca ile calisip, takimi kor topal birakmazlar gibi geliyor bana..
                Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• Mike Best bugün de yok.

Yayın güzel. Peja Drobnjaklı Efes - Tofaş var. 2000 Finali...
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.09.2016, 16:17.

Yorum

Mike Best bugün de yok.
                    OLmasin zaten Abi hele Balashov zaten hic olmasin. Cemberi savunmaz, sutu yok, bos turnikeleri bile kaciriyor, pas yok, atletik degil. onunla 4 kisi oynuyoruz.

Yorum

Mike Best bugün de yok.

Yayın güzel. Peja Drobnjaklı Efes - Tofaş var. 2000 Finali...
                      Şu yayınlar için Youtube standart haline gelse artık. FIBA bile bütün maçları Youtube'dan yayınlıyor.
                      En son Murat' tarafından düzenlendi; 22.09.2016, 16:40.

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        OLmasin zaten Abi hele Balashov zaten hic olmasin. Cemberi savunmaz, sutu yok, bos turnikeleri bile kaciriyor, pas yok, atletik degil. onunla 4 kisi oynuyoruz.
                        Best mi Balashov mu?

Yorum

• Giresun maçındaki beşle başlıyoruz: Moody-Hardy-Alper-Ozan-Wright

Yorum

Best mi Balashov mu?
                            Balashov Abi. Hayatimda bukadar pasif oynayan Adam görmedim.

Yorum

• Bizim maçı veren var mı?
                              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim maçı veren var mı?
                                Buyrun Necmettin Abi: http://tofassporkulubu.web.tv/

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X