Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi sanki babasının hayrına geliyor......

Sen yukarıdaki mesajı 5 dakikada yazdın diyelim.....

sen o mesajı yazarken bile 65 lira kazanıyor adam.....

Dakikası 13 lira adamın.....

akşam 12 de yatıyor sabah 8 de kalkıyor mesela uyurken bile 6210 lira kazanıyor.....

Yani gelir hemde koşa koşe gelir....

Bu bu devir money talk devri.....
    Zaten babasının hayrına geldiğini iddia etmedim ki?
    Aldığı paraya yapılan eleştirileri abartı bulduğumu ifade etmeye çalışıyorum.
    Konumuzla alakasını çözemedim,neden böyle dedin?

Bütün futbolcular bu parayı kazanıyor zaten,sorun Olcay'ın kazanmasında mı anlamadım?
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zaten babasının hayrına geldiğini iddia etmedim ki?
      Aldığı paraya yapılan eleştirileri abartı bulduğumu ifade etmeye çalışıyorum.
      Konumuzla alakasını çözemedim,neden böyle dedin?

Bütün futbolcular bu parayı kazanıyor zaten,sorun Olcay'ın kazanmasında mı anlamadım?
      Olcay geçen yıl şampiyon olan takımdan 1,5 milyon euro alıyordu.....

Küme düşme potasındaki takımdan ise 1,7 milyon euro alacak....

Sorun bu.....

Sorun hala euro üzerinden fahiş paralar verilmesi...oyuncuların haketmedikleri paraların ödenmesi....

Bu yanıldıya Sadri Şener düşmüştü o daha çok bonservislere çok para ödüyordu ama bugün geldiğimiz nokta ortada....

Korkarım bu gidiş devam ederse mevcut yönetim bu gidişle klübü çok daha kötü mali darboğaza sokacak...
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yanlış hatırlamıyorsam İHO döneminde yerli oyuncular ile TL üzerinden sözleşme yapilirdi. Bu yönetim neden bunu yapmıyor. Yumlu bile EURO üzerinden alıyor parasini.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yönetim bazı konularda gerçekten amatörce davranıyor.
          Hatırladığım kadarıyla geçen sene Muharrem Usta bir tc programındaki konuşmasında "oyunculara maç başı ücret vermeyeceğiz, zaten o maça çıkması için belli bir miktar ödeme yapıyoruz" demişti.
          Yahu bunlar gerçekten de böyle düşünüyorlar ve uyguluyorlar gördüğüm kadarıyla. Bunu yapanın aklından şüphe ederim. Maç başı ücretin sorun olduğu bir gerçek ama başka takımlar garanti ücreti düşürüp maç başı ücreti performansa dayalı ödeme yapmak için artırırken bizim maç başı ücreti kaldırmamiz akıl karı mi. Bunlar gerçekten amatörce işler. En azından Nevzat Aydın'ın yönetim tecrübesi var. Hala nasıl böyle yapıyorlar anlamıyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Trabzonspor Yönetimi kur farkı nedeniyle milyonlarca lira zarar ettik diyor....

Sonra aynı yönetim yerliler ile bile euro üzerinden anlaşma yapıyor....

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım doğrusu.....

Yorum

• idari anlamda ne kadar iyilerse sportif anlamda berbat bir yönetim olduğu anlaşıldı.

ekici konusunda yerin dibine batsın yönetim şekliniz şikebahçeyle aynı masaya oturmak rezilliktir hele hele şikebahçenin arayıpta bulamadığı yerli oyuncuyken!

daha dün taraftarımız hakkımız olanı gidip müzelerinden almaya kalkarken sen onlarla masaya oturuyorsun geçin bu işleri yollarsın ekiciyi paf takıma olur biter bu kadar basit sezon sonuda nereye giderse gider herşey para değil kulübün itibarı paradan fazladır.

özkan sümer demişti Trabzon hiç kimsenin cebine sığmaz diye. onur ve gurur lazım.

maceraya hiç gerek yok bu kulübü ya sadri şener yada özkan sümer yönetmeli
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                idari anlamda ne kadar iyilerse sportif anlamda berbat bir yönetim olduğu anlaşıldı.

ekici konusunda yerin dibine batsın yönetim şekliniz şikebahçeyle aynı masaya oturmak rezilliktir hele hele şikebahçenin arayıpta bulamadığı yerli oyuncuyken!

daha dün taraftarımız hakkımız olanı gidip müzelerinden almaya kalkarken sen onlarla masaya oturuyorsun geçin bu işleri yollarsın ekiciyi paf takıma olur biter bu kadar basit sezon sonuda nereye giderse gider herşey para değil kulübün itibarı paradan fazladır.

