Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadri başkanın tüm yetkileri HH ye bırakmasının sebebi zaten kendisinin trabzonda olmasıydı.

Ahmet Ağaoğlu da istanbulda. Tüm işleride , Başkanı olduğu federasyonda orada..

Başkan , Asbaşkan sürekli istanbulda olursa kim yönetecek bu klübü ? Saymanlar mı ?

Ağaoğlu Asbaşkanlık için bence yanlış isim olur. Ama Başkanlık dahil diğer mevkilerde görmek isteriz tabiki.

Kendisinin böyle bir talebi olduğunu sanmıyorum ama.

Yorum

• Bence erken seçim olmalı.Güçlü bir yönetim gelmeli. Aralık a kadar bu yönetim iyice yıpranır ve takımı olumsuz etkiler bu durum. O nedenle milli maç arasında olmalıdır bence erken seçim.

En güçlü olabilecek yönetim ise Sadri Şener + Ahmet Ağaoğlu gibi duruyor.

Tabi gönlümde Atay AKTUĞ var ama...

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kendisi şuan mapusta...
        nasıl yani???

Yorum

• Atay aktuğ neden gönlünüzde pardon ?

Yorum

• İlk olarak Lazistan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            atay aktug hapistemi niye

kirli işler...
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• başkan kongre sürecini hızladırmalıdır. yoksa sıkıntı büyüyecektir.

Yorum

• yahu arkadaşlar şu sadri şener başkan, ağaoğlu asbaşkan muhabbeti kapansın artık zira çok anlamsız. hem başkanı hem de asbaşkanı istanbulda oturan bir trabzonspor ol(a)maz.

ikisi birden olacaksa sadri şener başkan, ağaoğlu da başka sıfatla bir yönetici olur ama asbaşkan olamaz.

Yorum

• cuma akşamı taraftarımız bu takımın sahipsiz olmadığını ve sadri başkaının arkasında oldunu göstermelidir.
                  2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Sadri Sener NTVspor da telefonla baglandi
                    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      öngörülerimi veya tespitlerimi biraz daha açık bir şekilde dile getireyim,

skorlar iyi gittiği sürece bu olaylar hasır altı edilmeye mümkün olduğunca çalışılacak ancak allah korusun ters sonuçlar gelmeye başladıkça bazı şeyler dillendirilmeye başlayacak.

ben şu an gördüğümü söyleyeyim

hacısalihoğlu ve diğer yöneticilerin arasına açan olay aslında tek birşeydi (öyle yok çiftlikmiş yok mandıraymış geçelim bu işleri) ; hacısalihoğlu bütün transfer yetkisini şenol güneş'e devretmek istedi ancak transferlerde bulunmak, karar verici olmak, oralarda boy göstermek isteyenlere bu iş ters geldi. Ve bütün bu çatışma umut olayında açığa vurdu.

hacısalihoğlu-güneş & bir kısım yönetici savaşında son zamanlara kadar ortada kalmaya çalışan sadri şener de umut olayında kaçan 4 milyon euro sebebiyle kendini "bir kısım yönetici" ile aynı cepheye koymaya kalktı ve olaylar patlak verdi.

o bir kısım yönetici + şenol güneş ile olan yolculuğun sonu aydınlık değil ve bu yol da uzun değil. o kişilerle şenol güneş çalışmayı istemez, onlar da transfer yetkilerini ellerinden alan bir teknik adamla çalışmayı istemezler.

şu an o bir kısım yöneticinin en büyük temennisi ya hacısalihoğlu desteğinden yoksun şenol güneş'in transferdeki yetkileinin azaltılması ya da olası başarısızlık sayesinde şenol güneş ile yolları ayırmak. ama aralık ayının sonunda inşallah bu savaşın galibi trabzonspor olacak ve o bir kısım yöneticiden yani çürük elmalardan kurtulacağız.

bence sadri şener aklı selim bir biçimde davranıp doğru tarafta yer alacaktır.

bütün olayları bu raddeye getiren şey ; şimdiye dek ortada bir tutum sergileyen sadri şener'in umut bulut olayında hacısalihoğlu-güneş ikilisinin karşısında tavır almasıydı.

inşallah şenol güneş aralık ayına kadar bu olaylar yüzünden motivasyon kaybına uğramaz ve dik durur. zira aralık ayının sonunda ya herro ya merro.

not : yazdıklarımın çoğu öngörü veya tespittir, temenni değil
                      peki sevgili renkdaşım, bildiklerinin kaynağı nedir?

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Atay aktuğ neden gönlünüzde pardon ?
                        çünkü onun zamanında da yönetim olarak gayet başarılıydık ve böyle ali cengiz oyunları yoktu. yönetim sessiz sedasızdı..(Sadri şeneri tenzih ederim..)

Yorum

• Rahat olun Sadri Başkan blöf yapıyor. Aralıkta aday olmayack adam neden Jaja gbi maliyetli bir transfer yapar.
                          Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Gizadam34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            peki sevgili renkdaşım, bildiklerinin kaynağı nedir?
                            öngörü ve tespit olduğunu ısrarla söylüyorum, bilgi değil.

olaylara baktığımda ben böyle bir sonuca vardım

doğru veya yanlış
                            mantıklı veya saçma

ama benim gördüğüm bu ...

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              . hem başkanı hem de asbaşkanı istanbulda oturan bir trabzonspor ol(a)maz.

Aslında kulübü tamamen İstanbula taşımak gerekir...
                              maçları olimpiyat stadında oynayıp idmanları ümraniyede yapmak güzel olur.Trabzon tam bir cadı kazanı anlaşılan...

desem çok kızarsınız bana o nedenle demiyorum

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sadri Sener NTVspor da telefonla baglandi
                                Neler söylediğini aktarır mısın ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim