Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    vallahi yerel ve ulusal olmak üzere medyaya yansıyanlar senin iddia ettiğinin tam aksini söylüyorlar..

ya bütün medyayı kullanaraktan camiayı yanlış bilgilendirerek uyutuyorlar ya da senin nereden duyduğunu bilmediğim kaynakların üfürme..

üçüncü bir seçenek yok..
    Soner, olay İlker'in dediği gibi.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Emre Dumangöz

Bmn adına bir şey yapmak için BMN Yönetiminin onayı gerekmektedir.

Sen emri vaki şekilde başlık açarsan ve peşimden gelin dersen bu olmaz.

Hayrettin Hacısalioğlu meselesinde açıkca görülüyor ki taraftarımız ikiye bölünmüş durumda "iyi oldu" diyende var "kötü oldu" diyen de. Mevcut durum bu iken sen çıkıpta hiçbir yetkin olmadığı halde BMN'ye BMN adına organizasyon yaptırmaya kalkıyorsun güzel kardeşim, olur mu hiç ?
      Biz içimizden geldi gibi davranıyoruz benim anlatmak istedimi anlamıyorsunuz

tarftarında 2 ye bölündühü yok hh gitmesini herkez istiyordu ayrılık noktası ise kimisi zamansız oldu için istifanın olmaması gerktini savunuyor amaç herkez ztn hh gitmesini sityordu ama anlamadınız nokta medya bunu farklı yanstıyor.
      organize edilcek birşey yok burda sadece siz deil içeride olan tarftarlarda kendi aralarında ufak çaplı organizenin bir sakıncası oldunu düşünmüyorum

bu tür şeylerde daha esnek olmanız gerekiyor sadece sizin bakıs acınızdan deil diyer kişilerinde bakıs acılarında da görüş alınması gerekiyor

burda su oluyor ben istersem organize olur yoksa olmaz burda onlarca insan var takıma sahip cıkmak için her seyini vericek insanlar var

buna engell olmak acıkcası iyi bir yaklasım deil sonucta sizin kurallarınız dogru diyorsun bir dahda ztn ne konu acarım ne de kalkısırım saygılarımı sunuyorum başarılarınızı devamını diliyorum iyi günler

Yorum

• Görevi bırakma nedenlerinin, istifa eden asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ile ilgili olduğunu ifade eden Köz, ''Asbaşkanımızın istifasının ardından Sadri Şener başkanlığında 1 saatte toplanan yönetim kurulunun istifayı hemen kabul etmesi manidardır'' dedi.
        Hacısalihoğlu'na büyük haksızlık yapıldığını savunan Köz, ''Oysa Hayrettin Bey, Sadri Şener için bir tek ölmemiştir. Her şeyi yapmıştır. Kendini bu kadar feda eden kişiye yapılanın haksızlık olduğunu düşünüyoruz'' diye konuştu.
        Köz, yedek yönetici olarak istifalarının söz konusu olmadığını, sadece sorumlu oldukları alanlarla artık ilgilenmeyeceklerini, kulüp tesislerine gitmeyeceklerini ve yönetim kurulu toplantılarına katılmayacaklarını bildirdi.
        Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener ise kendisine yedek yöneticilerin görevi bırakmasıyla ilgili bilgi ulaşmadığını kaydetti.
        Bordo mavili kulüpte yedek yöneticiler Serdar Boğoçlu TS Club sorumlusu, Halil İbrahim Akçay altyapı sorumlusu, Sırrı Furkan Eren ise halkla ilişkiler, dergi-internet ve organizasyonlar sorumlusu olarak görev yapıyordu.

HH sempatizanlarıymış..

Önemli birşey yok demekki.

Bu heriflere sormalı şimdi !

Trabzonspor içinmi o klüp bünyesinde görev alıyordunuz ? HH içinmi ?

Cehennemin dibine kadar yolunuz var !

Belki arınır belki aklanırız !

Kişisel menfaat veya duygularla hareket eden heriflere bu klübün ihtiyacı yok !

Ayıp edilmiş ! Gerekçeye bakarmısın ?

Kimin uşağısınız ? Trabzonsporun mu ? HH nin mi ?

AYIP !
        En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 16.09.2010, 16:28.

Yorum

• Benim kafam inanılmaz karışık,

Kendi kendime diyorum ki ben şimdi 2 yıldır boşuna mı muhalefettim bu yönetime yada içinde ki kişilere.

Kafamdakiler osn muhabbet üzerine bir koyuyorum ortaya,

Basın : Yönetim Umutu satmak istiyor, umut'un haberi yok, Şenol Hoca istifaya gidiyor, menejerleri kulüp çağırıyor,

İlker Tosun : Hacısalihoğlu ile Şenol güneş kanka idi, Onlar değil, Şenol Hoca ile Başkan ters düştü, demeci ile herşey ortada,

Umut Bulut : Bence kafası rahat, gayet mutlu.

Çıkabilen var mı işin içinden ?

Yorum

• Yemin ediyorum Trabzonsporlu olmak yordu beni.

Ulan amacı hizmet olmayanları, ne bilim, işte eleştiriğimiz nitelikte ki insanları yerden yere vurmak değil de, kimin ne olduğunu anlayamamak çok yoruyor beni.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Soner, olay İlker'in dediği gibi.
              vallahi o zaman insan kaynak ya da ona benzer bir bilgi görmek istiyor..

en azından dayanağı olan birkaç yorum ya da başka bir şey..

ben basında sürekli olarak hacısalih' in "istediğimiz fiyatı verirlerse umut' u göndeririz" gibisinden açıklamalarını okudum durdum..

illa ki başkan da satmak istemiştir zaten alışığız başkan' ın o huyuna..

ancak burada hacısalih' in bir nevi kahramanlaştırılması enteresan geldi bana..
              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Lazistan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sadri baskan emeklerin icin sagol ama gitdikce gucsuzleniyor bayragi ne yap et agaoglu gibi genc parali dinamik birisine teslim et, hatda simdiden asbaskanliga al
                sadri senerin yaptığı yada öyle göründüğü bazı şeylere evet tesekkrler ama diyarbakırda yaptığı rezillikten sonra bitmiştir. agaoglunun daha prfosyonel ve sadri senerden cok daha basarılı olacagına inanıyorum.

Yorum

• Bu HH de neymiş be varlığı da problemdi istifa etti yine problem oldu

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Neler söylediğini aktarır mısın ?

Buradan söylediklerini dinleyebilirsiniz...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ya beyler !
                      2-3 kişi istifa etmişde ne olmuş. HH nin adamlarıdır. Ben bekliyordum bu istifaları.
                      Biz daha başarıyı yakalamaya yaklaşmamış iken böyle yapıyoruz, yaklaşınca neler çıkar kim bilir.

Basının oyunlarına gelmeyelim. Bu haberlere tamah etmeyelim, yolumuza bakalım.
                      Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                      Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                      Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                      Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• bir şey oldu yok ya temizleniyor içersi takımada yansıtmaya gerek yok uzatmayada

Yorum

• Ntv sporu izledim bi kaç konuşmayı falan canım sıkıldı kör ölünce bademgözlü mü oldu yoksa biz mi bilmiyorduk bazı şeyleri yükleniyorduk iyi mi oldu kötü mü oldu kafam karıştı.
                          Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• Soner o bahsettiğin sadece bir örnek. Adam sürekli kılıca kafa attı. Hem de kendisinin birebir müdahil veya sorumlu olmadığı konularda.

Bunu niçin yaptı bende bilmiyorum. Zaman içinde ortaya çıkacak.

Benim burdaki tek doğrum ve isteyeceğim şey Şenol Güneş'in istifa etmemesi onun haricinde zaten içinde bir sürü irlandalı olan yönetimde kim kalmış kim gitmiş umrumda değil. Yönetim Kurulu'nun ilk bayramlaşma töreni en önemli göstergeydi anlayana.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• Merakla bundan sonra çizlmesi gerekn yol haritasını yine bu forum kullanıcılarından bekliyorum.

Yeni yol haritalarını bir an önce çizsinler, biz de ona göre hareket edelim.

Zira bu forumun çoğu kullanıcısı yönetim şeklini, mali durumu, transferi hatta personel politikası dahil herşeyi mevcut yönetimden daha iyi yapabileceklerine inanıyor ve sadece bununla yetinmeyip mevcut yöneticileri kendi isteklerini yerine getirip getirmemesine göre taşa tutabiliyor.

Çok rica ediciğim Trabzonspor alimi bu kişilerin yeni yol haritalarını görmek isterim.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://cm.ntvmsnbc.com/dl/NTVSporRad...6Eylul2010.mp3

Buradan söylediklerini dinleyebilirsiniz...
                                Teşekkürler..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim