dün aldığımız katalyan ile 4oldu ozaman sonbir yabancı hakkımız kaldı onuda yönetim kullanırmı bilmiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle9 hazırlık maçında da Hasan Özmeriç'in süre vermediği, İsmet, Oğuzhan, ve Msutafa bu senede konu mankeni görevini sürdürecekler anlaşıldı
yaşasın altyapıFutbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
Oynamayacakları belliydi Taner Abi. Şaşırmadım doğrusu.
1) Maçların hepsini kazanmak için oynadık. Çoğu maç kafa kafaya geçti. Zaten Tutku ve Kaya dışındaki yerliler hayatlarında almadıkları süreyi aldılar. Haliyle bu çocuklar havlu salladılar.
2) Cedi Osman, Okben, Metecan vs. seviyesindeki çocuklar İstanbul alt liglerde çok sayıda maça çıkıyor, uluslararası kamplara katılıyor, İkinci Lig'de oynatılıyor. Sonra yolları A takıma varıyor.
Şimdi bu 3 çocukla birlikte 14 oyuncu var. Bir hamle daha yapılırsa 12+3 olacak. Yani bu gençlerin kadroya girme durumu yok.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Twitter'dan sorabiliyorsan kendilerine;İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEuroleague deneyimi olan bir oyuncu.
Nihat Mala transferi noktaladığımızı açıkladı Twitter'dan.
O KI FORVET ALMADAN KAPATACAKLARDI TRANSFERI, KELETI VE KINSEY'LE NEDEN GORUSTULER O ZAMAN?
***Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bu olay yenimi?İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter'dan sorabiliyorsan kendilerine;
O KI FORVET ALMADAN KAPATACAKLARDI TRANSFERI, KELETI VE KINSEY'LE NEDEN GORUSTULER O ZAMAN?
***Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
Necmettin Abi,İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu olay yenimi?
Beko Basketbol Ligi'ne 1 yıllık aranın ardından yeniden geri dönen Trabzonspor transfer atağına kalktı.
Kinsey'in de adı geçmişti.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Aynen sorucam.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTwitter'dan sorabiliyorsan kendilerine;
Yorum
-
Bir süredir Euroleague takımlarının yeni kadrolarını inceliyorum. Geçen seneden boşta kim var diye...
Malik Hairston'ı Avrupa'ya gelmeden (2010) yazmıştık. Boştaymış. Tamam, yüksekten uçuyorum, kabul. Ama çoğu takım kadro kurdu. Artık NBA de olur mu, zor gibi...
Bir kenara yazalım.
*
Yaşlı kurt B. Thornton! 1-2-3 savunur... Şutunu da gönderir. Hem Eurocup/Euroleague de yok. Rahat bir sezon takvimi var. O da boşta. Müthiş bir profesyonel. Tam bu kadroyu tamamlayacak adam.
**Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Thornton konusunda sana katılıyorum Ali Güney menejeriydi bir ara ben de tanışmıştım çok sakin sorunsuz bir yıldız düzeyinde basketbolcu Trabzonda iş yapabilirİlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir süredir Euroleague takımlarının yeni kadrolarını inceliyorum. Geçen seneden boşta kim var diye...
Malik Hairston'ı Avrupa'ya gelmeden (2010) yazmıştık. Boştaymış. Tamam, yüksekten uçuyorum, kabul. Ama çoğu takım kadro kurdu. Artık NBA de olur mu, zor gibi...
Bir kenara yazalım.
*
Yaşlı kurt B. Thornton! 1-2-3 savunur... Şutunu da gönderir. Hem Eurocup/Euroleague de yok. Rahat bir sezon takvimi var. O da boşta. Müthiş bir profesyonel. Tam bu kadroyu tamamlayacak adam.
**
Yorum
-
anlamıyorum transfer konsunda neden hala bukadar basık yapıyorsunuz daha geçen hafta enönemli eksik denilen 4numaraya katelynas alındı basketbolu seviyorum ama çok iyi anlamam ama yine şuan için çok iyi kadro kurulduğunu düşünüyorum sabırlı olup takımı durumunu görmek lazım hep eleştirmek kolayda bakalım bu takımı hayrigürde nekadar destekliyeceksiniz.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Kupa maçları bu sezon ne yapacağımız konusunda net fikirler verecektir.
Yorum