Orhun Ene veya Burak Bıyıktay ----> Daçka
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Cihan Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecedi ile okben i kiralasak bir seneliğine efesten yunus akçaydan iyi oynarlar. 4 numaramız -diğer mevkilere göre- iyi olmasına rağmen yine de efesten ayrılan potansiyelli gökhan ı kaçırmamalıydık. zaten yerlilerin hepsi transfer yaptı alıcak fazla bi adam da kalmadı. ayrıca lig bu sene gerçekten çok güçlü erdemirin belli olmayan durumunu saymazsak olin uşak ve biz en güçsüz üç takım konumndayız ve bunlardan 2'si düşecek. bence adam akıllı bir yapılanma şart buna da ilk başta iyi bir koçla başlamalıyız
Benim adaylarım ikna edersek sonuçta amaç Türk basketbolunun gelişmesi ise tanjevic e teklif götürmek. Tanjevic bize bir kimlik kazandırabilir şehri basketbola ısındırabilir, 2. adayım yurtdışına gitmek istiyorum desede orhun ene ye bir teklif götürmek 3. ise mete babaoğluna bir teklif götürmek ardından zaten geç kalınmış bir transfer dönemi olduğu için bu sene ligde kalmak seneye ise iddaalı olabilecek bir kadro kurmak.
Son olaylardan sonra Tanjevic'le çalışmak imkansız gibi bir şey. Mete Babaoğlu da Mersin'de devam ediyor.
Nihat İziç, Orhun Ene, Burak Bıyıktay, Ayhan Kalyoncu uygun pozisyondalar. H. Özmeriç'le devam edilemeyecekse ve bahsettiğin tarzda bir yapılanmaya gidilecekse Ene'yi diğerlerinden ayırmak gerek.
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMelih, Ersin ve Barış Özcan ile ilgileniyormuşuz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Nihat İziç Tanjevic'in yardımcılığını yapıyor mu bu sene de?
Koç konusunda da Orhun Ene'nin olmadığına hiç üzülmedim. Bence en sonunda Nihat İziç'le anlaşacağız.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet.
Koç konusunda da Orhun Ene'nin olmadığına hiç üzülmedim. Bence en sonunda Nihat İziç'le anlaşacağız.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCihan,
Son olaylardan sonra Tanjevic'le çalışmak imkansız gibi bir şey. Mete Babaoğlu da Mersin'de devam ediyor.
Nihat İziç, Orhun Ene, Burak Bıyıktay, Ayhan Kalyoncu uygun pozisyondalar. H. Özmeriç'le devam edilemeyecekse ve bahsettiğin tarzda bir yapılanmaya gidilecekse Ene'yi diğerlerinden ayırmak gerek.
Melih ve Ersin 25 dk civarı oynar da Barış Özcan aynı süreleri kaldırabilir mi?
İyi takip ediyorsun..
Tebrik ederim..
Transfer yasağımız vardı, ne oldu?Adalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
-
İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaş senin gibi 3 kişi olsa basket takımı yürür gider.
İyi takip ediyorsun..
Tebrik ederim..
Transfer yasağımız vardı, ne oldu?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum