İkinci Transferimiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Evren Büker'i de, Ersin Görkem'i de çok iyi biliyorum. Evren Büker genç, Ersin Görkem de son derece başarılı ve deneyimli bir oyuncu. Gerçekten basketbolda transfer komitemiz çok iyi çalışıyor. Yerli transferlerin böyle etkili olması gerçekten bana çok güven veriyor. Yabancılar nasıl olacak acaba?
Yorum
-
engin ile cevher de bitmiş gibi.
gerçekten şoklardayım
şu yerli transferlerinin yanına 4 tane de iyi yabancıyla ilk 3-4 e oynarız.
ileri ki yıllar için kadroyu da muhafaza edersek, bu anlayışla hep zirvenin eteklerinde dolanacağınımız düşünüyorum.
tabi taşıma suyla değirmen dönmez.
alt yapı işinin muhakkak rayına oturtulması gerekiyor.
alaaddin yakan ve ekibi ile birlikte doğan hakyemez de bu anlamda bizim için çok büyük şans.
inşallah alt yapı konusunda bu güvenlerimizi boşa çıkartmayacaklar.
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleengin ile cevher de bitmiş gibi.
gerçekten şoklardayım
şu yerli transferlerinin yanına 4 tane de iyi yabancıyla ilk 3-4 e oynarız.
ileri ki yıllar için kadroyu da muhafaza edersek, bu anlayışla hep zirvenin eteklerinde dolanacağınımız düşünüyorum.
tabi taşıma suyla değirmen dönmez.
alt yapı işinin muhakkak rayına oturtulması gerekiyor.
alaaddin yakan ve ekibi ile birlikte doğan hakyemez de bu anlamda bizim için çok büyük şans.
inşallah alt yapı konusunda bu güvenlerimizi boşa çıkartmayacaklar.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir önceki sayfada var Cevher Özer'in transferi zormuş Beşiktaş alacaklarını yatırmış oyuncunun.
tabi senin dediğin gibiyse o arkadaş yanlışta biliyor olabilir.
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefarklı bir sitede bjkli bir taraftar transferin kesin bittiğini yazdı.
tabi senin dediğin gibiyse o arkadaş yanlışta biliyor olabilir.
Doğan Hakyemez açıklama yaptı '' Beşiktaş oyuncunun alacaklarını ödediği için transferin zora girdiğini '' söyledi.
Şu sitenin linkini özelden atabilir misin bana.
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemurat twitter de senden önce yazan bir bjk li ne yazmış ççç ççç öldüm ya Cevher Özer ve Engin Atsür'ün Trabzon'la anlaştığı yazılıyor.BEKLE BİZİ 2.LİG GELİYORUZ!!!!
Gerçekten de süpermiş
Bu arada umarım birkaç gün içeirisnde Engin ve Cevher transferleri de olumlu olarak sonuçlanır.En son Murat' tarafından düzenlendi; 19.05.2010, 15:26.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum