Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Altan Atabay
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    • 13.04.2009
    • 3677
    • Mali ve İdari İşler Uzmanı
    • Ankara

İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi
    Görünen o ki,bu işe bulaşanlar Samsunspor taraftarlarını kullanarak işin içinden sıyrılma derdine düşmüşler..
    Bunu yaparken de iki kardeş şehrin karşı karşıya gelmesini umursamıyorlar bile..yazık ki ne yazık..
    ellerine sağlık kardeşim. aynen öyle maelesef. Ben asıl açıklamayı samsun taraftarlarından bekliyorum. Bize ne gözle baktıklarının hiçbir önemi yok,burda reklam yok,çok ince naif bir düşünce ile yapılması hedeflenen,izinleri alınmış ve son anda iptal edilmiş bir proje var. Son anda bu projeden haberimiz oldu demek biraz basit kaçmış,3 aydır sitemizde duruyor bu ve haberleri var zira onlar da davet edildi. madem karşısınızın bu haber bugün neden girildi. Her açıdan bakınca açıkta kalınan bir durum.

Verin dostlar sizi kullanan ismi! Kurtulun!
    Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• poetricus
      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
      • 05.09.2004
      • 11924
      • Trabzon

İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi
      Demek ki fidan dikmek suç değilmiş!
      Yanılıyorsunuz; büyük suç. O öğrencilerin yaşı 18'den küçük olduğu için cezalandırılmadılar.

Allah'ın, "Ahsen-i Takvim", "Eşref-i Mahlukat" dediği insana neden "Esfel-i Sâfilîn" de dediğini artık anlayabiliyorum

Yorum

• Gökhan Bozyiğit
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 10.12.2005
        • 3513
        • Mühendis
        • Kocaeli

İlk olarak Atalay tarafından gönderildi
        Canalioğlu açıklama yapmış....

Seviyorum seni Volkan abi....

Darısı tüm Trabzondaki vede Samsundaki siyasi partilerimizin başına...
        Kesinlikle katılıyorum Gökhan Abi.

İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi
        ellerine sağlık kardeşim. aynen öyle maelesef. Ben asıl açıklamayı samsun taraftarlarından bekliyorum. Bize ne gözle baktıklarının hiçbir önemi yok,burda reklam yok,çok ince naif bir düşünce ile yapılması hedeflenen,izinleri alınmış ve son anda iptal edilmiş bir proje var. Son anda bu projeden haberimiz oldu demek biraz basit kaçmış,3 aydır sitemizde duruyor bu ve haberleri var zira onlar da davet edildi. madem karşısınızın bu haber bugün neden girildi. Her açıdan bakınca açıkta kalınan bir durum.

Verin dostlar sizi kullanan ismi! Kurtulun!
        Altan Abi reklam olsa ne olur. Yapılan hayrın bir kısmı gizli, bir kısmı da başkalarını teşvik etmek daha çok yardım yapılmasını sağlamak amacıyla açık olarak yapılmamalı mı? Allah, hayırda yarışmamızı emretmiyor mu, bugün bizim kampanyamıza destek veririz yarın başka bir taraftar grubu güzel bir kampanya yapar ona da destek veririz. Kaldı ki bu organizasyonda bordomavi.net'in adı geçmeden işin organizatörü nereden belli olacak?
        En son Gökhan Bozyiğit tarafından düzenlendi; 30.03.2010, 18:13.

Yorum

• Ömer Kibar
          • 04.01.2007
          • 2987
          • Kamu
          • İstanbul

İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi
          Aslen Trabzonlu Kocaeli Milletvekili
          osman.pepe@tbmm.gov.tr
          Gerekli mesaj yollanmıştır
          GÖLGE ETMEYİN YETER

"Ben bütün savaşımı özgürlük için veriyorum yoksa ölümden korktuğumdan değil." Kazım Koyuncu

Yorum

• Ömer Kibar
            • 04.01.2007
            • 2987
            • Kamu
            • İstanbul

İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi
            Sürmeneli Ankara Milletvekili Said Yazıcıoğlu
            saityazicioglu@akparti.org.tr
            mustafa.said.yazicioglu@tbmm.gov.tr
            Gerekli mesaj yollanmıştır
            GÖLGE ETMEYİN YETER

"Ben bütün savaşımı özgürlük için veriyorum yoksa ölümden korktuğumdan değil." Kazım Koyuncu

Yorum

• Miraç Atalay Çiftçi
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 02.03.2006
              • 8255
              • İstanbul

