İyi de bu değirmenin suyu nerden geliyor? oyuncuları alırlar 4-5 hafta sonra da hocayı gönderirler yazıyorum buraya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim Düğmeye Bastı. GELİYORLAR! (ÖZEL HABER) (MOBİL)
Beko Basketbol Ligi hedefiyle yola çıkmasına rağmen ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan ve koç değişikliğine gidip Özmeriç’i getiren, devamında Yunus Akçay ve Öder Külçebaş’ı transfer eden Trabzonspor, ligin ikinci devresine 3 mağlubiyetle girince üst düzey yabancı transferi için düğmeye bastı.
Hedefini mutlak BBL olarak çizen ve bu yoldan geri adım atmak istemeyen Başkan Yiğit Alp ve ekibi, ilk olarak FİBA kanalıyla transfer yasağı bulunan Beobasket işini çözüyor. Devamında ise önce kısa pozisyonuna, gerekirse de uzun pozisyonuna çok iyi yabancı transferleri yapacak.
FİBA YASAĞI KALKIYOR
Alınan bilgilere göre, Beobasket’e olan 270.000 USD borçtan dolayı FİBA tarafından yabancı transfer yasağı bulunan Trabzonspor, öncelikle bu yasağı kaldırmak için yaptığı görüşmelerde sona yaklaşarak bir kısım ödemeyi de yapmış durumda.
SKORER GUARD GELİYOR
Yabancı oyuncularından istediği verimi alamayan Trabzonspor, öncelikli olarak skorer bir kısa oyun kurucu alacak. Görüşülen isimler arasında Gerald Fitch, Darius Myron Washington ve şimdilik isminin açıklanması istenmediği için biz de deşifre etmek istemediğimiz bir Amerikalı daha var. Bu oyunculardan bir tanesinin transferinin bu hafta sonuna kadar bitirileceği bilgisi alındı.
GEREKİRSE POTA ALTI GÜÇLENDİRİLECEK
Kısa pozisyonunu bu transferlerden biriyle geçecek olan Trabzonspor, uzun pozisyonunda yaşadığı sıkıntıyı atlatamazsa, buraya da çok iyi yabancı bir pivot monte edecek.
www.trabzonbasket.com
Varsayımlarla hareket etmesinler, en az 2 yabancı oyuncu şarttır, en az 2..
şampiyonluk için ise 3 oyuncu idealdir.
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim Düğmeye Bastı. GELİYORLAR! (ÖZEL HABER) (MOBİL)
Beko Basketbol Ligi hedefiyle yola çıkmasına rağmen ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan ve koç değişikliğine gidip Özmeriç’i getiren, devamında Yunus Akçay ve Öder Külçebaş’ı transfer eden Trabzonspor, ligin ikinci devresine 3 mağlubiyetle girince üst düzey yabancı transferi için düğmeye bastı.
Hedefini mutlak BBL olarak çizen ve bu yoldan geri adım atmak istemeyen Başkan Yiğit Alp ve ekibi, ilk olarak FİBA kanalıyla transfer yasağı bulunan Beobasket işini çözüyor. Devamında ise önce kısa pozisyonuna, gerekirse de uzun pozisyonuna çok iyi yabancı transferleri yapacak.
FİBA YASAĞI KALKIYOR
Alınan bilgilere göre, Beobasket’e olan 270.000 USD borçtan dolayı FİBA tarafından yabancı transfer yasağı bulunan Trabzonspor, öncelikle bu yasağı kaldırmak için yaptığı görüşmelerde sona yaklaşarak bir kısım ödemeyi de yapmış durumda.
SKORER GUARD GELİYOR
Yabancı oyuncularından istediği verimi alamayan Trabzonspor, öncelikli olarak skorer bir kısa oyun kurucu alacak. Görüşülen isimler arasında Gerald Fitch, Darius Myron Washington ve şimdilik isminin açıklanması istenmediği için biz de deşifre etmek istemediğimiz bir Amerikalı daha var. Bu oyunculardan bir tanesinin transferinin bu hafta sonuna kadar bitirileceği bilgisi alındı.
GEREKİRSE POTA ALTI GÜÇLENDİRİLECEK
Kısa pozisyonunu bu transferlerden biriyle geçecek olan Trabzonspor, uzun pozisyonunda yaşadığı sıkıntıyı atlatamazsa, buraya da çok iyi yabancı bir pivot monte edecek.
www.trabzonbasket.com''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Bence ribaunt'ları süpürek bir oyuncu lazım. Pota altından fazla sayı atamıyoruz.Fitch iyi gibi duruyor.yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFransa liginde takımının en önemli oyuncusu konumunda bulunan Fitch'i almamız çok ama çok zor.Bahsi geçen transferler bana göre pek inandırıcı değil.Keşke bu adımları çok önceden atmış olsaydık.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDobie yarın son maçına çıkıyor, haftaiçi yeni transfer biter büyük ihtimalle, el Amin'i alabilirmişiz Karadeniz'de Son Nokta gazetesinin yazdığına göre.
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDobie ayrılıyor mu ?
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKhalid El-Amin ile anlaşmışız. Hayırlı olsun.
Birkaç günden beri dedikodusu ortalıkta dolaşıyordu.
İnşallah doğrudur, Dobie'den daha faydalı olacağına eminim.Keşke Beşiktaş'taki günlerindeki gibi olsa.Birkaç hafta sonra da pivot mevkine transfer gelebilir.
Yorum
-
Gorusum PF-C oynayabilecek atletik ribaundu olan bir yabanci transfer etmeliyiz. Yeri geldiginde Zuza'yi yeri geldiginde o transfer olacak oyuncuyu kullanmaliyiz.
El Amin bu seviyeler icin cok iyi bir oyuncu ama savunmada cok buyuk bir acik olusturacak. Ama hucumu ile cok mac kazandirir o tarafi ayri. Umarim sakatliklarinin etkisi kalmamistir.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Beko Basketbol Ligi hedefinden taviz vermek istemeyen Trabzonspor, oyun kurucu pozisyonuna Euroleague oyuncusu Khalid Numan El-Amin'i transfer ederek bombayı patlattı.
1979 doğumlu El-Amin basketbol anlayışı olarak hızlı basketbola yatkındır. Bire bir oyunları ve fast-break'i sever. Özellikle dış şutlarına güvenir. Hızı ile pota altı ne kadar kalabalık ve uzun oyunculardan kurulu olursa olsun içeriye drive ederek sıkışan oyunları açabilir.En son Sacit tarafından düzenlendi; 18.02.2013, 15:32.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum