Arkadaşlar hemen uçmayalım istersiniz.Daha yeni çıktık beko basketbol ligine Asım Parsa burun kıvıracak kadar başarıyı yakalamadık henüz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler dodo kimTIGER WILL ROAR
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi çok doğru söylüyorsun ancak o bölgeye bir tane de yabancı oyuncu alırsak o bölge çok şişkin olmayacak mı ?
Bu arada İsmail abi Engin Atsür transferinin salı gününe kadar askıya alındığını söylemişti.
Daha uzun bir zaman var önümüzde o yüzden panik yapmaya gerek yok.
Basketbol takımımız şu anda futbol takımımızın etkisinde değil. Ayaklarımız yere basmalı bu işler kolay değil.Sadece para ile de olmaz.Bu nedenle adım adım olacak her şey. Özellikle Evren transferi çok önemli. Ama Engin ve Ömer Aşık şu an için biraz ütopik. takımlarında kalmasalar bile transferleri çok zor.Mesela Ömer nba olmasa bile fenerden ayrılırsa ve efes kapanmazsa Euroleaguede oynamak varken neden bizde oynasın. Engin içinde Avrupa'dan çok teklif olabilir. Daha çok rol oyuncusu ile bu sezon play off'ta iyi bir yer kapma amacımız olmalı. Şampiyonluk için daha çok var. Hele de Efes kapanmazsa ...Bakın telekomi,gs,bjk, karşıyaka gibi takımlar bile daha final seviyesine çıkamadılar. Sadece telekom 1, beşiktaş 1 kez final oynadı.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
Hüseyin Beşok, Nedim Dal, Asım Pars, Adem Ören...
Fatih Solak, Umut Yenice...
Kaya, Ermal...
Ömer, Semih, Oğuz...
Emre Bayav, Mutlu, Bora Paçun...
Bir de Furkan...
Bunlardan başka yerli pivot var mı?
Furkan'ı unutun, Ömer'i de...
Semih-Oğuz-Kaya-Ermal de olmaz.
Ya tecrübeli uzunlardan (Hüseyin-Asım-Nedim-Adem-Fatih-Umut) birini alacaksın.
Ya da gençlerden (Emre-Bora-Mutlu) bir tanesi.
Jamison'ın 20-25 dk. alacağını hesap ederek bir yerli back-up pivot bulmalıyız. İşte havuz ortada, Asım da bunlardan biri.
Serhat-Hakan kalacaksa (Hadi'yle yollar ayrılır gibi), bir tane atletik, orta mesafe şutu olan, savunması kuvvetli bir 4 numarayla uzun rotasyonu tamamlanır.
İlk sezon için fena da olmazAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Dostum, Hadi ligin ikinci yarısı ve play-offlarda canla başla oynadı. Benim ona sözüm yok. Ama TBL sertliği daha farklı.
Hakan da takımın iyilerinden. Serhat kaldı.
Eğer birisi kesilecekse, Hadi olur gibi geliyor bana.
(Doğan Hakyemez, 4 numaraya yabancı oyuncu gelecğini söylemişti.)Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bir de Cevher'le Asım'ı kıyaslamayın arkadaşlar.
Farklı pozisyonların farklı özellikteki oyuncuları...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.05.2010, 00:13.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Engin transferi hakkında bir yazı gördüm salsabaksette
http://www.salsabasket.net/2010/05/e...a-gidecek.html
Yorum
-
Asım'ın yıllara göre top kaybı-sayı-rib-asist istatistiği:
2003-04: 26 dk. 3,1 tk 10,6 sayı 5,4 rib 1,9 asist
2004-05: 34 dk. 4,6 tk 14,3 sayı 6,2 rib 3,7 asist
2005-06: 30 dk. 3,0 tk 8,9 sayı 6,1 rib 2,1 asist
2007-08: 34 dk. 3,3 tk 12,8 sayı 7,2 rib 2,8 asist
2008-09: 14 dk. 1,4 tk 3,44 sayı 2,6 rib 0,7 asist
2009-10: 30 dk. 2,2 tk 9,83 sayı 6,3 rib 2,3 asist
* Bu tabloya bakınca, top kayıplarından daha çok dikkat çeken nokta Asım'ın pasör özelliği!
"Eller-top" ilişkisi çok ileri düzeyde olmasa da diğer arkadaşlarını beslemesi artısıdır Asım'ın.
Hüseyin Beşok: 0,9 asist / 1,3 tk
Nedim Dal: 0,9 asist / 0,9 tk
Fatih Solak: 0,6 asist / 0,7 tk
Umut Yenice: 0,3 asist / 1,2 tk
Kaya P : 1,5 asist / 1,2 tk
Semih: 1,1 asist / 1,6 tk
Oğuz: 1,1 asist / 1 tk
Ömer: 0,3 asist / 1,1 tk
Furkan: 1,2 asist / 1,1 tk
Değerlendirmeye alınan TBL'nin diğer gözde yerli pivotlarına oranla top kaybı yüksek olsa da sayı pası (asist) ortalaması da gayet iyi.
Bardağın dolu tarafını da kaçırmayalım
NOT 1: "Asist / top kaybı" oranı NBA'de resmi istatistikler arasındadır. Genellikle oyunu kurucu gardlar için değerlendirmeye alınır.
NOT 2: Asım'ın değerlerinde aldığı süreleri de belirttim ancak diğer oyuncuların sürelerini dikkate almadım. Birebir karşılaştırma yapmak bu nedenle yanıltıcı olabilir.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.05.2010, 00:40.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Söylenenlere istinaden biz ilk 6 içersinde olup playoff lara oynayacaksak eğer genç oyunculara yönelip oyuncu kazanmalıyız..
Asım Pars gibi oyuncular Trabzonspor basketbol takımında anı kurtaracak oyuncular..
Kaldı ki yapmış olduğumuz transferlerden küme düşme ihtimalimizin olacağını zannetmiyorum..
Dolayısıyla Asım Pars gibi oyuncu değilde Asım Pars gibi olacak oyuncuları bulup oynatmalıyız.
Ömer Aşık,Kaya Peker,Oğuz Savaş gibi.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak fanatik tarafından gönderildiBaskette transfer harekatı sürüyor
Bordo-Mavililer, Nijerya asıllı Amerikalı forvet Derrick Obasohan’la anlaştı, pivot Jamison’nın ise sözleşmesini yeniledi. 29 yaşında ve 1.99 boyundaki Obasohan, Fransa 1.Ligi’nde sayı kralı oldu. Bunun yanı sıra Trabzonspor’un Engin Atsür, Cevher Özden ve Ömer Aşık’la ilgilendiği öğrenildi.
Geç olmadı mı , kendisi öleli çok oldu .
Yorum
-
Takımın ismi neden "Medical Park Trabzonspor"oldu.Doğrusu "Trabzonspor Medical Park" olmalıydı.Kulüp ismi destekçi firma isminden önce gelmeli.3 istanbul kulübü basket takımları kulüp ismini firma isminden önce kullanıyor(FB Ülker,GS Cafe crown,bjk cola turka)
Ligler başlamadan bu durumu düzeltmeliyiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum