Duke'den mezun iyi savunmacidir. Bir numara icin dusunulmuyordur insallah, cunku verimli olmasi icin tamamlayici 2 oynatilmasi gerekiyor. Gecen sene basindan beri eksikligini vurguladigimiz savunmaci combo garda ornek verilebilecek oyunculardan. Penney gibi sutorle oynasa spacingi dogru takimda is yapar.
*
Sean Marshall'in bagli oldugu menajerlik sirketi Beobasket'mis. Sasirmadim tabii...
*
Buckman diyolar...
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.06.2014, 07:08.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
The official site of Euroleague Basketball. Check out live matches, stats, standings, teams, players, interviews, fantasy challenge and much more.
Golubovic ismi dolasiyordu ama ben Cedric Simmons ya da Esteban Batista'yi tercih ederim (isimleri gectigi icin yazdim bu oyunculari).
Bu durmda 1 numaraya bir oyuncu ve bence 4-5 oynaycak bir oyuncya daha ihtiyacimiz var...
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone... https://twitter.com/UgurBerkin
Bora Hun Türkiye'nin değil Dünyanın sayılı pivotlarından...
Ermal'ı gram sevmem ama o bile Bora asalağına basketbol dersi verir.
Yunus Akçay için yorum yapmayacağım, yazdığım hangi oyuncuyu kaç dakika izledin bilmiyorum ve neye göre alınma ihtimali uzak olduğunun acıklamasını yaparsan sevinirim.
Basketbolda şampiyonluğa oynamak zor falan değil. Yazdığım kadro bu senenin az bir miktar üstüne para konularak yapılabilir.Şampiyonluğa oynayan Gs ile kadromun karşılaştırmasını kendimce yapayım.
Pg: Arroyo - Dyson : Arroyo bu ligin en büyük balonudur elinde top tutup komut vermekten başka bir cacığa yaramaz egosu büyüktür bu başına hep iş açar inanmayan İstanbuldaki Kuban maçının son 5 dakikasında maçı nasıl verdiğini izlesin. Dyson inanılmaz özelliklere sahip bir oyun kurucu atletik, oyun görüşü mükemmel şutör sorumluluk alacağı zamanı bilir. Arroyo'nun ondan iyi olduğu tek alan serbest atışlar kıl payıyla.
Sg: Hairston - Higgins : Tartışmaya gerek yok Hairston'un şut stilini izlemeniz yeterli ne kadar vitaminsiz olduğunu anlamanız için. Bol bol içeriye drive edip bitirememeside ayrı bir komedi. Higgins Türkiyede en az 14 sayı ortalaması tutturabilecek bir skorer.
Sf: Markoishvili - Bertans : Belkide tek üstünlük kurabilecek adam Marko, bu adama laf söylemek bizim haddimize değil fakat Bertans'da gelecek vadeden dışardan çok yüzdeli şut atan boyuna göre top kontrolü iyi olan bir oyuncu potansiyeli yüksek.
Pf: Ersin - Duncan : Gerek atletizmde gerek şut oyununda hırs ve yırtıcılık bakımından Duncan çok daha önde olan bir isim. Ersin pota altı bitiriciliğinde bir adım önde olabilir geriye kalan kısımda Duncan'ı tercih ederim.
C: Bonsu - Norel : Bonsu eski Bonsu'dan çok uzak hücum katkısı yok denecek kadar az, sertlik konusunda da eskiye nazaran çok büyük düşüşde. Norel benim beğendiğim bir uzun akıllı bir basketbolcudur Tomic'i andırıyor oyun stili serbest atış çizgisinde de Bonsu'dan iyi olduğu söylenebilir.
Kıyaslamayı Gs'nin yabancı oyuncularına göre yaptım seneye 5 yabancı ile sahada olmak serbest olduğu için kurduğum kadro hem maliyet açısından hem de oyun açısından benim için şampiyonluğa oynayan Gs'den çok daha önde.
İddamı arttırayım Euroleagude ise bu takım en az top 16 yapar.
Be yanlış anlamışım seni pardon. Hesap versinler dediğinde cazayı keselim göndeelim gibi anlamıştım... bu şekilde sana yüzde yüz katılıyorum
Trabzonspor Medical Park transfer çalışmalarında gaza basarken Sırp oyuncu Novica Velikcovic transferinde sona yaklaştı.