özkan sümer demişti Trabzon hiç kimsenin cebine sığmaz diye. onur ve gurur lazım.

+1

usta tam bir hayal kirikligi

Yorum

• benim tavsiyem oyuncu sözleşmeleri ile ilgili olacak.

şu sabit transfer ücretini düşürün aga.üst sınır 900 bin avro olmalı.ve bu 2-3 oyuncu için olmalı sadece.

maç başına değil puan başına prim koyun.yani başarıya prim verin ve bunu yüksek tutun.sabit transfer ücretini düşürün.puan başına yı yükseltin.

misal 1 puana 10 bin avro. 3 puana 30 bin avro . bu ilk 11 de oynayanlar için geçerli. sonradan oyuna girenlere de bunun yarısını verin.

bu takım içi rekabeti artıracak.vede en önemlisi kazanmayı teşvik edecek.maç başınalarda bu yok.kaybetsende oynadın mı maç başını alıyorsun.bu saçmalık.puan başına prim mantıklı ve doğru olan.

misal olcay şahan transferi. 1.7 milyon garanti imzaladı.bu yanlış. 900 bin avro garanti ve puan başına (ilk 11 de oynadığı maçlarda) 10 bin avro prim koysan ne oluyor? 60 puan alsa takım 600 bin avro yapıyor.900+600 ne etti 1,5 milyon avro. hem oyuncu kazanıyor hem sen kazanıyorsun.çünkü ligtv den kazandığn 3 puana prim alıyorsun.kaybettiğinde alamıyorsun.bu durumda oyuncularda alamıyor.

oyuncunun sorun çıkarması durumunda oyuncuda maddi kayba uğruyor bu tür sözleşmelerde.3 puana 30 bin avro oldukça iyi bir rakkam.oyuncuyu çalışmaya rekabete girmeye sağlar.

kulüpler bu sabit transfer ücretleri ile oyunculara mahkum oluyorlar .bu sabit ücretlerin düşürülmesi gerekiyor.net
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benim tavsiyem oyuncu sözleşmeleri ile ilgili olacak.

şu sabit transfer ücretini düşürün aga.üst sınır 900 bin avro olmalı.ve bu 2-3 oyuncu için olmalı sadece.

maç başına değil puan başına prim koyun.yani başarıya prim verin ve bunu yüksek tutun.sabit transfer ücretini düşürün.puan başına yı yükseltin.

misal 1 puana 10 bin avro. 3 puana 30 bin avro . bu ilk 11 de oynayanlar için geçerli. sonradan oyuna girenlere de bunun yarısını verin.

bu takım içi rekabeti artıracak.vede en önemlisi kazanmayı teşvik edecek.maç başınalarda bu yok.kaybetsende oynadın mı maç başını alıyorsun.bu saçmalık.puan başına prim mantıklı ve doğru olan.

misal olcay şahan transferi. 1.7 milyon garanti imzaladı.bu yanlış. 900 bin avro garanti ve puan başına (ilk 11 de oynadığı maçlarda) 10 bin avro prim koysan ne oluyor? 60 puan alsa takım 600 bin avro yapıyor.900+600 ne etti 1,5 milyon avro. hem oyuncu kazanıyor hem sen kazanıyorsun.çünkü ligtv den kazandığn 3 puana prim alıyorsun.kaybettiğinde alamıyorsun.bu durumda oyuncularda alamıyor.

oyuncunun sorun çıkarması durumunda oyuncuda maddi kayba uğruyor bu tür sözleşmelerde.3 puana 30 bin avro oldukça iyi bir rakkam.oyuncuyu çalışmaya rekabete girmeye sağlar.

kulüpler bu sabit transfer ücretleri ile oyunculara mahkum oluyorlar .bu sabit ücretlerin düşürülmesi gerekiyor.net
                    primler zaten öyle, maç başı yok. puana prim var. garanti ücreti düşük tutun demek kolay, yapmak zor. o zaman bambaşka bir yapılanmaya gitmek gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      primler zaten öyle, maç başı yok. puana prim var. garanti ücreti düşük tutun demek kolay, yapmak zor. o zaman bambaşka bir yapılanmaya gitmek gerekiyor.
                      istendiğinde çok kolay şekilde bu yapılanma yapılabilir.yeterki istenilsin.bu sabit ücretler ile bir yere varılamaz.sadece kulübün kasası boşalır.net

rekabetin olmadığı yerde başarı gelmez.başarıya prim başarızlığa ceza(prim alamamak) olacak ki bir rekabet ve kazanma ortamı oluşsun.oyuncu küstüm oynamıyorum derse hiçbir şey yapamıyorsun.oysa puan başına prim olsa oynamıyormusun 3 puana 30 bin avro da alamıyorsun diyeceksin aga.oynayanlar kazanmak isteyenler primlarini kazanacak.bunu yapmak hiç zor değil.yeter ki iste.

bu arada sabit transfer ücreti kalksın demiyorum.ama oynadığında ve kazandığında sabit transfer ücreti kadar da prim alsın.yarı yarıya düşürmekte fayda var sabit transfer ücretlerini şimdikinden.
                      TEKKEBALL

Yorum

Trabzonspor Yönetimi kur farkı nedeniyle milyonlarca lira zarar ettik diyor....

Sonra aynı yönetim yerliler ile bile euro üzerinden anlaşma yapıyor....

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamadım doğrusu.....
                        "Şartlarını değiştiremediğimiz sistem yüzünden mağdur oluyoruz." demek isteniyor orada. Düşününce bulması kolay.
                        Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Şartlarını değiştiremediğimiz sistem yüzünden mağdur oluyoruz." demek isteniyor orada. Düşününce bulması kolay.
                          Ya da giden nasılsa benim param değil hem 3 kuruş eden adama 5 kuruş veririm hemde euro üzerinden öderim....

Sonra haklı eleştiriler gelincede ipe un sermek için euro kuru çok arttı derim...

Evet gerçek anlamda düşününce gerçekler bu şekilde maalesef......

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            idari anlamda ne kadar iyilerse sportif anlamda berbat bir yönetim olduğu anlaşıldı.

Diğer tüm maddelere katılsam da, sözleşme uzatmak istemeyen adamı kulübede çürütmek ezikliktir, küçük takım hareketidir. Dünyanın hiçbir yerinde böyle acizce bir uygulama yok.
                            Naber?

Yorum

Ya da giden nasılsa benim param değil hem 3 kuruş eden adama 5 kuruş veririm hemde euro üzerinden öderim....

Sonra haklı eleştiriler gelincede ipe un sermek için euro kuru çok arttı derim...

Evet gerçek anlamda düşününce gerçekler bu şekilde maalesef......
                              Genel eleştiri eğiliminiz şöyle saçma bir çelişki barındırıyor: Bir insan, yetenek olarak bulunduğu konumu kaldıramıyor veya oraya düşman olsa dahi, neden kendini bitirecek harekette ısrar etsin? Hem de durumun farkındayken...

Yani oyunculara bile isteye çok para veriyorlar çünkü kendi malları değil. Yani euro/dolar çılgın attığı halde, oyuncular aksini kabul etmeye hazır olduğu halde ısrarla döviz üzerinden anlaşıyorlar çünkü aptallar. Yani büyük gelecek vaadeden bir takımı kümeye oynatmak için sabotaj yapıyorlar çünkü başkaları öyle emretmiş. Yani berbat bir ligin küme düşmeme mücadelesi veren takımına iyi futbolcu getiremiyorlar çünkü futboldan anlamıyorlar. Yani takım tarihinin en büyük mücadelesi olan şike mevzusunu satacaklar çünkü İçişleri Bakanı aslında Fenerbahçeli.

Bana daha net bir futbolcu, mesela rakibin 3 kişi tutacağı forvet lazımken Olcay kadro kalitesinin artması hedeflenerek gerçekleştirilmiş keyfi transferdir diye eleştiri gelir anlarım da, tüm bu rezil koşullar altındayken herkesin sözleşmenin kuruna, (bence normal olan) miktarına, süresine takılıyor olması zaten bu kulübün neden burada olmayı hak ettiğini gösteren bir detaydır.
                              En son Cenkhan tarafından düzenlendi; 12.01.2017, 13:37. Sebep: Yazım hatası.
                              Naber?

Yorum

• Trabzonspor rekora doğru
                                Henüz ocak ayının yarısına bile gelmedik ama Trabzonspor, Halilhodzic dönemini bile gölgede bırakacak bir ara transfer manzumesi yazıyor. Ben bu satırları yazarken yenilerin sayısı dört oldu. Giden mi? Eh, Trabzon kenti Karadeniz kıyısıdır, her ne kadar kısıtlı ise de eğlencesi, yine yaşanır be... Balık, manzara... Nasılsa Trabzonspor darphanesi de basıp duruyor mangırı... Bundan önceki yönetimi eleştirenler acaba şimdi ne yapıyorlar, merak konusudur...
                                Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X