Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • the king
    • 25.07.2004
    • 965
    • pazarlama - reklam
    • Bursa

İlk olarak Ayşe Aygün tarafından gönderildi
    Bu yazıyı biri bana özelden atabilirmi bende merak ettim. Safım ya okursam belki anlarım.Yoksa burdan sizin yorumlarınıza göre düşünebilirim anca. Aslında saf insan değilimdir ama neyse.
    yok saf değiliz.. hepimiz 4,5 BMN yöneticisi tarafından kandırılmış(???) pırlantalarız..
    Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• Ayşe Aygün
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 13.05.2005
      • 3618
      • muhasebeci
      • İstanbul

İsim yok bu aynı Ergonokan dosyasına benzedi.Acaba bunu yazan arkadaş gizli tanıkmı. 2005 yılından beri burdayım yazdığı şeylerin hiç birini görmedim.Burdan özellikle yöneticilere sesleniyorum her org. geliyorum ama kendi paramla yoksa maç biletlerini bedava alıp nedeysınız artık peşinizdeyim.Tücarlık yok.4.5 sizi.

Demek ki bu yazıyı imzası yazan yazdığı yazıya adını bile atmayan bu arkadaş bizden ayrı düşene kadar kendide yazdığı bu şeylerin içindeymiydide menfatı kesilince bizle uğraşmaya başladı.Yazık bu arada o arkadaş yaşadığı sürece bizlerle uğrşacak aman dikkat edelim saf arkadaşlar.
      İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Dursun Ali Bahçekapılı
        • 05.09.2005
        • 2195
        • Bilgisayar Müh.
        • İstanbul

Yazıyı kaleme alan zevat, yaptıklarını mukaddes bir cihad ile başarabilecek gelişmeler gibi lanse etmiş.. Belli ki egosunun esiri olup her yaptıgının dogruluguna inanmış.. Ama her nasılsa altına imzasını atabilme cesareti gösteremeyecek kadar aciz oldugunun farkında degil..
        Üstlendigi misyon kırıp dökmek üzerine kurulu oldugu için sözlerine itibar etme yanlışlıgına düşmeyecegim ama sorarım kendisine BMN TRABZONSPOR'un adını duyarmak için sosyal faaliyetlerde bulunan bir gönül hareketidir. Şimdiye kadar kendileri TRABZONSPOR için neler yapmıştır.. Kitap basıp üzerinden para kazanmış mıdır mesela.. ? Ya da yazarlık kisvesine bürünmesinde kimlerden yararlanmıştır ? Sadece merak ettigim icin soruyorum...
        İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Emrullah
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 08.07.2004
          • 5626
          • Müfettiş
          • Ankara

İsim var artık. Köşe yazısı olarak eklemişler, kendi köşe yazısı olarak yayınlandı.
          TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Murat 61

Birşeyler karalamak için böyle ucuz insanlar kendilerini nimetten sayıyorlar ya, onlar da kendi çaplarında haklılar.Biz yine buçuklu adam olalım, sen o sınıfta bile değilsin. En azından 360 derece dönmüyoruz çıkar için.

Ne oldu da 360 derecelik dönüş hissettin kendinde ?
            Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Ayşe Aygün
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 13.05.2005
              • 3618
              • muhasebeci
              • İstanbul

İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi
              İsim var artık. Köşe yazısı olarak eklemişler, kendi köşe yazısı olarak yayınlandı.
              Mejbur kaldı ismini koymaya bence.Baktı zaten kimin yazdığını herkes anladı.
              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Emrullah
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 08.07.2004
                • 5626
                • Müfettiş
                • Ankara

İlk olarak Murat Demircioğlu tarafından gönderildi
                Birşeyler karalamak için böyle ucuz insanlar kendilerini nimetten sayıyorlar ya, onlar da kendi çaplarında haklılar.Biz yine buçuklu adam olalım, sen o sınıfta bile değilsin. En azından 360 derece dönmüyoruz çıkar için.

Ne oldu da 360 derecelik dönüş hissettin kendinde ?
                Biz üyeler buçuklu kısma girmiyoruz yırttık. Biz saf olan kısma giriyoruz.
                TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Mustafa
                  • 11.11.2004
                  • 7203
                  • Orta Doğu

Geç kaldım ben gene yahu.Şu linki bi rica etsem zahmet olmazsa.
                  Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Fatih Ersoy
                    • 10.02.2005
                    • 5618
                    • Veteriner Hekim
                    • Ankara

Saflar sizi...

İliğinize kadar sömürüyorlar sizi görmüyor musunuz ?

4,5 akilli ol adam peşinizedu
                    Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                    **Latocan**

Yorum

• Hürgün Aygün

Evet duvarı da gizlemiş.Korkak!
                      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Kamil Çakmak

Yazının altında imza isim yok evet.
                        Yıllar önce bir "yeşil" vardı.
                        Acaba o yeşil bu yeşil mi
                        En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 07.04.2010, 17:11. Sebep: .

Yorum

• Gökhan Bozyiğit
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 10.12.2005
                          • 3513
                          • Mühendis
                          • Kocaeli

Yazıyı okurken hep ilke edindiğim şekilde mümkün olduğunca adil olmaya çalıştım. Yazının başlarındaki üslup en azından biraz tutarlı görünmeyi başarabilse de sonraları tamamen saçmalanmış.

İşin komik tarafı ise BMN'yi diğer tribün gruplarını silmek ile suçlayan kişinin, çok uzun değil, bundan kısa bir zaman önce BMN'nin diğer tribün gruplarından daha güçlü olması gerektiğini söyleyerek bunu yapması için BMN'ye sürekli akıl vermesi. Şimdi ise yapması için akıl verdiği konuda bu şekilde davranmayan BMN'yi bu şekilde davranmakla suçluyor.

Ayrıca Trabzonspor başkanı da bizim içimizden çıkacak demişiz. Tam olarak bu cümlelerle olmasa da BMN Trabzonspor'a her kademeden yönetici olmayı hak edecek ve bunları yetiştirecek potansiyele sahip üyelerden oluşuyor diyen sen değil miydin? Ayrıca bu işin sizi bizi, BMN'si veya başka bir taraftar grubu ne fark eder, hak eden ortaya çıkar ve bu görevi yapar. Şimdi bu açıklama niye değişti.

Bunlara ek olarak, BMN'nin bedava kombine veya bilet aldığı konusunda yanlış istihbaratla birileri fena halde kandırılmış. BMN'de yöneticilik yaptığım 2 sene boyunca Trabzonspor yönetiminden bedava 1 bardak su bile istenmemiş ve BMN adına alınan bilet ve kombinelerin parası kuruşuna kadar ödenmiştir. BMN'nin böyle bir şey yapmayacağını o açıklamayı yapan kişi aslında hepimizden daha iyi bilmektedir.

Kişi aynı ama söylemler 180 derece farklı!!
                          En son Gökhan Bozyiğit tarafından düzenlendi; 07.04.2010, 17:20.

Yorum

• ÜNAL
                            • 10.09.2007
                            • 8063
                            • Ankara

İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi
                            Yazının altında imza isim yok evet.
                            Yıllar önce bir "yeşil" vardı.
                            Acaba o yeşil bu yeşil mi
                            Bordo-mavi renklerin tek tonunun bile olmadığı kesin Kamil abi

Yeşil,kırmızı,mor farketmez artık
                            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İslam Sezer
                              • 31.05.2004
                              • 2607
                              • BANKACILIK
                              • İstanbul

İlk olarak Gökhan Bozyiğit tarafından gönderildi
                              Haklı bir insan veya adam gibi bir adam haklı olsa bile böyle davranışlar içinde bulunur mu sizce?
                              .
                              elbette bulunmaz.ben de zaten onu anlamıyorum.düne kadar herkesin saydığı ve abi dediği biri nasıl bu kadar kin ve nefretle hareket eder.
                              eleştirmek,küsmek,ayrılmak,ayrılmaya zorlanmak istenmese de hayatta olabilecek şeyler.yollar bazen ayrılabilir.bu kaçınılmazdır.
                              ama sonrasında çirkefleşmek kimseye yakışmaz.
                              haklılık veya haksızlık değildir mesele.
                              mesele onurlu kalabilmek.
                              evlilikler de böyledir tıpkı dostluk gibi.
                              çiftler ayrılabilir.
                              ayrıldıktan sonra saygılı olmak,saygı göstermek şarttır.
                              bel altı vurmak kimseye yakışmaz.
                              malum kişinin yaptığı ise bel altı vurmaktan bile kötü.
                              önce bekledi ve pusu kurdu.
                              sonra ise kustu.
                              yakışmadı.
                              inşallah pişman olur ve artık bırakır,artık durar.artık durmalı.
                              Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                              Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• ilhan
                                • 21.01.2007
                                • 36196
                                • İzmir

Yaptığımız ilk orman projesinden sonra bununla "gurur" duyan birisi nasıl olursa 2-3 ay sonra bunu reklam olarak nitelendirir? Hani nerede dürüstlük? Adamlık? İnsanlık?

Yahu gülüp geçelim arkadaşlar. Ben öyle yapıyorum şahsen... Biz iyi şeyler yapmaya devam ettikçe kahrolmaya devam edecekler.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...