Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Uğruna Can Verenlere Büyük Saygısızlık

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Volkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 saat sonra gelin fidanları beraber dikelim diyicekler
    Bende bunu beklemeye başladım
    www.twitter.com/SDanismaz
    Gugudali..
    Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Şu kayıt altında olan şeyleri öyle merakk ediyorum ki..

61. sayfada güzel bir açıklama daha gelse..
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Malum traftar sitesindeki ilk değiştirilmemiş açıklama metnini görüntüsü varsa çok işe yarar. O site sahipleri her kimse yakalarını kolay kurtaramazlar.
        t @Selim_Turan

Yorum

• Her şey kayıtlı arkadaşlar...
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Malum traftar sitesindeki ilk değiştirilmemiş açıklama metnini görüntüsü varsa çok işe yarar. O site sahipleri her kimse yakalarını kolay kurtaramazlar.
            Selim, ""
            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• eyy gidi, ormanı gelip kendileri açmak isteyecekler...

yalnız çok tanıdık bir cümle vardı açıklama;

"ormanın adı samsunpor-trabzonspor hatıra ormanı olmalı, başka değil!"
              Bordo Mavi

Yorum

• Gerçekler ortaya çıkacak demiştik.

Düşünün, Samsunspor.biz adlı bir sitede, birileri(?) Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ın adını kullanarak yalan haber yapma cüretini kendinde bulabiliyor. Kılıç'ın bu sitede yapılan söz konusu haberden kesinlikle haberdar olmadığını ve öğrenince çok sinirlendiğini yakından biliyoruz.

Hatırlarsınız; Suat Kılıç bu haberde güya "Böyle bir ormanın yapılmasına asla izin vermeyeceğini" beyan etmişti!

Şimdi, zihinsel pratik yapma zamanı... Suat Kılıç'ın "Basın müşaviri" tarafından yapıldığı iddia edilen (ki aslında Milletvekillerinin Basın Müşaviri bulunmaz, Suat Kılıç'ın da öyle) bu açıklama haberini kim, neden yaptırmış olabilir?

Yanıtlar zihinlerimizde ve belleklerimizde gizli.
                "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

• İlk olarak faik celikoflu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eyy gidi, ormanı gelip kendileri açmak isteyecekler...

yalnız çok tanıdık bir cümle vardı açıklama;

"ormanın adı samsunpor-trabzonspor hatıra ormanı olmalı, başka değil!"
                  O ünlü trafik kazâsında yok olan Samsunspor takımının adına bir orman yapmayı akıl etmişler mi acabâ? Eğer böyle bir orman yoksa, o kazâda ölenlerin adını da tabelaya yazabilir ve böylelikle Samsunspor câmiâsını bir ayıptan kurtarabiliriz.
                  Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Samsun Valiliğine bu iki haberide bildirmek lazım.

Aradaki farkı Sn.Samsun Valimiz de değerlendirmeye alacaktır.

Çünkü bu kıvırmanın daniskası

Aman Adil abi.

Şimdi Samsun valisi de taraftar sitesine beyanat filan verir.

Aman sayın valim.
                    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bence az sonra bunu da kaldıracaklar. Ne demek bir milletvekili ağzından uydurulmuş bir demeç sunmak. Üstelik ilk yayınlanan demeç direk iki şehri kin ve düşmanlığa itecek derecede sert bir demeçti. Bu internet sitesi ne yaptığının, nasıl bir suç işlediğinin farkında değil, çok cahil bunlar. Suat Kılıç böyle bir demeci öğrensin bunların ağızlarına eder haberleri olsun. Sen kalkacaksın iki şehrin insanlarını karşı karşıya getirecek demeç vereceksin, referans olarak ta bir milletvekilinin ağzından uydurma bir şeyler karalayacaksın. Cahil cesareti var bunlarda.
                      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Harç bitti, yapı paydos.
                        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Harç bitti, yapı paydos.
                          yok daha bitmedi şimdi yıkım işleminde yaptıkları yapıyı yıkacaklar

Yorum

• arkadaşlar bmn oturmuyor çalışıyor dört bir koldan. Allaha şükür ki buradayım. Allahım şahit olsun ki ''doğruların'' ortaya çıkması için çalışacağız. Herkes çalışmalı .

açıklama tam bir siyasetçi açıklaması o açından beğendim. Ama iğnelemeleri ve tanıdık cümleleri de canımı sıkmadı değil.
                            Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• ama en mutlu olduğum konu da trabzonspor taraftarlardır. Hemen hemen bütün grupların bize destek çıkması ne mutlu bir şeydir.bende bundan sonra doğru kiminle ise adı ne olursa olsun onların yanında olacağım.

Hepimiz doğrularla birlikte olalım.
                              Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• ELİTAŞ Milletvekilene çektiğim ımeil

BMN taraftar orman projesi‏

Sayın Milletvekilim,

Kocaelinde ikamet etmekteyim, Aslen Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Aydoğdu Köyündenim. Emekliyim, emekli olduktan sonra BMN ye Bir Ağaç Bir Can, Bir Can, Bir Trabzonspor imzası ile üye oldum.

Yaşım itibarı ile gençlerimiz bana lakap olarak, BMN nin Adil Abisi ünvanını takmıştır. Bir kalp rahatsızlığım ile bu gençlerimiz en az benim kadar rahatsız olduklarını, bana gösterdikleri teveccühten anladım, bizzat evime gelerek, gelemeyen sitede köşesinde üzüntülerini dile getirerek zor günlerin dostu olduklarını yaşayarak gözlemledim.

Sosyal Hayatımızın seviyeli Sivil Toplum Kuruluşlarından Bordo Mavi Net (BMN) olduğunu yapmış oldukları sosyal içerikli, Cemil Usta Ormanı, Siirt İlindeki ve Ankara uzunbeyli İlköğretim okullarına yardım gibi ayrıca sosyal içerikli Trabzon Etkinliklerini düzenleyen 32.000 üyeli taraftar sitemizdir.

Trabzon dışında ve Trabzon içinde üyelerinin menfaati kendisine değil de başkaları yararına yaptıklarını, özüyle tam ve dik olarak ayakta duran Trabzonlu tarifini gurbette ve kutsal ana vatanında gösteren sivil toplum kuruluşlarına örnek, yönetimde de mütevaziliğe sahip örnek taraftar sitemizdir.

Hal böyle olunca, çevre ve doğa ile büyüdüğüm Köyümden esinlenerek "Bir ağaç bir can, bir can, bir Trabzonspor" karakterinin temsilcisiyim. Sitemizin ikinci orman projesini Samsun İlinde tam hayata geçirmek üzereyken, yine bir kara bulut gelerek, nesillerimize yeşil bir doğa bırakma icraatımız bu kez hayal alemine taşınmak istenmektedir. İkinci bir kalp rahatsızlığı geçirmiş gibi oldum. İleride bu tezat düşüncenin nerelerden kaynaklandığı daha iyi anlaşılacağı pek muhtemeldir. Sebebi ne olursa olsun, gelecek nesillere Trabzonspor sevgisi ve sevdası aşılamayı tehdit gören zihniyet ve düşüncelerin aslına uygun olarak onarılması makamında bulunduğunuzdan bu durumu yüksek makamınıza ve mütevazi şahsiyetinize yazılı olarak aktarmayı kendime görev edindim.

Elimde olmayan bu aşk sayesinde kalemi elime alarak aşağıdaki şiirimi Yüksek Al'i Makanızın ve zati alinizin affına sığınarak, duygularımı sizinle paylaşmak istiyorum.

Eyvahlar Olsun !!!
                                Tohumu toprağa vermeyen,
                                Yağmuru ondan esirgeyen,
                                Doğayı zehirleyen,
                                Herkese eyvah olsun !!!
                                *-*
                                Komşusu aç, tok gezen,
                                Sevgi nedir bilmeyen,
                                Sevinçten nasiplenmeyen,
                                Herkese eyvah olsun !!!
                                *-*
                                Küçüğünü sevemeyen,
                                Gençliğe eziyet veren,
                                Kendisini beğenen,
                                Herkese eyvah olsun !!!
                                *-*
                                Fidanı siyaset yapan,
                                Tohumu izm anlayan,
                                Şehidi hortlak sanan,
                                Herkese eyvah olsun !!!
                                *-*
                                Nefret nehirinde yüzen,
                                Kindar mescidini bilen,
                                Kendisini bilmeyen,
                                Herkese eyvah olsun !!!

Not: Bu organizasyonun seyiri olası bir Kayseri-Sivas taraftar çatışmasına dönüşmemesi için, konu hassasiyetle takip edildiğinde Samsunspor.biz adlı taraftar sitesinin dün yayımladığı Samsun milletvekili Suat Kılıç; Asla Müsaade Etmem! Basın müşavirliği aracılığıyla sitemize konuşan Samsun milletvekili Suat Kılıç, bir grup Trabzonspor taraftarının oluşturduğu bir internet sitesinin Samsun?da gerçekleştirmeye çalıştığı Hatıra Ormanı teşebbüsüne kendisinin müsaade etmediğini belirtti. (Bu haberin yalan haber olması muhtemel olabilir)
                                30.03.2010 / 00:09:24
                                Bu haber 16 defa okundu
                                haberi bugün aynı siteden kaldırılmış, yerine aynı milletvekilimizin sağduyuya çağrı mesajını koymuşlardır. Toplumsal olay tecrubemle, ortadaki yanlışı yanlışla düzeltmek yarayı sarmak değil, daha çok tahriş etmek manası taşıdığından, bir yandan da AK Partinin toplumdaki fertlere husumet konusu yapılmaktadır. Konunun hassasiyetine binaen bir Kayserili hemşerimiz olarak konuya ehemniyet gösterilmesini saygı ile arz ederim.
                                BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim