Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar ben size olayı acıklayım HH dediniz adam mafyadır aksini kimse söyleyemez m.ali yılmazda zamanında aynısını yaptı asbaskandı böle karıstırdı ortalıhı sonra aday oldu baskan oldu ne oldu yalan ettti bizi

hh de aynısını yapıor görcesknz aday olucak ama sadri şener destek cıkmalıyız fb bakın aziz nası sahiip cıkıyolar bunlar kolay deil
    sadri şener sahıp cıkın bak nası temizliyor ortalıhı

Sadri şener alayını kobv

Yorum

• Tekrara düşüyorum ama sürekli söyleme gereği hissediyorum. Süreç iyi yönetilirse bu iş Trabzonspor'un hayrına olur. Çok daha güçlü ve uzun vadeli bir yönetim oluşturulabilir. Bu yüzden yaşananlar karşısında felaket tellallığı yapmanın bir manası yok.

Yapmamız gereken öncelikle Şenol Hoca'nın yanında olmak ve asla ezdirmemek. İkinci olarak Sadri Şener'e güçlü bir yönetim oluşturma noktasında açık çek vermek. Sadri Şener Şenol Hoca'yı sever, Şenol Hoca'yla sürekli diyalog içinde olursa her türlü sorunun altından kalkarız.

Bu sürecin iyi yönetilmesi için özellikle iki kişiye çok iş düşüyor. Sadri Şener ve Şenol Güneş. Çocukluk yapıp ne olursa olsun ben oynamıyorum demeyecekler. Sürekli diyalog içinde olacaklar. Sadri Şener futbollla alakalı konularda hocaya danışmadan kesinlikle iş yapmayacak, iş yapılmasına müsaade etmeyecek. Azcık Trabzonspor sevgileri varsa şahsi meseleleri, gururlarını bir kenara atıp bu süreci iyi yönetmeleri lazım.

Taraftarlar olarak da bizde Şenol Hoca ve Sadri Şener'in yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz, deklare etmeliyiz. Bizde olaylara seyirci kalmayarak olası büyük krizlerin önünü almış oluruz. Taraftarın mutlak desteğini gören Şenol Hoca ve Başkan asla yanlış iş yapmazlar.
      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• bence kim nederse desin bu günlere gelmemizde sadri başkanın büyük emeği var ona sahip çıkmalıyız
        2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• sadri baba bırakma bizi ulen varya cok acayıp taraftarız adma bizi nereden nereye getirdi stadı adma etiler kombi dene kültürü getirdiler yetmedi cok kaliteli kadro kuruldu e da ne istiyonz allah askına bırakın bu takımı daha iyi ya

sadri şener destek vermeyen samimi deildir acık ve net konusuyorum

Yorum

• Arkadaşlar bu sorunun zamanı mı bilmiyorum ama malum HH istifa etti dün Çay TV ve kadırga TV program yaptılar bununla ilgili. İzleme fırsatım oldu. Özellikle kadırga tv de Halil Şanlı diye birisi var. Kulübün battığını iflas ettiğini vs. söylüyor. Sadri Şenerin bir an önce gitmesi gerektiği ve bu yönetimin Trabzonsporu batırdığını söylüyordu.

Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Yorum

• İStifaların arkasının geleceğini düşünüyorum. Sadri Başkan seri davranıp alttan alttan listesini oluşturup erken seçime götürebilir.

Tüm bunları kısa zamanda yaparsa hiçbir şey olmamış gibi yola devam da edebilir.

Yukarıda söylendiği gibi. Süreç iyi yönetilirse deforme olmamış yeni yöneticilerle Sadri Başkan yine başkan olmak kaydıyla yesyeni bir yönetim oluşturulabilir.

Ama olay Sadri Şenerin hemen Liste yenileyip camiayı erken seçime götürmesine bağlı.

Yorum

• öngörülerimi veya tespitlerimi biraz daha açık bir şekilde dile getireyim,

skorlar iyi gittiği sürece bu olaylar hasır altı edilmeye mümkün olduğunca çalışılacak ancak allah korusun ters sonuçlar gelmeye başladıkça bazı şeyler dillendirilmeye başlayacak.

ben şu an gördüğümü söyleyeyim

hacısalihoğlu ve diğer yöneticilerin arasına açan olay aslında tek birşeydi (öyle yok çiftlikmiş yok mandıraymış geçelim bu işleri) ; hacısalihoğlu bütün transfer yetkisini şenol güneş'e devretmek istedi ancak transferlerde bulunmak, karar verici olmak, oralarda boy göstermek isteyenlere bu iş ters geldi. Ve bütün bu çatışma umut olayında açığa vurdu.

hacısalihoğlu-güneş & bir kısım yönetici savaşında son zamanlara kadar ortada kalmaya çalışan sadri şener de umut olayında kaçan 4 milyon euro sebebiyle kendini "bir kısım yönetici" ile aynı cepheye koymaya kalktı ve olaylar patlak verdi.

o bir kısım yönetici + şenol güneş ile olan yolculuğun sonu aydınlık değil ve bu yol da uzun değil. o kişilerle şenol güneş çalışmayı istemez, onlar da transfer yetkilerini ellerinden alan bir teknik adamla çalışmayı istemezler.

şu an o bir kısım yöneticinin en büyük temennisi ya hacısalihoğlu desteğinden yoksun şenol güneş'in transferdeki yetkileinin azaltılması ya da olası başarısızlık sayesinde şenol güneş ile yolları ayırmak. ama aralık ayının sonunda inşallah bu savaşın galibi trabzonspor olacak ve o bir kısım yöneticiden yani çürük elmalardan kurtulacağız.

bence sadri şener aklı selim bir biçimde davranıp doğru tarafta yer alacaktır.

bütün olayları bu raddeye getiren şey ; şimdiye dek ortada bir tutum sergileyen sadri şener'in umut bulut olayında hacısalihoğlu-güneş ikilisinin karşısında tavır almasıydı.

inşallah şenol güneş aralık ayına kadar bu olaylar yüzünden motivasyon kaybına uğramaz ve dik durur. zira aralık ayının sonunda ya herro ya merro.

not : yazdıklarımın çoğu öngörü veya tespittir, temenni değil
                En son İlker ToSun tarafından düzenlendi; 16.09.2010, 15:51.

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar bu sorunun zamanı mı bilmiyorum ama malum HH istifa etti dün Çay TV ve kadırga TV program yaptılar bununla ilgili. İzleme fırsatım oldu. Özellikle kadırga tv de Halil Şanlı diye birisi var. Kulübün battığını iflas ettiğini vs. söylüyor. Sadri Şenerin bir an önce gitmesi gerektiği ve bu yönetimin Trabzonsporu batırdığını söylüyordu.

yalan arkdas nere batıryor da dun oyunculara 2 milyon euro ödeme yapılmadımı mantıklı olun ztn onlar yandas nası stadda protesto edilmez anlmıyorm takıma böle sahipmi cıkılır

kuyusunu kazmaya calısıyolar admaın inanmayn böle şeylere ya

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Ahmet Ağaoğlu İle Ali Ağaoğlu Kardeşmidir , Bilen Varmı ?

- Eğer Öyleyse En Azından Kol ve Şort Reklamlarında Ağaoğlunu Görmek İsterdim , Malum Millilere adam Başı Ev Verdilerde..
                    Kardeş değiller. Akraba da değiller. Ahmet Ağaoğlu sürmeneli. Ali Ağaoğlu Of zürel köyündendir. Aslında aralarında soyadı benzerliği bile yok zira Ali bey ve ailesinin soyadı kamuoyunda "Ağaoğlu" olarak bilinse de aslında "İbrahim Ağaoğlu'dur". Yani Ali Ağaoğlunun kimliğinde "Ali İbrahim Ağaoğlu" yazar.

Yorum

• şenol hoca geldi takıma bilimsellik geldi önümüzü eskisine göre daha iyi görüyoruz hayrettin hacısalihoğluda böyle yapmalı dürüstçe neden istifa ettiğini takımda yalnış bulduğu şeyleri bilimsellik çercevesinde aleni bir şekilde açıklamalı tartışmadan sinerji doğar trabzonsporunda sinerjiye çok ihtiyacı var. yeterki niyetler kötü olmasın.

Yorum

• sadri baskan emeklerin icin sagol ama gitdikce gucsuzleniyor bayragi ne yap et agaoglu gibi genc parali dinamik birisine teslim et, hatda simdiden asbaskanliga al

Yorum

Arkadaşlar bu sorunun zamanı mı bilmiyorum ama malum HH istifa etti dün Çay TV ve kadırga TV program yaptılar bununla ilgili. İzleme fırsatım oldu. Özellikle kadırga tv de Halil Şanlı diye birisi var. Kulübün battığını iflas ettiğini vs. söylüyor. Sadri Şenerin bir an önce gitmesi gerektiği ve bu yönetimin Trabzonsporu batırdığını söylüyordu.

Şöyle söyleyeyim bu zeka küpü(!) Albayrak yönetiminin bir numaralı destekçiydi. Ayrıca kulübün üzerinden kendi programında dahi her fırsatta siyaset yapan bir zihniyete sahipti. Basketbol şubemiz için buna ne gerek var derhal kapatılmalı diyen köhne bir düşünceye sahiptir.

Ciddiye alıpta yazmaya bile gerek yok. Kendisi bu işte, çapı hacmi bu kadar.

Yorum

Atay aktuğ düşünürmü ki tekrar başkanlığı? Yine en iyilerinden biri onun yönetimiydi..

kendisi şuan mapusta...

ayrıca başkanın değiştiği felan yok, sadri şener in karşısınada aday olup başkan seçilecek bir isim ben göremiyorum...

sadri başkanın yapacağı iş çok basit, ''çürük'' lere koyacak tekmeyi, ağaoğlunu getircek asbaşkanlığa, bu kadar...

niye büyüttük ? alt tarafı beceriksiz 3-4 yöneticiyle HH gitti, ulan yarın manisa maçı var başlayacam şimdi kongresine, şu maça konsantre olalım artık !
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak olimpiyatfatihi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kardeş değiller. Akraba da değiller. Ahmet Ağaoğlu sürmeneli. Ali Ağaoğlu Of zürel köyündendir. Aslında aralarında soyadı benzerliği bile yok zira Ali bey ve ailesinin soyadı kamuoyunda "Ağaoğlu" olarak bilinse de aslında "İbrahim Ağaoğlu'dur". Yani Ali Ağaoğlunun kimliğinde "Ali İbrahim Ağaoğlu" yazar.
                              emin misin ben akraba biliyordum, öyle de böylede ikiside tam bu zamanin baskanlik profiline uygun, ama ali bey koyu cimbomlu galiba. Ulusoyda olur ama oda gs, gercek var kimse ts ye yardim etmek istemiyor, isteyende kendisini popoler etmek icin. O yuzden heb elestirdim sadri beye yinede allah razi olsun

Yorum

• atay aktug hapistemi niye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim