Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Orhun Ene veya Burak Bıyıktay ----> Daçka

Yorum

• Bu arada eski oyuncumuz Serhat Büker Giresun ile anlaşmış.

Yorum

• Melih, Ersin ve Barış Özcan ile ilgileniyormuşuz.

Yorum

• Bu ersin 1977 doğumlu .Yani 36 yaşında.Yaşlı değil mi?
          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• orçun'u yine yollamışız.neden ya ? ilk çıktığımız sene de aynı yanlışı yapmıştık...
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Daçka hangi oyuncuları alıp ligde tutunacak merak ediyorum.

Melih Mahmutoğlu her sene üstüne koyarak oynuyor, faydalı olacaktır.
              En son Murat' tarafından düzenlendi; 29.07.2013, 07:13.

Yorum

• İlk olarak Cihan Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cedi ile okben i kiralasak bir seneliğine efesten yunus akçaydan iyi oynarlar. 4 numaramız -diğer mevkilere göre- iyi olmasına rağmen yine de efesten ayrılan potansiyelli gökhan ı kaçırmamalıydık. zaten yerlilerin hepsi transfer yaptı alıcak fazla bi adam da kalmadı. ayrıca lig bu sene gerçekten çok güçlü erdemirin belli olmayan durumunu saymazsak olin uşak ve biz en güçsüz üç takım konumndayız ve bunlardan 2'si düşecek. bence adam akıllı bir yapılanma şart buna da ilk başta iyi bir koçla başlamalıyız

Benim adaylarım ikna edersek sonuçta amaç Türk basketbolunun gelişmesi ise tanjevic e teklif götürmek. Tanjevic bize bir kimlik kazandırabilir şehri basketbola ısındırabilir, 2. adayım yurtdışına gitmek istiyorum desede orhun ene ye bir teklif götürmek 3. ise mete babaoğluna bir teklif götürmek ardından zaten geç kalınmış bir transfer dönemi olduğu için bu sene ligde kalmak seneye ise iddaalı olabilecek bir kadro kurmak.
                Cihan,

Son olaylardan sonra Tanjevic'le çalışmak imkansız gibi bir şey. Mete Babaoğlu da Mersin'de devam ediyor.

Nihat İziç, Orhun Ene, Burak Bıyıktay, Ayhan Kalyoncu uygun pozisyondalar. H. Özmeriç'le devam edilemeyecekse ve bahsettiğin tarzda bir yapılanmaya gidilecekse Ene'yi diğerlerinden ayırmak gerek.

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Melih, Ersin ve Barış Özcan ile ilgileniyormuşuz.
                Melih ve Ersin 25 dk civarı oynar da Barış Özcan aynı süreleri kaldırabilir mi?
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu arada Nihat İziç Tanjevic'in yardımcılığını yapıyor mu bu sene de?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada Nihat İziç Tanjevic'in yardımcılığını yapıyor mu bu sene de?
                    Evet.

Koç konusunda da Orhun Ene'nin olmadığına hiç üzülmedim. Bence en sonunda Nihat İziç'le anlaşacağız.
                    33# DRAGO GABRIC
                    61# IBRAHIMA YATTARA #11
                    13# Steve Nash
                    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet.

Koç konusunda da Orhun Ene'nin olmadığına hiç üzülmedim. Bence en sonunda Nihat İziç'le anlaşacağız.
                      Nihat İziç ile anlaşmamız durumunda milli takımdaki görevini bırakacak mı? Malum Eylül ayının ortasına kadar Avrupa şampiyonası var.

Yorum

• Devşirme oyuncu lazım ben Ali Karadeniz'den yana kullanırım oyumu.
                        Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• bence genç oyuncular almalıyız yabancı olarakda bu sene efesten büyük ihtimal ayrılacak shipp lig için iyi bir yabancı olcaktır. ama her gün biraz daha geç kalıyoruz transfer konusunda
                          'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cihan,

Son olaylardan sonra Tanjevic'le çalışmak imkansız gibi bir şey. Mete Babaoğlu da Mersin'de devam ediyor.

Nihat İziç, Orhun Ene, Burak Bıyıktay, Ayhan Kalyoncu uygun pozisyondalar. H. Özmeriç'le devam edilemeyecekse ve bahsettiğin tarzda bir yapılanmaya gidilecekse Ene'yi diğerlerinden ayırmak gerek.

Melih ve Ersin 25 dk civarı oynar da Barış Özcan aynı süreleri kaldırabilir mi?
                            Renktaş senin gibi 3 kişi olsa basket takımı yürür gider.

İyi takip ediyorsun..

Tebrik ederim..

Transfer yasağımız vardı, ne oldu?
                            Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Renktaş senin gibi 3 kişi olsa basket takımı yürür gider.

İyi takip ediyorsun..

Tebrik ederim..

Transfer yasağımız vardı, ne oldu?
                              Yasak kalkar sıkıntı değil, Salyers'a olan borç fazla değildi.

Yorum

• Koç ne zaman belli olacak acaba ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X