2009 yılında Avrupa’nın Yükselen Yıldızı ödülünü alan ve kariyerine sonraki 3 sezon Real Madrid’de devam eden Velickovic kariyerine Sırbistan’ın Mega Vizura takımında devam ediyor. Yıldız oyuncu bu sene Euroleague ilk turunda Brose Baskets formasıyla oynamış ve Euroleague’de 7.2 sayı 3.3 ribaund ortalamalarını yakalamıştı.
Sırp oyuncunun senelik 600 bin dolar istediği , Bordo Mavili ekibin ise Velickovic’in indirim yapmaya yanaşması halinde transferi sonlandıracağı ve yıldız oyuncuya imza attıracağı belirtiliyor.
"Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç
smail Senol @ismailsenol · 20m
Trabzonspor MP, bu sezon EuroChallenge'ı kazanmaya niyetli. Sean Marshall'dan sonra Novica Veliçkoviç ile anlaştılar. Cedric Simmons yolda.
Cedric Simmons ve Veliçkoviç Trabzonspor'da. Hayırlı olsun.
Resmi degil sanirim.
Yine de hayirli olsun. Ikisi de onemli oyuncular. Fakat nasil bir kurguyla oynayacagimizi dogrusu cozemedim.
4 ve 5 numaralarin Velickovic ve Simmons olacaksa savunmayi iyi yapan gardlarin olmali. Tutku???
Hucumda cesitlilik sahibi olacagizdir, dogru. Fakat savunma konusunda dedigim gibi gardlardan baslayan bir strateji uygulamak lazim.
Ucuncu bir uzun sart gibi... Cunku sirti donuk oyunu olan, kendi pozisyonunu yaratan, iyi bitirici bir pivot elimizde yok. Simmons dediginiz adami devamli beslemeniz lazim.
Bunlardan onemlisi, insallah odemeler aksamaz. Cunku bu adamlari Trabzon'a ucret disinda baska hangi sebep cekmis olabilir???
Takim kimyasini kurmak da zor. Tutku gibi lider yerlilere is dusuyor. Keske Penney de kalsaydi.
Ve rol paylasimi. Bu kadar (goreceli) yildiza yetecek top olmayacak. O yuzden ego yonetimi önemli.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
smail Senol @ismailsenol · 20m
Trabzonspor MP, bu sezon EuroChallenge'ı kazanmaya niyetli. Sean Marshall'dan sonra Novica Veliçkoviç ile anlaştılar. Cedric Simmons yolda.
Bu mantigi iyi bilirim.
"Kleiza geldi, Fener kesin final4'da"
"obradovic geldi, final4 garanti"
:-)
Sakin, akilli ve gercekci olmaliyiz.
"Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç
bi transfer sonrasıda olumlu bişeyler söyle be arkadaşım her transfer sonrası önce seviniyoruz senin yorumlarını okuduktan sonra umutsuzluk kaplıyor şaka bi yana inş takım kimyasını bu sefer tuttururuz...
Yine de hayirli olsun. Ikisi de onemli oyuncular. Fakat nasil bir kurguyla oynayacagimizi dogrusu cozemedim.
4 ve 5 numaralarin Velickovic ve Simmons olacaksa savunmayi iyi yapan gardlarin olmali. Tutku???
Hucumda cesitlilik sahibi olacagizdir, dogru. Fakat savunma konusunda dedigim gibi gardlardan baslayan bir strateji uygulamak lazim.
Ucuncu bir uzun sart gibi... Cunku sirti donuk oyunu olan, kendi pozisyonunu yaratan, iyi bitirici bir pivot elimizde yok. Simmons dediginiz adami devamli beslemeniz lazim.
Bunlardan onemlisi, insallah odemeler aksamaz. Cunku bu adamlari Trabzon'a ucret disinda baska hangi sebep cekmis olabilir???
Takim kimyasini kurmak da zor. Tutku gibi lider yerlilere is dusuyor. Keske Penney de kalsaydi.
Ve rol paylasimi. Bu kadar (goreceli) yildiza yetecek top olmayacak. O yuzden ego yonetimi önemli.
Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Geçen sezon felaket olduğumuz savunma-hücum dengesi açısından gelen isimleri değerlendirebilir misiniz?
Yorum