Müthişsiniz arkadaşlar... Elinize sağlık...
Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Doğru olan hiçbirşeyden kaçmaz, hele ki "adam" ve "dürüst" ise...
Hadi buyrun bakalım..Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √Yorum
-
Zaten yazmışsın Metin abi Adam ve dürüst ise zaten bu özelliklere sahip olsa burada şimdi yapılan organizasyonun güzelliğinden,eğlencesinden bahsediyor olurduk.Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.Yorum
-
Benim anlamadığım bu insanın nasıl bir husumet sonucu , yada nasıl bir güç sonucu bunları yaptığı ve yapmaya devam ettiği.
Neyse er yada geç ortaya çıkacak
Bizde okuyacağız burdanBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyenYorum
-
Birileri kendi yaktığı ateşte yavaş yavaş yanmaya başladı.
Yağmurlu havada su yok size.
Sonuna kadar takipçisiyiz.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)Yorum
-
Bir insan hırslı olabilir, onursuz olabilir, öfkeli olabilir, hain olabilir ama bu kadar aptal olamaz - çok özür dilerim herkesten.
Nasıl bir haldir ki körelmiş gözleri. Yaptığı kara bir cehaletin neticesi.
Allah düşmanımı bu hale sokmasın dmeiş Metin abi, amin amin amin.Yorum
-
Bir insan nasıl bu kadar alçalır, nasıl böyle komik duruma düşer aklım almıyor..ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Bir yerde okudum:
"Bırakalım ormanı yapsınlar, biz de yakalım" diyor
Bunun suç olduğunu, paraya çevrilmeyen hapis cezası olduğunu ve bunu yapmak değil, söylemenin bile kanuni yükümlülüğü olduğunu biliyor mu?
Bilmiyor.
O abileri söylese ya çocuklara da, başları derde girmese.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!Yorum
-
Böylesine anlamlı ve güzel bir projeyi engellemek için uğraşan zat-i muhterem, bu işi bu hale getirdiğinizde aklıma ne geldi biliyormusunuz sizin gibi insanlar tarih boyunca hep iyi işleri baltalamak için uğraş verdiniz, bu toplum uçmaya kalktı padişaha fitne verdiniz engellemey çalıştınız ama Hazefanı engelleyemediniz o uçtu bu sefer yine devreye girip yine fitnelediniz bu işi başaranı sürgüne göntertiniz, bu toplum kendi arabasını imal etmeye kalktı bin türlü engel çıkarttınız ama gene engel olamadınız gene başardık başarıyı gölgelemek için küçük ayrıntılara girip fitnelerle projeyi rafa kaldırttınız... sözün kısası dünde vardınız bugünde varsınız yarında var olacaksınız ama bizde var olacağız ve asla vazgeçmeyeceğizYorum
-
çok güzel açıklamışsın Taner abi.Böylesine anlamlı ve güzel bir projeyi engellemek için uğraşan zat-i muhterem, bu işi bu hale getirdiğinizde aklıma ne geldi biliyormusunuz sizin gibi insanlar tarih boyunca hep iyi işleri baltalamak için uğraş verdiniz, bu toplum uçmaya kalktı padişaha fitne verdiniz engellemey çalıştınız ama Hazefanı engelleyemediniz o uçtu bu sefer yine devreye girip yine fitnelediniz bu işi başaranı sürgüne göntertiniz, bu toplum kendi arabasını imal etmeye kalktı bin türlü engel çıkarttınız ama gene engel olamadınız gene başardık başarıyı gölgelemek için küçük ayrıntılara girip fitnelerle projeyi rafa kaldırttınız... sözün kısası dünde vardınız bugünde varsınız yarında var olacaksınız ama bizde var olacağız ve asla vazgeçmeyeceğizTrabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.Yorum
-
O halde onların yalan olan asparagas haberini ve Sn Suat KILIÇ'ın gerçek haberini alt alta koyup yayımlamak istiyoruz.Fotoğrafları ile birlikte.Canalioğlu, Samsunspor sitesinde yayınlanan ilk açıklama üzerine bu tepkiyi vermiştir.
Suat Kılıç ise bu açıklamayı yalanlamış, kendisine ait olmadığını bildirmiş; ve ikinci açıklamasını (dostluk, kardeşlik, destek vs.) Samsunspor sitesine göndermiştir.
Birazdan yapacağımız Yönetim Kurulu bildirisinde; ilk açıklamanın, kimler tarafından hangi amaçla uydurulmuş olduğunu bizzat Suat Kılıç'ın açıklamasını isteyeceğiz.
Hangi açıklama doğru? Hangi açıklama yanlış? Ve sizin adınıza haber yapma cüretini kim, nasıl bulabiliyor? sorularını soracağız.
Bakalım kendileri açık ve net cevap verme dürüstlüğünü gösterebilecekler mi...En son Adil ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 30.03.2010, 19:43.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPORYorum
-
Ben de senin dediğin gibi kendisine değil çoluğuna , çocuğuna acıyorum ...Bir insan hırslı olabilir, onursuz olabilir, öfkeli olabilir, hain olabilir ama bu kadar aptal olamaz - çok özür dilerim herkesten.
Nasıl bir haldir ki körelmiş gözleri. Yaptığı kara bir cehaletin neticesi.
Allah düşmanımı bu hale sokmasın dmeiş Metin abi, amin amin amin.
Umarım yaptığı adiliğin hesabını bizzat kendisi öder ! ...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum