İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyücel platinin gelmesi çok iyi oldu acilen yerli oyuncularla anlaşmalıyız.yabancılar bulunur ama yerli sıkıntılıdaha görüşmediler bile
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyücel platinin gelmesi çok iyi oldu acilen yerli oyuncularla anlaşmalıyız.yabancılar bulunur ama yerli sıkıntılı
Önceki yıllarda bir çok Amerikalı nba2i denemek için yaz ligi'ni bekliyordu. Fakat lokavt kararının ardından Yaz ligi yapılmayacak (büyük ihtimalle).
O nedenle bir şekilde ABDliler halledilir. Oradaki mesele şu; kıta Avrupa'sına ayak basan bu genç adamları (genç ise) ülkeye, Trabzon'a ve FIBA basketboluna adapte etmek.
*
Yerli konusundaki tezimin arkasındayım. Ücretler uçmuş durumda ve bu bütçeyle dikkat çekici BİR (1) oyuncuya razıyım.
Ama gerçek şu ki (tecrübeyle sabittir) gard (özellikle oyun kurucu), forvet (2-3) ve uzun yerli bulmak şart oğlu şart!
36 dakika oynayan, 20 sayı 8 rib yapann Wright (yani Ali) gibi bir yerlinin eksikliğini düşününce ortalama 20 dakika alabilecek ve iş yapabilecek uzun ihtiyacı daha belirgin hissediliyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYücel Hocanın durumu nedir?
Anlaşma sağlandı mı?
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı oyuncu konusunda şöyle bir rahatlık var bu yaz.
Önceki yıllarda bir çok Amerikalı nba2i denemek için yaz ligi'ni bekliyordu. Fakat lokavt kararının ardından Yaz ligi yapılmayacak (büyük ihtimalle).
O nedenle bir şekilde ABDliler halledilir. Oradaki mesele şu; kıta Avrupa'sına ayak basan bu genç adamları (genç ise) ülkeye, Trabzon'a ve FIBA basketboluna adapte etmek.
*
Yerli konusundaki tezimin arkasındayım. Ücretler uçmuş durumda ve bu bütçeyle dikkat çekici BİR (1) oyuncuya razıyım.
Ama gerçek şu ki (tecrübeyle sabittir) gard (özellikle oyun kurucu), forvet (2-3) ve uzun yerli bulmak şart oğlu şart!
36 dakika oynayan, 20 sayı 8 rib yapann Wright (yani Ali) gibi bir yerlinin eksikliğini düşününce ortalama 20 dakika alabilecek ve iş yapabilecek uzun ihtiyacı daha belirgin hissediliyor.
Yorum
-
bence suan Trabzonda yapılacak olan EYOFdaki maçlardan iyi genç ve yetenekli oyuncular bulabiliriz sistem hızlı kurulursa maçları gözlemletmemiz lazımEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyücel platin oyun kurucu ve uzun olarak kimleri getirebilir Oğuz? güya gelirse getireceği oyuncuları varmışO zaman Evren Büker'dir
Bilmiyorum abi...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bence bizim için en mantıklı seçim yücel platin yada ahmet kandemir olabilir diye düşünüyorum elimizdeki ortalama 1 milyon liralık bütçeyle en iyi işi çıkarabilirler kadromuzda 2 tane genç hariç türk oyuncu kalmadığına göre en az 6-7 tane dışarıdan türk ve 4 tane yabancı transferi yapmamız gerekiyor yabancı konusunda oğuz arkadaşımıza katılıyorum yeni mezun olmuş yada 2-3 sene avrupa tecrübeli çok masraflı olmayan amerikalı oyuncular bizim işimizi rahatlıkla görebilir,benim aklımda geçen sene reno takımında oynayan mays vardı fakat 2 gün önce iki katı paraya mersine gitti fakat dediğim gibi bu tarz oyuncular her sene amerikadan rahatlıkla bulunabiliyor biraz araştırılması lazım
Türk oyuncu konusuna gelirsek piyasada çok oyuncu kalmadı fakat yüksek fiyatlarda gün geçtikce düşüyor yunus çankayanın geçen sene telekomdan 250-300 bin lira civarı aldığını düşünürsek bize fazla gelebilir 4 yabancıya 400 bin tl gibi bi para harcarsak türk oyuncu için 600-700 bin liralar kalıcaktır antalyadaki polat karşıyakadan ayrılan yll kaçaniku,ereğlideki oktay yılmaz geçen sene ted kolejdeki yalçın ve özgün gibi rol oyuncularıyla bu boşlukları doldurabiliriz bunlardan iyiside şamda kayısıdır bizim için bu bütçelere.....
Yorum
-
Beşiktaş Deron Willams'la prensipte anlaşmış.Nba oynarken sırf Willams la oynamak için Utah'ı alırdım.New Jersey'de ne yaptı bilmiyorum ama müthiş basketbolcu.
Galiba patronlarla basketbolcuların anlaşamaması üzerine birçok nba yıldızı Avrupa'ya gelebilir.
Yorum
-
Henüz Bir Takımla Anlaşmamış Yerli Oyuncular (Kontrat bilgilerine ulaşabildiklerim)
Hakan Demirel PG
Hakan Köseoğlu PG
*Cüneyt Erden PG
*İbrahim Yıldırım G
*Yiğitcan Turna G
*Melih Mahmutoğlu PG/SG
*Göksenin Köksal SG
*Pertev Öngüner SG
Yunus Çankaya SG
*Polat Kaya SG/SF
*Serhat Çetin SG/SF
*Caner Topaloğlu SF
*Haluk Yıldırım SF
Hakan Erol SF
Ömer Ünver SF
Reha Öz SF
Uluğ Kaçaniku SF
Erdem Türetken SF/PF
Polat Kocaoğlu PF
Caner Ercan PF
Onur Aydın PF
*Erdinç Balto PF
*Levent Bilgin PF/C----- (takımda kalmış)
Adem Ören PF/C
*Oktay Yılmaz PF/C
Enver Ekmen PF/C -----> Oyak'a gitmiş.
Nedim Dal C
Ümit Türkoğlu C
*Sertaç Şanlı C
Fatih Solak C
(*) Durumu netleşmeyenler, diğerleri kesin serbestEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 18:11.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum