Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Basketbol Transfer Dosyası

İlk olarak Kirk_Cooley tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bora Hun Pacun'un basketbolcu olabildiği bir ülkedeyiz eğer alırlarsa bu takımdan bi yol olmaz. Yunus Akçay play off hedefleyen bir takımda oynayamaz.

Jerome Dyson, Cory Higgins, Davis Bertans, Josh Duncan, Henk Norel ve John Shurna takıma dahil edilmeli.

Pg: Dyson, Tutku, Can

Sg: Higgins, Alper Saruhan

Sf: Bertans, Orhan Hacıyeva

PF: Duncan, Shurna, Kerem Gönlüm

C: Norel, Sertaç Şanlı

Şampiyonluğa oynar bu kadro.
    Bora Hun Paçun ligin iyi yerli pivotlarından,yapmayın etmeyin. Biz yıllar yılı Ermal'ı izledik.Yunus Akçay iyi yapılmış bir kadro muhendisliğinde benchten gelip iyi katkı verir.Yazdığınız oyuncuların hepsinin alınma ihtimali çok uzak, ayriyetten şampiyonluğa oynamak öyle kolay olsaydı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bora Hun Paçun ligin iyi yerli pivotlarından,yapmayın etmeyin. Biz yıllar yılı Ermal'ı izledik.Yunus Akçay iyi yapılmış bir kadro muhendisliğinde benchten gelip iyi katkı verir.Yazdığınız oyuncuların hepsinin alınma ihtimali çok uzak, ayriyetten şampiyonluğa oynamak öyle kolay olsaydı

Bora Hun Türkiye'nin değil Dünyanın sayılı pivotlarından...

Ermal'ı gram sevmem ama o bile Bora asalağına basketbol dersi verir.

Yunus Akçay için yorum yapmayacağım, yazdığım hangi oyuncuyu kaç dakika izledin bilmiyorum ve neye göre alınma ihtimali uzak olduğunun acıklamasını yaparsan sevinirim.

Basketbolda şampiyonluğa oynamak zor falan değil. Yazdığım kadro bu senenin az bir miktar üstüne para konularak yapılabilir.Şampiyonluğa oynayan Gs ile kadromun karşılaştırmasını kendimce yapayım.

Pg: Arroyo - Dyson : Arroyo bu ligin en büyük balonudur elinde top tutup komut vermekten başka bir cacığa yaramaz egosu büyüktür bu başına hep iş açar inanmayan İstanbuldaki Kuban maçının son 5 dakikasında maçı nasıl verdiğini izlesin. Dyson inanılmaz özelliklere sahip bir oyun kurucu atletik, oyun görüşü mükemmel şutör sorumluluk alacağı zamanı bilir. Arroyo'nun ondan iyi olduğu tek alan serbest atışlar kıl payıyla.

Sg: Hairston - Higgins : Tartışmaya gerek yok Hairston'un şut stilini izlemeniz yeterli ne kadar vitaminsiz olduğunu anlamanız için. Bol bol içeriye drive edip bitirememeside ayrı bir komedi. Higgins Türkiyede en az 14 sayı ortalaması tutturabilecek bir skorer.

Sf: Markoishvili - Bertans : Belkide tek üstünlük kurabilecek adam Marko, bu adama laf söylemek bizim haddimize değil fakat Bertans'da gelecek vadeden dışardan çok yüzdeli şut atan boyuna göre top kontrolü iyi olan bir oyuncu potansiyeli yüksek.

Pf: Ersin - Duncan : Gerek atletizmde gerek şut oyununda hırs ve yırtıcılık bakımından Duncan çok daha önde olan bir isim. Ersin pota altı bitiriciliğinde bir adım önde olabilir geriye kalan kısımda Duncan'ı tercih ederim.

C: Bonsu - Norel : Bonsu eski Bonsu'dan çok uzak hücum katkısı yok denecek kadar az, sertlik konusunda da eskiye nazaran çok büyük düşüşde. Norel benim beğendiğim bir uzun akıllı bir basketbolcudur Tomic'i andırıyor oyun stili serbest atış çizgisinde de Bonsu'dan iyi olduğu söylenebilir.

Kıyaslamayı Gs'nin yabancı oyuncularına göre yaptım seneye 5 yabancı ile sahada olmak serbest olduğu için kurduğum kadro hem maliyet açısından hem de oyun açısından benim için şampiyonluğa oynayan Gs'den çok daha önde.

İddamı arttırayım Euroleagude ise bu takım en az top 16 yapar.
      En son Kirk_Cooley tarafından düzenlendi; 17.06.2014, 03:46.

Yorum

• Kulübümüz, geçtiğimiz sezon Aliağa Petkim forması giyen forvet Sean Marshall ile anlaşmaya vardı.
        "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• bence çok doğru seçim istatistikleri çok iyi inşallah bekleneni verir.
          2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Marshall hayırlı olsun. Pek anlamadığımdan ve takip etmediğimden bilmiyorum nasıl bir oyuncu olduğunu ama umarım katkı sağlar.
            Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Yunus Akcay? Ooo muthis transfer!!! Kadir Cipa'yla Alican Güney'i de unutmasalar bari...

6 yabanci alip takimi onlar uzerine kuracaklar. Yerlilere de 5-10 dk verecekler galiba. Bu yapilan mantiksiz hamlelerin tek izahi bu. Turk basketboluyla kaygilanan emekcilerin perisan haline guluyorum. Gonder Maxim'i al Stolllar'i... Bahane hazir: Yerli oyuncu pahali...

Takim takim degil birilerinin ciftligi...
              O soruyu tekrar soralim: Gecen sezon hedef play- offtu, tutturulamadi. Kimse hesap vermeyecek mi?

*

Marshall hakkinda...

Istatistikleri iyi guzel de Aliaga dustu gecen sene. Demek ki istatistikle olmuyor. Adam gibi takim kurmak, kimya olusturmak lazim.

Muteahhitlerin futbol kulubu yonettigi ulkede basketbolu bilmeyen adamlarin kandirilarak takim yönetmesine sasmiyorum. Mustehak oylelerine...
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 17.06.2014, 10:20.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Eurochallenge biletini kapmışız. Umarım bu sezon iyi transferler yaparız.

Yorum

• Yapacakları transferi...

Bu adamın gitmesi lazım takımın başından Aliağa'yı topluyor takıma oyuncu portföyü bununla sınırlı sanırım.

Marshall çöp zamanda sayılarını bulan takıma maç kazandıramayacak bir oyuncu gereksiz.
                  En son Kirk_Cooley tarafından düzenlendi; 17.06.2014, 12:35.

Yorum

• Ynt: Basketbol Transfer Dosyası

İlk olarak Kirk_Cooley tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bora Hun Türkiye'nin değil Dünyanın sayılı pivotlarından...

Ermal'ı gram sevmem ama o bile Bora asalağına basketbol dersi verir.

Yunus Akçay için yorum yapmayacağım, yazdığım hangi oyuncuyu kaç dakika izledin bilmiyorum ve neye göre alınma ihtimali uzak olduğunun acıklamasını yaparsan sevinirim.

Basketbolda şampiyonluğa oynamak zor falan değil. Yazdığım kadro bu senenin az bir miktar üstüne para konularak yapılabilir.Şampiyonluğa oynayan Gs ile kadromun karşılaştırmasını kendimce yapayım.

Pg: Arroyo - Dyson : Arroyo bu ligin en büyük balonudur elinde top tutup komut vermekten başka bir cacığa yaramaz egosu büyüktür bu başına hep iş açar inanmayan İstanbuldaki Kuban maçının son 5 dakikasında maçı nasıl verdiğini izlesin. Dyson inanılmaz özelliklere sahip bir oyun kurucu atletik, oyun görüşü mükemmel şutör sorumluluk alacağı zamanı bilir. Arroyo'nun ondan iyi olduğu tek alan serbest atışlar kıl payıyla.

Sg: Hairston - Higgins : Tartışmaya gerek yok Hairston'un şut stilini izlemeniz yeterli ne kadar vitaminsiz olduğunu anlamanız için. Bol bol içeriye drive edip bitirememeside ayrı bir komedi. Higgins Türkiyede en az 14 sayı ortalaması tutturabilecek bir skorer.

Sf: Markoishvili - Bertans : Belkide tek üstünlük kurabilecek adam Marko, bu adama laf söylemek bizim haddimize değil fakat Bertans'da gelecek vadeden dışardan çok yüzdeli şut atan boyuna göre top kontrolü iyi olan bir oyuncu potansiyeli yüksek.

Pf: Ersin - Duncan : Gerek atletizmde gerek şut oyununda hırs ve yırtıcılık bakımından Duncan çok daha önde olan bir isim. Ersin pota altı bitiriciliğinde bir adım önde olabilir geriye kalan kısımda Duncan'ı tercih ederim.

C: Bonsu - Norel : Bonsu eski Bonsu'dan çok uzak hücum katkısı yok denecek kadar az, sertlik konusunda da eskiye nazaran çok büyük düşüşde. Norel benim beğendiğim bir uzun akıllı bir basketbolcudur Tomic'i andırıyor oyun stili serbest atış çizgisinde de Bonsu'dan iyi olduğu söylenebilir.

Kıyaslamayı Gs'nin yabancı oyuncularına göre yaptım seneye 5 yabancı ile sahada olmak serbest olduğu için kurduğum kadro hem maliyet açısından hem de oyun açısından benim için şampiyonluğa oynayan Gs'den çok daha önde.

İddamı arttırayım Euroleagude ise bu takım en az top 16 yapar.
                    Sizin düşünceniz tabi Ermal'ın Bora'dan iyi olduğu,saygı duyarım. Ayriyetten"yazdığınız bütün oyuncuların alınamayacağı" cümlesi koçun ve staff'ın biz taraftarın her istediği transferi yapmıyorlar anlamında dedim,yoksa tabiki verirsin parasını alırsın. Evet şampiyonluğa oynamak futbol kadar zor değil, ama belli bir sistemin,belli bir yapının oluşturulması gerekiyor bunun yapılabilmesi için, bu yapı için gerekli süre 3-5 yıl arası bence.Neyse başlık transfer başlığı, konu sapmasın.

En son hami08 tarafından düzenlendi; 17.06.2014, 13:35.

Yorum

• Penney'i birakip Sean Marshall alinacaksa cok yanlis bir transfer. Eger onunla beraber olacaksa daha buyuk bir yanlis.
                      Umarim olmaz...
                      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                      You'll Never Walk Alone...
                      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Sean Marshall ve Yunus Akçay transferleri bitmiş deniliyor.

Yunus Akçay geçen sene sık sık yaşadığı sakatlıklara rağmen iyi bir sezon geçirdi, iki numarada benchten gelip 10-15 dakika kadar katkı verebilir diye düşünüyorum.

Sean Marshall konusunda ise oldukça kararsızım, anlaşılan o ki geçen seneki yabancılardan hiç kimse kalmayacak.

Yorum

• Yonetim ayni yonetim, GM ayni GM. Gecen sene 3 yillik sozlesme imzaladigin oyuncuyu gonder, gecen yaz elindeyken devam etmedigin adami al. Bunu Joe Dumars yapsa dunya ayaga kalkardi, Trabzonspor yapinca normal, ne de olsa alistik.

*
                          EuroChallenge meselesi...

Hayirli olsun. Gecen sene de lig 9.su katilmisti bu kupaya. FIBA ve ULEB kontenjanlari kismadigi surece gidilir. Tabii son uc yilda bu kupada bir şampiyonluk, bir ikincilik ve bir ucunculuk almis ulkeyiz. Yani olaganustu bir tarafi yok. Play-off nasil kacti, once onu izah etsinler.

IBB ve ozellikle Dogus'un lige cikmasiyla yerli oyunculari Trabzon'a cekmek daha zor olacak. Hal boyleyken sozlesmeli oyuncudan cikmak akil kari degil. Hem de kenardan gelio sut sokabilen, skor ureten, savunma gucu olan...

Caner Senturk, Yunus, Onder mi olacak yerli kadro? Simdi cikip 10 Milyonluk kadro filan derlerse acayip gulerim.

6 yabanci kuralina guvenip onlara dayali takim kurulup ah Tutk basketbolu vah Turk basketbolu diye aglayip sizlayacaklari gunu hep birlikte gorecegiz.

Insallah yabanci Gmler ve yabanci koclarin sayisi artar.
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 17.06.2014, 14:59.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yonetim ayni yonetim, GM ayni GM. Gecen sene 3 yillik sozlesme imzaladigin oyuncuyu gonder, gecen yaz elindeyken devam etmedigin adami al. Bunu Joe Dumars yapsa dunya ayaga kalkardi, Trabzonspor yapinca normal, ne de olsa alistik.

