Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Telekom çok iyi transfer yapmış da Terrence Williams kariyeri düşüşte olan bir isim, Türkiye'de ya çıkacak ya da batacak.

Bu draftlarda da üst sıralarda seçilen oyuncular Avrupa'ya geldiği zaman aklıma hep Adam Morrison geliyor.

Yorum

• Terrence Williams bu lige fazla bir oyuncu.

Yorum

• Royal Halı Gaziantep geçen sezon Fenerbahçe Ülker forması da giyen J.R. Bremer (Ernest Lenell Bremer) ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

1980 doğumlu , 1.91 boyundaki J.R. Bremer profesyonel kariyerine St. Bonaventure Universitesin’den, 2002 yılında Boston Celtics’e transfer olarak başladı. Aynı sene NBA Çaylak All-Star takımına seçildi. Boston Celtics’te bir sezon geçirdikten sonra, 2003-2004 sezonunda Cleveland Cavaliers’e transfer olan Bremer, aynı sezonu Golden State Warriors’da tamamladı.

J.R. Bremer, 2004 yılında Avrupa’ya transfer olarak kariyerine devam etti. Sırasıyla; Unicaja Malaga (İspanya), Angelico Biella (İtalya), PAOK BC (Yunanistan), KK Bosna (Bosna Hersek), Spartak Primorie (Rusya), Triumph Lyubertsy (Rusya), Krasnye Krylya Samara (Rusya) ve BC Nizhny Novgorod (Rusya), Milano (İtalya) takımlarında oynadı. Geçtiğimiz sezon bir dönem Fenerbahçe forması da giyen J.R. Bremer sonrasında tekrar Armani Milano’ya dönerek sezonu İtalya’da tamamlamıştı.

Yorum

• Hocada söyledi savunmaci kisa alacagiz diye.1 Hafta sonra gelir.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Renaldo Balkman.

Dallas serbest bıraktı kendisini.Hücum gücü tartışılır ama Türkiye'de tüm pozisyonları eze eze savunur.Savunma anlayışını bir iki kademe yukarı çekebilecek bir oyuncu.Trabzon'a gelir mi bilemiyorum tabi ki
            Dallas Mavericks
            .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Hasan Hoca'nin soylesisinden:

1) Hedefler

- Kupada son sekiz
              - Ligde playoff

2) Transfer

Defansif kisa

- Ya kontrati olup ayrilmayi dusunen

- Ya da NBA hazirlik kamplarindan

* Kisacasi hazir oyuncu

3) Kotu baslangic sebepleri

- Gec secilen yonetim / Gec kurulan takim

- Kaya, Tutku ve Can'in hastaliklari

- el-Amin'in sakatligi

Ve o soyleside hoca "yeterince defans antrenmani yapamadik" diyor.

Bir ay istiyor takimin tam performansi icin.

(Tamamini altinciadam.com sitesinden okuyabilirsiniz)
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.10.2013, 18:52.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Baris Ozcan ne yapti bu yaz, bilen var mi? Sagligi filan ne durumda acaba? Kadroya derinlik katmak icin dusunulebilir mi acaba?
                Kenardan gelip sorumluluk alabilecek, gencler katki vermediginde sazi eline alacak boyle bir yerli de fena olmaz.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Kenardan gelip sorumluluk alabilecek, gencler katki vermediginde sazi eline alacak boyle bir yerli de fena olmaz.
                  Abi yabancı alınmayıp sadece Barış alınırsa bu kadro küme düşmemeye oynar.

Yorum

• İlk olarak Kirk_Cooley tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi yabancı alınmayıp sadece Barış alınırsa bu kadro küme düşmemeye oynar.
                    Yabanciyla birlikte Baris'i kastetmistim.

Baris'i begendigimden degil bu role uygun baska oyuncu yok.

Yorum

Haklısın abi.

Yorum

Barış Özcan mı Barış Ermiş mi hangisini kastediyonuz? Ayrıca Washington Josh Childress'ı serbest bırakmış bence tam aradığımız adam olabilir

Yorum

• U
                          İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Barış Özcan mı Barış Ermiş mi hangisini kastediyonuz? Ayrıca Washington Josh Childress'ı serbest bırakmış bence tam aradığımız adam olabilir
                          Yukarida belirtmistim, Ozcan. Kenardan gelip 10-13 dk alsa, aut soksa, biraz savunma yapsa... Gerci saglik durumunu bilmiyorum. Bir de genc gard/ forvet rotasyonuna deneyim ve derinlik katmasi icin dusundum. Ama koc hszir oyuncu istiyor, 4 ay antrenman yapmamis oyuncuya sicak bakmiyor.

Lyday ve Kc Rivers yalan oldu yani.

Ermis serbest mi kaldi?
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 25.10.2013, 19:10.

Yorum

• Josh Childress 2008'de Avrupa'ya geldiğinde 3 yıllık 20 milyon dolarlık kontrat almıştı şuan da o formuna uzak olsada bizim bütçemizi aşacak bir oyuncu. NBA'den serbest bırakılmış oyuncu alıcaksak 76ers'ın serbest bıraktığı Royce White' a ne dersiniz? Tam ihtiyacımız olan oyuncu tipi olmasada tutarsa müthiş bir potansiyel.

Bu arada Gaziantep, Beşiktaş, Türk Telekom, Banvit, Aliağa, Mersin hepsi kadroya takviye yaptı bizim şuan 3 yabancımız var hala transfer yapmıyoruz.
                            En son Cihan Kibar tarafından düzenlendi; 25.10.2013, 23:26.
                            'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

Gerald Fitch gelirse cevap veririm sorunuza Taner Abi ;-)
                              Fitch gelirse, katkı verir mi? Fikirlerinizi merak ediyorum.

Yorum

Fitch gelirse, katkı verir mi? Fikirlerinizi merak ediyorum.
                                Vermeme ihtimali yok diye düşünüyorum. Fitch'den rahatlıkla istediğimiz verimi alırız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X