Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dün aldığımız katalyan ile 4oldu ozaman sonbir yabancı hakkımız kaldı onuda yönetim kullanırmı bilmiyorum
    2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• 9 hazırlık maçında da Hasan Özmeriç'in süre vermediği, İsmet, Oğuzhan, ve Msutafa bu senede konu mankeni görevini sürdürecekler anlaşıldı
      yaşasın altyapı

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        9 hazırlık maçında da Hasan Özmeriç'in süre vermediği, İsmet, Oğuzhan, ve Msutafa bu senede konu mankeni görevini sürdürecekler anlaşıldı
        yaşasın altyapı
        Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Oynamayacakları belliydi Taner Abi. Şaşırmadım doğrusu.

1) Maçların hepsini kazanmak için oynadık. Çoğu maç kafa kafaya geçti. Zaten Tutku ve Kaya dışındaki yerliler hayatlarında almadıkları süreyi aldılar. Haliyle bu çocuklar havlu salladılar.

2) Cedi Osman, Okben, Metecan vs. seviyesindeki çocuklar İstanbul alt liglerde çok sayıda maça çıkıyor, uluslararası kamplara katılıyor, İkinci Lig'de oynatılıyor. Sonra yolları A takıma varıyor.

Şimdi bu 3 çocukla birlikte 14 oyuncu var. Bir hamle daha yapılırsa 12+3 olacak. Yani bu gençlerin kadroya girme durumu yok.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Euroleague deneyimi olan bir oyuncu.

Nihat Mala transferi noktaladığımızı açıkladı Twitter'dan.
          Twitter'dan sorabiliyorsan kendilerine;

O KI FORVET ALMADAN KAPATACAKLARDI TRANSFERI, KELETI VE KINSEY'LE NEDEN GORUSTULER O ZAMAN?

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O KI FORVET ALMADAN KAPATACAKLARDI TRANSFERI, KELETI VE KINSEY'LE NEDEN GORUSTULER O ZAMAN?

Bu olay yenimi?
            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu olay yenimi?
              Necmettin Abi,

Beko Basketbol Ligi'ne 1 yıllık aranın ardından yeniden geri dönen Trabzonspor transfer atağına kalktı.

Kinsey'in de adı geçmişti.

Yorum

Aynen sorucam.

Yorum

• Her şey güzel gidiyor ya, hemen bir arıza çıkarmanız lazım değil mi, neyinize lazım sizin iyi takım küçük olsun sizin olsun

Yorum

• Bir süredir Euroleague takımlarının yeni kadrolarını inceliyorum. Geçen seneden boşta kim var diye...

Malik Hairston'ı Avrupa'ya gelmeden (2010) yazmıştık. Boştaymış. Tamam, yüksekten uçuyorum, kabul. Ama çoğu takım kadro kurdu. Artık NBA de olur mu, zor gibi...

Bir kenara yazalım.

*

Yaşlı kurt B. Thornton! 1-2-3 savunur... Şutunu da gönderir. Hem Eurocup/Euroleague de yok. Rahat bir sezon takvimi var. O da boşta. Müthiş bir profesyonel. Tam bu kadroyu tamamlayacak adam.

**

Yorum

• Yönetime yakın bir arkadaş yok mu ki bu iki adamdan birini almaları için kulaklarına bir fısıldasa.Çok şey mi istiyoruz acaba.
                      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Muharrem Usta bu sezonluk muslukları kıstı demek ki arkadaşlar yoksa onlarda farkındadır eksiğin.

Yorum

Bir süredir Euroleague takımlarının yeni kadrolarını inceliyorum. Geçen seneden boşta kim var diye...

Malik Hairston'ı Avrupa'ya gelmeden (2010) yazmıştık. Boştaymış. Tamam, yüksekten uçuyorum, kabul. Ama çoğu takım kadro kurdu. Artık NBA de olur mu, zor gibi...

Bir kenara yazalım.

*

Yaşlı kurt B. Thornton! 1-2-3 savunur... Şutunu da gönderir. Hem Eurocup/Euroleague de yok. Rahat bir sezon takvimi var. O da boşta. Müthiş bir profesyonel. Tam bu kadroyu tamamlayacak adam.

**
                          Thornton konusunda sana katılıyorum Ali Güney menejeriydi bir ara ben de tanışmıştım çok sakin sorunsuz bir yıldız düzeyinde basketbolcu Trabzonda iş yapabilir

Yorum

• Savunmada bizi rahatlatacak bir oyuncu transferinin play-off hedefi açısından olmazsa olmaz olduğunu düşünüyorum. Dahası bize bir adet de "Bobby Brown" lazım. Kupa maçları bu sezon ne yapacağımız konusunda net fikirler verecektir.

Yorum

• anlamıyorum transfer konsunda neden hala bukadar basık yapıyorsunuz daha geçen hafta enönemli eksik denilen 4numaraya katelynas alındı basketbolu seviyorum ama çok iyi anlamam ama yine şuan için çok iyi kadro kurulduğunu düşünüyorum sabırlı olup takımı durumunu görmek lazım hep eleştirmek kolayda bakalım bu takımı hayrigürde nekadar destekliyeceksiniz.

Yorum

• buarada bişey dikkatimi çekti maçkolikten bekobasketbol ligi kadrolarını inceledim hepsinde skorergard(2) yazıyor ama bizde hiçyok gerçekten yokmu yoksa maçkoliktenmi kaynaklanıyor?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim