Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
erdal abi bunu yapanlar dinden imandan örnekler veriyorlar da ondan olmasın bu alaka.
Yani bizde imam haitp mezunuyuz bir sor bakalım tanıyanlara,onlara dini sevdirmeye mi çalışıyorum, yoksa ürkütüp sindirmeye mi? Hatta siz benden değilsiniz deyip aşağılamaya mı? Bunların yeri forum değil elbet,ama çok üzgünüm abi;hem dindar olup hem de böyle bir halt yenilmesine....
eee soruyoruz doğal olarak bu mudur diye!Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
Diyorum ki, kazdırmadığınız bir avuç toprakta çıksın canınız!
Sonuçta oraya gidecesiniz, kabul etmesin toprak sizi.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
-
Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
İşte bu tip yazılara hasta oluyorum.Kamil abi, 1992 senesinde tam olarak olmasada yöntem olarak benzer bir olay yaşamıştım...O gün başka kadrolar vardı...Mesele keyfilik...Bu ülkede parti teşkilatları ilga edilmeli...Falan bunu konuşalım...Ama sanki 200 senedir bu memlekette işler başka türlü oluyorudu da son yıllarda değişti gibi yazmayın lütfen...Değil öyle...
Yani arkadaş böyle şey olur mu diyeceğinize savunma durumları.
Klasik taktik. Eskilerden dem vurmak.
Ben durumu tam bilmiyorum. Genel yazıyorum buraya.
Yahu millet eskiden yapılan yanlışları yap diye seçmiyor ki insanları.
Ne demek yani bu yazdıklarınız?
Ancak SALAKları kandırırsınız bu yazdıklarınızla.
Seviyeyi yükseltelim efendim. Lütfen yükseltelim.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...Yorum
-
bugün bu şerefsizliği yapana sesleniyorum. anladığım kadarıyla BMN forumlarında yazan birsin ve anladığım kadarıylada sana abi!!! dediklerine göre yaşında büyük. burda ismin er yada geç duyulacak. ama bilesinki Bu BMN oluşumu o ağaçları istediği her yere diker !!!..illa ki toprğa ihtiyaç duymaz. anladın sanırım şerefsiz, haysiyetsiz ,insan dışı daha çok şey söylerim sana ama mesajımın anlamı kalmaz köpek..Vahid Halilhodziç: Trabzonspor taraftarları kendilerini dünyanın en büyük takımı olarak görüyolar...Şenol Güneş : Trabzon'da herkesin liverpool'a sempatisi var, ama benim sempatim liverpool'a değil Mancehster United'a.Yorum
-
Evet bu ülkede her vali o ilin vekilinden gelen telefona ayakta bakar...Ve ne yazık ki gereğini yapar... Dün önceki gün daha önceki gün de böyle idi...Bu gün de böyle...Hatta vekiller yokken komutanın telefonu olur...Arayan değişir yöntem değişmez...Bu sorun salt bir siyasi kadronu sorunu değil...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
erdal abi eleştiriyor sistemi zaten, yazınız hoş değil.İşte bu tip yazılara hasta oluyorum.
Yani arkadaş böyle şey olur mu diyeceğinize savunma durumları.
Klasik taktik. Eskilerden dem vurmak.
Ben durumu tam bilmiyorum. Genel yazıyorum buraya.
Yahu millet eskiden yapılan yanlışları yap diye seçmiyor ki insanları.
Ne demek yani bu yazdıklarınız?
Ancak SALAKları kandırırsınız bu yazdıklarınızla.
Seviyeyi yükseltelim efendim. Lütfen yükseltelim.Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
Yorum
-
Kültür işte...
Kültür farkı...
Anlayış farkı, davranış farkı, düşünce farkı...
Zıt bir kutup kendisi.
Bencil, egoist, yalancı, riyakar, sahtekar. Kendisini övmek için yapmadıklarını yapmış gibi gösteren, olanları olmamış gibi saklayan...
Sürekli birilerinin üzerinden nemalanmış...
Ortada işte.
Kime sorsam sonuçta bu sözleri işaret ediyor...
Ha, o çok güvendiği devlet biziz!
Günü gelecek!Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
son zamanlarda olmuyor sistem hep böyle demek aklamak mıdır?
siyasi sistemi ilga etmek demek aklamak mıdır?
partiler değişse de zihniyet aynı demek aklamak mıdır?Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.Yorum
-
Bu hadiseyi makul gösterecek hangi mesajım var...Ne diyorsun Tamtuğ...Bu hadisenin " kadrolaşmanın sonucu" şeklindeki yorumuna itiraz ettim...Ediyorum...60 larda başka türlü kadrolaşma vardı...Farklımıydı acaba?...Hayır ne demek istiyorsa herkes açık konuşalım o halde...Ne diyorsunuz şimdi? Bu ülkede ben dindarım diyenler mi dejenerasyonun tek müsebbibi?...
Hatta dindar olanın ahlaksızlığı ile ateist olanın ahlaksızlığı arasında fark mı var? Ahlaksızlık ahlaksızlıktır....Tam dediğim budur...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum