Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "COOLIDGE" için olumlu gördüğüm noktalardan biri geldiği konferans: Big East. O gruptan Syracuse yarı finale kadar geldi bu sene.

Bir de şöyle bir yazı var. http://www.nba-draft.com/Blog598.html

Junior senesinde (2012) All-BIG EAST Second Team'e seçilmiş. Aynı sene konferasın en çok gelişme gösteren oyuncusu da olmuş.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• 1-4-5 pozisyonları tamam şimdi 2 numaraya Penney'i yedekleyecek biri ve 3 pozisyonuna 2 transfer
      Ben şahsen Ali Karadeniz yerine sakatlığını atlattı ise devşirme hakkımızı Kinsey'den yana kullanırım

Yorum

• [/HTML]
        İlk olarak CanÖzdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takım çok yaşlı oldu. Göksenin gibi oyuncuları kiralamalıyız.
        hemde çocuk trabzonlu ve trabzonsporlu
        ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
        Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Yakından takip edenler daha iyi bilir ama kume dustugumuz sezondan daha iyi bir takim kurduk gozukuyor hala yetersiz mevkiler olsa da. Kadronun uyumuna bagli ama playoff bekliyorum, haydi fırtına !
          Mustafa Yumlu.

Yorum

• Ali Karadeniz işi ne oldu acaba?

Yorum

• pota altına jack cooley bence iyi bir hamle oldu oda kaya gibi 4-5 oynayabilen sert bir uzun hücum meziyetleri kayadan biraz daha iyi gibi(ikili oyunu olsun arada denediği üç sayılık atışları olsun).pota altında suanda kaya-cooley-önder-(kalmışsa)zuza-(alınmışsa)ali karadeniz gibi zuza yerine vidmar yada ortayı kapatacak bir uzun iyi daha iyi olur gibime geliyo.(ayrıca jack cooley bu sene summer league de memphis ile iyi maçlarda çıkardı)

guardlar içinse sg ye bir tane Türk genç iyi olur gelirse göksenin o bölge için çok iyi olur ama olmazsa da o kadar sıkıntı olmaz gibi sonuçta 3 tane süre verebilceğimiz pg var ve penney var bazı bölümlerde çift guard ile oynayarak o açığı kapatabiliriz.ama dediğim gibi göksenin çok iyi bir hamle olur eğer gelirse.

takımın en zayıf bölgesi suan için kısa forvet gibi duruyo oraya 2 transfer şart gibi. Türk olarak Oğuzun sene başından beri sölyediği yunus çankayayı kaçırmak çok kötü oldu. en son engin özerhunda bu sene u 18 de oynaya oyuncuları için bir kaçını a takıma alıcaz dedi (okben ve cediyi artık bize kiralamazlar gibi). yerli olarak oraya kimi alıcaz merak ediyorum barış özcan, ersin görkem gibi veteran almak zaten yaş ortalaması yüksek takıma bir katkı getirmez gibi. yabancı olarak da tarence kinsey denmiş ama oda çok sık sakatlanan bir isim ben oraya en iyi hamlenin josh shipp olcağı kanısındayım.

şuana kadarki hamlelerimiz ligde kalmak ve son sıralardan play-off için yeterli gibi ama 3 numaraya yapılcak hamleleride görmek lazım.

Bu arada herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun .
              'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• Before signing with Turkey’s Trabzonspor, Jack Cooley turned down training camp invites – including multiple partially guaranteed deals – from 10 NBA teams, his agent Adam Pensack told RealGM.

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İyi bir adam almışız.İnşallah yararlı olur.
                  Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Geçen seneki kadrodan yanlış isimler elimizde kalıyor ben Alican ve Kaptan Orçun'un tutulmasını isterdim.
                    Alican potansiyeli olan biri 2. Lig'te oynamasına rağmen milli takıma çağrılması yabana atılmamalı
                    3 numarada yaşadığımız sıkıntıyı düşünürsek Orçun'u orada değerlendirebilirdik

Yorum

• ali karadeniz bize geldimi
                      TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Alican Güney'in kalmasını isterdim. Neden gönderdiler anlamadım.
                        Alican'ın şampiyonlukta çok kritik hamleleri oldu, gönderilmesine çok şaşırdım

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçen seneki kadrodan yanlış isimler elimizde kalıyor ben Alican ve Kaptan Orçun'un tutulmasını isterdim.
                          Alican potansiyeli olan biri 2. Lig'te oynamasına rağmen milli takıma çağrılması yabana atılmamalı
                          3 numarada yaşadığımız sıkıntıyı düşünürsek Orçun'u orada değerlendirebilirdik
                          Taner abi Orçun şu ana kadar yanılmıyorsam 4 takımla birinci lige çıkma başarısını gösterdi, buna rağmen hiçbir takım onu birinci ligdeki kadrosunda düşünmemişti.Birinci lig tecrübesi çok az olan bir oyuncu.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Taner abi Orçun şu ana kadar yanılmıyorsam 4 takımla birinci lige çıkma başarısını gösterdi, buna rağmen hiçbir takım onu birinci ligdeki kadrosunda düşünmemişti.Birinci lig tecrübesi çok az olan bir oyuncu.
                            İlk şansı biz verseydik işte
                            Zira 3 numarada ciddi sıkıntımız var kadroda orayı kapatacak kimse yok en az 2 transfer lazım muhtemelen 5. yabancı hakkımız oraya gidecek
                            birde Yerli gerekiyor ama ortada kimse kalmadı
                            devşirme alınsın dicem devşirme olarak Ali Karadeniz düşünülüyor
                            mevcut kadro yapısında Bir yerli SF ye mecburuz

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlk şansı biz verseydik işte
                              Zira 3 numarada ciddi sıkıntımız var kadroda orayı kapatacak kimse yok en az 2 transfer lazıerekiyor ama ortm muhtemelen 5. yabancı hakkımız oraya gidecek
                              birde Yerli gada kimse kalmadı
                              devşirme alınsın dicem devşirme olarak Ali Karadeniz düşünülüyor
                              mevcut kadro yapısında Bir yerli SF ye mecburuz
                              Alican için haklısın diyebilirim ama Orçun konusunda seninle aynı fikirde değilim abi.Orçun sonuçta 30'unu çoktan devirmiş bir isim.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alican için haklısın diyebilirim ama Orçun konusunda seninle aynı fikirde değilim abi.Orçun sonuçta 30'unu çoktan devirmiş bir isim.
                                O zaman bana yerli bir 3 numara bul zira piyasada kalmadı
                                devşirme Kinsey diyorum Sakatlık deniyor
                                Orçun'a yetersiz diyorsun
                                1 yabancı garanti zaten + 1 yerli rica ediyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X