*
                            EuroChallenge meselesi...

Hayirli olsun. Gecen sene de lig 9.su katilmisti bu kupaya. FIBA ve ULEB kontenjanlari kismadigi surece gidilir. Tabii son uc yilda bu kupada bir şampiyonluk, bir ikincilik ve bir ucunculuk almis ulkeyiz. Yani olaganustu bir tarafi yok. Play-off nasil kacti, once onu izah etsinler.

IBB ve ozellikle Dogus'un lige cikmasiyla yerli oyunculari Trabzon'a cekmek daha zor olacak. Hal boyleyken sozlesmeli oyuncudan cikmak akil kari degil. Hem de kenardan gelio sut sokabilen, skor ureten, savunma gucu olan...

Caner Senturk, Yunus, Onder mi olacak yerli kadro? Simdi cikip 10 Milyonluk kadro filan derlerse acayip gulerim.

6 yabanci kuralina guvenip onlara dayali takim kurulup ah Tutk basketbolu vah Turk basketbolu diye aglayip sizlayacaklari gunu hep birlikte gorecegiz.

Insallah yabanci Gmler ve yabanci koclarin sayisi artar.
                            Yabancı kuralının değişmesinin tek sebebi Euroleauge şampiyonluğunu Türkiye'ye getirme arzusudur bence. Play Off nasıl niçin kaçtı hesabını verecek tek kişi basketboldan sorumlu olan Nihat Mala dır. çünkü Hakan Demir sezon ortasında geldi. Sevgili Oğuz şimdi Nihat a nasıl bir fatura keselim nasıl bir hesap ödesin istersin. Bence ligde kaldığımıza şükredip gelecek yılın planlamasını yapması için onu rahat bırakalım. Nihat Mala ismi birikimi bu şansı hak ediyor çünkü. Elimizde Türkiye liginin en iyi şutörü varken onunla anlaşmayıp başka maceralara girmek bana pek akılcı gelmiyor Penney ile kesin anlaşılmalıydı

Yorum

• İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yabancı kuralının değişmesinin tek sebebi Euroleauge şampiyonluğunu Türkiye'ye getirme arzusudur bence. Play Off nasıl niçin kaçtı hesabını verecek tek kişi basketboldan sorumlu olan Nihat Mala dır. çünkü Hakan Demir sezon ortasında geldi. Sevgili Oğuz şimdi Nihat a nasıl bir fatura keselim nasıl bir hesap ödesin istersin. Bence ligde kaldığımıza şükredip gelecek yılın planlamasını yapması için onu rahat bırakalım. Nihat Mala ismi birikimi bu şansı hak ediyor çünkü. Elimizde Türkiye liginin en iyi şutörü varken onunla anlaşmayıp başka maceralara girmek bana pek akılcı gelmiyor Penney ile kesin anlaşılmalıydı
                              Hocam,

Sezon bitti, gm cikip bir degerlendirme yapti mi? Sadece gazeteye verdigi demec var. Orada soyledikleri de yaptiklariyla celisiyor.

Benim beklentim sadece su: Gercekci olmayan hedefler konup taraftari aptal yerine koymasinlar.

Gecen sene uc pg ciddi sakatlik yasadi, ikisi sezonu kapatti? Neden?

Stoll transferi? Neden israr edildi?

Maxim neden kesildi?

Gecen sene Hayri Gure ortalama kac seyirci geldi? Gercek kidilere kac tane kombine satildi? Giseden bilet satisi ne kadardi?

Bunun gibi bircok sorunun cevabi verilmeden, hadi bakalim seneye play-off yapariz demek amatorce.

Herkesin dilinde kurumsallik var. Kurumsalligin ana ilkelerinden biri seffaflik- hesap verilebilirlik. Peki hesap veren var mi? Yok.

Deniyordu ki butcrmiz harika, odeme sikintisi yok. Cooley haberleri dogru mu? Dogruysa neden bu sikinti yasandi? Degilse neden yalanlanmiyor?

Kisacasi benim itirazlarim yapil(may)an isleredir. Yoksa Malayla filan iaim olmaz.
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 17.06.2014, 16:39.

Yorum

• TRANSFER - Kulübümüz, Kızılyıldız'ın ABD'li guardı DeMarcus Nelson ile ilgileniyor.
                                "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X