Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İkinci Transferimiz
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Engin Atsür müthis olur,dis atislari saglam...

Yorum

• Evren Büker'i de, Ersin Görkem'i de çok iyi biliyorum. Evren Büker genç, Ersin Görkem de son derece başarılı ve deneyimli bir oyuncu. Gerçekten basketbolda transfer komitemiz çok iyi çalışıyor. Yerli transferlerin böyle etkili olması gerçekten bana çok güven veriyor. Yabancılar nasıl olacak acaba?

Yorum

• Su dün aksamki bomba bellimi
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• engin ile cevher de bitmiş gibi.
            gerçekten şoklardayım

şu yerli transferlerinin yanına 4 tane de iyi yabancıyla ilk 3-4 e oynarız.

ileri ki yıllar için kadroyu da muhafaza edersek, bu anlayışla hep zirvenin eteklerinde dolanacağınımız düşünüyorum.

tabi taşıma suyla değirmen dönmez.
            alt yapı işinin muhakkak rayına oturtulması gerekiyor.

alaaddin yakan ve ekibi ile birlikte doğan hakyemez de bu anlamda bizim için çok büyük şans.
            inşallah alt yapı konusunda bu güvenlerimizi boşa çıkartmayacaklar.

Yorum

• vay vay vay engın ı kolej lıgınden berı takıp edıoyrum cok yararlı olur gelırse. yabancılar kım bılır nasıl olur yerlıler boyleyse....
              Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                engin ile cevher de bitmiş gibi.
                gerçekten şoklardayım

şu yerli transferlerinin yanına 4 tane de iyi yabancıyla ilk 3-4 e oynarız.

ileri ki yıllar için kadroyu da muhafaza edersek, bu anlayışla hep zirvenin eteklerinde dolanacağınımız düşünüyorum.

tabi taşıma suyla değirmen dönmez.
                alt yapı işinin muhakkak rayına oturtulması gerekiyor.

alaaddin yakan ve ekibi ile birlikte doğan hakyemez de bu anlamda bizim için çok büyük şans.
                inşallah alt yapı konusunda bu güvenlerimizi boşa çıkartmayacaklar.
                Bir önceki sayfada var Cevher Özer'in transferi zormuş Beşiktaş alacaklarını yatırmış oyuncunun.

Yorum

• Evren, Engin, Ersin Görkem, Cevher Özer

Herkes çok iyi transferler yaptığımızı söylüyor, bjkli,ler ve gsliler yönetimlerine bela okuyorlar bu yüzden...
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir önceki sayfada var Cevher Özer'in transferi zormuş Beşiktaş alacaklarını yatırmış oyuncunun.
                    farklı bir sitede bjkli bir taraftar transferin kesin bittiğini yazdı.
                    tabi senin dediğin gibiyse o arkadaş yanlışta biliyor olabilir.

Yorum

• ben buraya yazdım gece engin atsür dür bu bombaysa diye , cevher ide biyere yazmıştım

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        farklı bir sitede bjkli bir taraftar transferin kesin bittiğini yazdı.
                        tabi senin dediğin gibiyse o arkadaş yanlışta biliyor olabilir.

Doğan Hakyemez açıklama yaptı '' Beşiktaş oyuncunun alacaklarını ödediği için transferin zora girdiğini '' söyledi.

Şu sitenin linkini özelden atabilir misin bana.

Yorum

• şu benim avatarı koymadan önce basket takımımız yoktu, bize seri katil i alırsak ben delirirm herlade

Yorum

• murat twitter de senden önce yazan bir bjk li ne yazmış ççç ççç öldüm ya Cevher Özer ve Engin Atsür'ün Trabzon'la anlaştığı yazılıyor.BEKLE BİZİ 2.LİG GELİYORUZ!!!!

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              murat twitter de senden önce yazan bir bjk li ne yazmış ççç ççç öldüm ya Cevher Özer ve Engin Atsür'ün Trabzon'la anlaştığı yazılıyor.BEKLE BİZİ 2.LİG GELİYORUZ!!!!

Gerçekten de süpermiş

Bu arada umarım birkaç gün içeirisnde Engin ve Cevher transferleri de olumlu olarak sonuçlanır.
                              En son Murat' tarafından düzenlendi; 19.05.2010, 15:26.

Yorum

• Cevher Özer'i transfer edebilirsek çok iyi bir transfer olur bence
                                Ayrıca Engin Atsür'ü de transfer edersek çok iyi olur takımımız için.Ayrıca 3'lüklerde çok iyi.İyi top dağıtıyor.
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X