Birkaç ses geliyor farklı yerlerden kulağıma. Hepsinde aynı tını.
              Tek bir sese inanın güvenin arkadaşlar, sonunda çözüm o yolda olacak, o yola çıkacak zira.
              BordoMavi.Net, bugüne kadar Trabzonspor kültürünü en iyi yaşamış, yaşatmış ve binlerce üyesine bu kültürü aşılayarak bağlılık sağlamış Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar portalıdır. Hem tribünde hem kongrede hem de basında adı geçen, saygınlığı olan ve önemli bir sempatizanı olan bir oluşumdur.
              Bugüne kadar yapılan tüm oprganizasyonlarda taraflı tarafsız binlerce insanın ve yüzlerce yetkilinin, değişen tüm yönetimlerde dahi hepsinin alkışını almış, övgüsü ile büyümüş BMN, bu olayda da haklılığını ortaya koyacak ve bir kez daha en iyi olduğunu kanıtlayacaktır.

İnanın ki işin sonunda bu adi sabotajın sahipleri büyük bir bozguna uğrayacak ve kaçacak delik arayacaklardır.

Evet belki bu güzel organizasyonu ilk bakışta engellediler fakat...
              İşte burası çok önemli ki bu olay sonucunda Trabzonspor tarihi bu iğrenç olayın başrolündeki insanlardan kurtulacak ve kültürümüz iyilerle yayılmaya devam edecek.
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

• Altan Atabay
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 13.04.2009
                • 3677
                • Ankara

İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi
                Birkaç ses geliyor farklı yerlerden kulağıma. Hepsinde aynı tını.
                Tek bir sese inanın güvenin arkadaşlar, sonunda çözüm o yolda olacak, o yola çıkacak zira.
                BordoMavi.Net, bugüne kadar Trabzonspor kültürünü en iyi yaşamış, yaşatmış ve binlerce üyesine bu kültürü aşılayarak bağlılık sağlamış Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar portalıdır. Hem tribünde hem kongrede hem de basında adı geçen, saygınlığı olan ve önemli bir sempatizanı olan bir oluşumdur.
                Bugüne kadar yapılan tüm oprganizasyonlarda taraflı tarafsız binlerce insanın ve yüzlerce yetkilinin, değişen tüm yönetimlerde dahi hepsinin alkışını almış, övgüsü ile büyümüş BMN, bu olayda da haklılığını ortaya koyacak ve bir kez daha en iyi olduğunu kanıtlayacaktır.

İnanın ki işin sonunda bu adi sabotajın sahipleri büyük bir bozguna uğrayacak ve kaçacak delik arayacaklardır.

Evet belki bu güzel organizasyonu ilk bakışta engellediler fakat...
                İşte burası çok önemli ki bu olay sonucunda Trabzonspor tarihi bu iğrenç olayın başrolündeki insanlardan kurtulacak ve kültürümüz iyilerle yayılmaya devam edecek.
                açıklamalarına katılıyorum. Ama artık bütün taraftar gruplarına da inanıyorum zira doğrunun yanında olduklarını gösterdiler. Bizde bundan sonra doğruların yanında olacağız. Her kim yaparsa!
                Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• Ömer Kibar
                  • 04.01.2007
                  • 2987
                  • Kamu
                  • İstanbul

Volkan Canalioğlu'nun da konu hakkında yaptığı açıklama

- “Bu tipik bir AKP tahammülsüzlüğüdür” CHP Trabzon İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu, Bordo Mavi Net Trabzonsporlular Birliğince başlatılan “Bir Sevda Uğruna” hatıra ormanlarının ikincisinin Samsun”da engellenmesi nedeniyle yaptığı açıklamada, “Bu bir AKP
                  GÖLGE ETMEYİN YETER

Yorum

• Altan Atabay
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 13.04.2009
                    • 3677
                    • Ankara

radyoda sezen aksunun şarkısı çalıyor ya bu kadar mı uyar bu duruma:

Yerimiz mi dar yoksa yenimiz mi dar
                    Ne var?
                    Uçurmuş herkes, o da kim oluyor
                    Sen kimsin kim bunlar
                    En büyük kim?

Hadi bakalım kolay gelsin
                    Bir acaip zor yarış
                    Bana ne aman ben anlamam
                    Pek hesaplı ince iş

Bir acaip zor yarış
                    Bana ne aman ben anlamam
                    Pek hesaplı ince iş

Sen seni bil, sen seni
                    Sen sıkı tut çeneni
                    Eline diline hakim ol
                    Sonra öcüler yer seni

Sen seni bil, sen seni
                    Sen sıkı tut çeneni
                    Eline diline hakim ol
                    Dikkaaaaaaat!..

Ah içimizde ne aç hevesler
                    Arada hicaz arada caz nefesler
                    Bir yanımız her duruma müsait
                    Ne kadar uyarsa o kadar ister

Aaaaahhhhh…

Yerimiz mi dar yoksa yenimiz mi dar
                    Ne var?
                    Uçurmuş herkes, o da kim oluyor
                    Sen kimsin kim bunlar
                    En büyük kim?

Bir acaip zor yarış
                    Bana ne aman ben anlamam
                    Pek hesaplı ince iş

Bir acaip zor yarış
                    Bana ne aman ben anlamam
                    Pek hesaplı ince iş

Sen seni bil, sen seni
                    Sen sıkı tut çeneni
                    Eline diline hakim ol
                    Sonra öcüler yer seni

Sen seni bil, sen seni
                    Sen sıkı tut çeneni
                    Eline diline hakim ol
                    Dikkaaaaaaat!..

Aaaaahhhhh…

Yorum

• UğuR
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 08.11.2005
                      • 10280
                      • muhasebe
                      • İstanbul

Bursa Trabzonspor Taraftarlar Derneği Açıklaması

Yaşanan süreçle ilgili olarak Bursa Trabzonspor Taraftarlar Derneği'nden de açıklama geldi.

Açıklama şöyle:

"Trabzonsporumuzun uğruna can vermiş kardeşlerimizin adını ölümsüzleştirileceği " Bir Sevda Uğruna " hatıra ormanı projesinin engellenmesini esefle kınıyoruz.

Trabzonspor taraftarlarına bilinçli olarak yapılmış bu çirkin engellemenin bir an önce düzeltilerek başta hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerinden daha sonra da tüm Trabzonspor camiasından özür dilenmesini bekliyoruz.

Bursa | Trabzonspor Taraftarlar Derneği olarak bu olayın sürekli takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna bildiririz. "
                      bordomavi.net
                      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Süleyman Eruyar

İlk olarak Çakır tarafından gönderildi
                        Adil ağabey, yanlış anlaşılma olmasın.

İlgili sitede dün yayınlanan beyanatı Milletvekili Suat Kılıç vermemiştir.

Bu haber, art niyetli bir kişi (?) tarafından masa başında yazılarak servis edilmiştir. Bu konuda birinci elden, kesin bilgi sahibiyiz.
                        İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi
                        Volkan Canalioğlu'nun da konu hakkında yaptığı açıklama

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=55382
                        Hangisine inanalım,

Yorum

• Cengiz Çubukcu
                          Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                          • 07.03.2005
                          • 14853
                          • endüstri müh.
                          • İstanbul

Volkan başkan seni çok seviyoruz ...ne güzel söylemiş ''orman yakmaya değil, orman yapmaya gidiyorlardı'' diye...

Yorum

• Çakır
                            Trabzonspor Kongre Üyesi

Genel Koordinatör
                            • 16.07.1999
                            • 5563
                            • İhracat Uzmanı
                            • İstanbul

İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi
                            Hangisine inanalım,
                            Canalioğlu, Samsunspor sitesinde yayınlanan ilk açıklama üzerine bu tepkiyi vermiştir.

Suat Kılıç ise bu açıklamayı yalanlamış, kendisine ait olmadığını bildirmiş; ve ikinci açıklamasını (dostluk, kardeşlik, destek vs.) Samsunspor sitesine göndermiştir.

Birazdan yapacağımız Yönetim Kurulu bildirisinde; ilk açıklamanın, kimler tarafından hangi amaçla uydurulmuş olduğunu bizzat Suat Kılıç'ın açıklamasını isteyeceğiz.

Hangi açıklama doğru? Hangi açıklama yanlış? Ve sizin adınıza haber yapma cüretini kim, nasıl bulabiliyor? sorularını soracağız.

Bakalım kendileri açık ve net cevap verme dürüstlüğünü gösterebilecekler mi...
                            "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

• Çakır
                              Trabzonspor Kongre Üyesi

Genel Koordinatör
                              • 16.07.1999
                              • 5563
                              • İhracat Uzmanı
                              • İstanbul

Gerçekleştirmek için yoğun çaba sarfettiğimiz ancak bazı kişilerce engellenmek için fütursuzca çaba sarfedilen "Bir Sevda Uğruna" Hatıra Ormanımız ve sonrasında yaşananlarla ilgili olarak Samsun Milletvekili Suat Kılıç'tan çelişkili açıklamalar geldi.

Önceki gece Samsunsporlu Taraftarlara ait bir internet sitesinde, kaynağı "Suat Kılıç'ın Basın Müşavirliği" olarak belirtilen haberde Suat Kılıç'ın çok ilginç açıklamalarına yer verilmişti. Açıklamada Trabzonsporlu taraftarların Samsun'da gerçekleştirmek istediği Hatıra Ormanı teşebbüsüne kendisinin müsade etmediğini belirtirken, "Gerekli yerlere endişelerimi bildirdim ve buna izin verilmemesi gerektiğini ifade ettim. Bir Samsun milletvekili olarak ve Samsun'un hassasiyetlerini de çok iyi bilen birisi olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, ben olduğum sürece Samsun'da Trabzonspor'un hiçbir taraftar grubu hatıra ormanı, dernek gibi reklama kayan faaliyetlerde bulunamaz. Bunun iki güzide kulüp arasında dostluğa sebep olacağını da asla düşünmüyorum" dediği ifade edildi.

Bugün; aynı sitede Suat Kılıç'ın bir açıklaması "daha" olduğu kaydedilirken, bu açıklama ilki ile ciddi çelişkiler taşıyordu.

"Dostluk kazanmalı" manşeti ile verilen bu yeni açıklamada şu ifadeler yer alıyor: "Samsun ve Trabzon Karadeniz’in iki lokomotif şehridir. Bu iki şehrin halkları ve ekonomileri birbirine entegre bir şekilde gelişmektedir. Samsunspor ve Trabzonspor bölgemizin iki güzide spor kulübüdür. İki şehir arasında yanlış algılamalar yaratabilecek her türlü girişimden uzak durulmalıdır. İki şehir her alanda birbirine destek sağlamalıdır. Taraftar gruplarını karşı karşıya getirmenin hiç kimseye sağlayacağı bir fayda yoktur. Samsun ve Trabzon taraftarı olan gençlerimiz hatıra ormanını iki şehirde karşılıklı ve birbirleriyle görüşerek kurmayı başardıkları takdirde bu büyük bir dostluk başarısı olacaktır. Bu takdirde her iki ilde karşılıklı olarak kurulacak ormanların yaşatılabilmesi de mümkün olacaktır."

Ciddi anlam ve niyet farkları bulunan bildirilerden sadece "birinin" doğru olabileceğini görüyoruz. Samsunsporlu taraftarların böyle bir girişimden rahatsızlık duymayacağı, insaniyet namına, vefat eden taraftarlarımızın anısının yaşatılacağı bir ormanın hiç bir insan evladında sıkıntı yaratmayacağını aklımız bize söylüyor.

Biz de rica ediyoruz:

1- Lütfen hangi açıklamanın size ait olduğunu açıklayın.

2- Lütfen hangisi "yalan" ise, kimin bu yalan haberi yaparak, Samsunsporlu taraftarlar ile Trabzonsporlular'ı karşı karşıya getirmeye çalıştığını takip ederek açıklayın.

3- Önemli görevlerde bulunan bir milletvekilinin ismini kullanarak, bu kadar hassas bir konuda sorumsuzca açıklama yapabilme cüretici gösteren kişi ya da kişileri lütfen ifşa edin.

Bir deli bir kuyuya taş atmış olsa da, bu sefer 40 akıllı bu taşı çıkaracak.

Gerek Başbakanlık'a verdiğimiz dilekçenin, gerekse de yukarıdaki bu açıklamalardaki çelişkinin takipçisi olmaya devam edeceğiz.

bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999
                              Yönetim Kurulu

"... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

• Tunga
                                Trabzonspor Kongre Üyesi
                                • 29.11.2004
                                • 11392
                                • Yüksek Mühendis
                                • İstanbul

Artık kimse kim.

Yeter. İki koca şehir birilerinin oyuncağı değil. Bu kadar kolay mı bir Büyükşehri elimde tutuyorum diye ortalıkta kasınarak gezinmek?

Sen var ya sen! Biliyorum okuyorsun bunları.

Sen batacaksın, sadece sen. Ardından da kimseyi yanına çekemeyeceksin.
                                Trabzonsporlu olmak...
                                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...