Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanın sürekli övmesinden dolayı BJK üzerinden örnek vereceğim,

fikret orman bizim takımın başında olsa Ersun Yanal’la bu kadar başarısızlığa rağmen devam edermydi?

ilk seçiminden bu yana gelmesini çok istediğim bir başkanın bu kadar kötü bir yönetim sergileyeceğini düşüneemezdim.

yine sayın başkanınçok övdüğü BJK üzerinden örnek vereyim

hani biz sürekli iho enkaz bıraktı diyoruz ya Fikret orman da Demirören’in bıraktığı enkazı bu hale getirdi.

Adam geldi ekonomi için Vodafone gibi kurumsal bir dev şirket ile anlaştı, bizim çok güvendiğimiz başkanımız ise sponsor bulamıyor, sonra ekonomi kötü.

Evet kötü ama çözecek olan sensin.

Birilerinden gelecek desteği beklersen böyle ortada kalırsın.

Vehasıl elin şeyi ile gerdeğe girmeyeceksin.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkanın sürekli övmesinden dolayı BJK üzerinden örnek vereceğim,

fikret orman bizim takımın başında olsa Ersun Yanal’la bu kadar başarısızlığa rağmen devam edermydi?

ilk seçiminden bu yana gelmesini çok istediğim bir başkanın bu kadar kötü bir yönetim sergileyeceğini düşüneemezdim.

yine sayın başkanınçok övdüğü BJK üzerinden örnek vereyim

hani biz sürekli iho enkaz bıraktı diyoruz ya Fikret orman da Demirören’in bıraktığı enkazı bu hale getirdi.

Adam geldi ekonomi için Vodafone gibi kurumsal bir dev şirket ile anlaştı, bizim çok güvendiğimiz başkanımız ise sponsor bulamıyor, sonra ekonomi kötü.

Evet kötü ama çözecek olan sensin.

Birilerinden gelecek desteği beklersen böyle ortada kalırsın.

Vehasıl elin şeyi ile gerdeğe girmeyeceksin.
      [emoji1319][emoji1319][emoji1319][emoji1303][emoji1303]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Siyaset denildiğinde vizyon deniyordu Sanıldı ki siyasetin verdiği icazetle Usta her şeyi düzeltecek
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Ortada bir yönetim yok ki...

Makamlara öylesine getirilmiş insanlar var, hobi olsun diye.

Önümüzdeki kongrede büyük ihtimal yönetim değişir.

Yorum

• Şu sıralama ve puanda yönetimin de suçu vardır. Öyle al hoca kurdum takımı oynat yok. Stoper stoper dedik son gün aldınız hani nerede ? Yönetimin 11 üstünde baskı kurması lazım çünkü hocanın akli dengesi yerinde değil
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Trabzonspr'un 31.08.2017 tarihi itibarı ile

Kısa vadeli borcu : 422 milyon tl

Uzun vadeli borcu : 478 milyon tl olmak üzere

Toplam borcu 900 milyon tl ye ulaşmış.....

Allah'tan ekonomiden anlayan vizyon sahibi bir başkanımız var.... Birde olmasaymış demek ne olurdu bilmem
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Zihniyet değişimi gerçekleşmediği takdirde anlık heyecanlara mahkumuz.
                Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspr'un 31.08.2017 tarihi itibarı ile

Kısa vadeli borcu : 422 milyon tl

Uzun vadeli borcu : 478 milyon tl olmak üzere

Toplam borcu 900 milyon tl ye ulaşmış.....

Allah'tan ekonomiden anlayan vizyon sahibi bir başkanımız var.... Birde olmasaymış demek ne olurdu bilmem
                  dostum yıllardır seni okuyorum forumda
                  merak ettim muhasabeci , bankacı veya ekonomi ile ilgili bir mesleğin mi var
                  hesap kitap senin işin
                  BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak zekeriyya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dostum yıllardır seni okuyorum forumda
                    merak ettim muhasabeci , bankacı veya ekonomi ile ilgili bir mesleğin mi var
                    hesap kitap senin işin
                    Kamu Yönetimi mezunuyum.....

Ekonomide benim özel ilgi alanım.....

Her hafta ekonomi dergilerini , gazetelerini takip ederim.Her gün İnternettende ekonomik duruma bakarım Trabzonspor'u faaliyet raporlarından incelerim. hatta en son açıklanan 31.08.2017 tarihli bilanço raporumuzuda indirdim. kabaca baktım. pek içacıcı değil durum o kadar diyeyim...

Ülke Ekonomomisi Klüp Ekonomisini dikkatlice takip ederim.....

Klübü şu nedenle sürekli takip ediyorum. İho zamanında dünya yıldızları takıma doldurulurken ve tabi boş transferlerde yapılırken millet bayram havasında idi....
                    Cardozo dahil bir kısmına bende sevinmiştim. Ancak yapılan bol ve hesapsız transferlerin ilerde büyük maliyeti olacağını klübü darboğaza sürükleyeceğini defalarca yazdım.....

Çok az arkadaş bana hak verdi. Maalesef günlük yaşadığımızdan geriye kalanı zafer sarhoşluğu içinde idiler. Sonra ne oldu "perşembenin gelişi çarşambadab bellidir" derler. Klüp değil transfer yapmak 3-4 yıllık gelirlerini bile temlik noktasına geldi.....

Şimdide maalesef aynı hatalar yapılıyor.....

Sadri Şener Bey döneminde borcumuz 50 milyondan 180 milyon civarına çıktı....

İho döneminde 180 milyondan 400 milyon 'a ulaştı....

Şimdi bır kısmı İho döneminden kalan borçlar ve faiz yükü olmak üzere 400 milyondan tam 900 milyona ulaştı.....

1 yıl içindeki kısa vadeli borçlar 420 milyon lira..... 200 gelirimiz olsa minimum 220 milyon tl daha borçlanmak zorundayız.....

Bu mali yapı uzun süre daha sürdürülemez......

Geçen yıl Uefa kupasına katılabilmenin ne kadar önemli olduğunu söyledim defaatle.... Şimdi o gelirde olsa yangına bir kaç kova su olurdu....

Ama Oda yok.. sponsorluk ve lig başarılarına ihtiyacımız var. ligdede çok başarılı olamadığımızdan maalesef gelecek beni korkutuyor....

Dün sosyal medyada borcumuzu yazdım... Bir gönüldaşım yazmış ki ;

" SEN Mİ ÖDEYECEKSİN ? " diye....

Takım kötü duruma düşerse bunun maddi manevi bedelini kim ödeyecek....?

Sen ödeyeceksin , ben ödeyeceğim , BİZ ödeyeceğiz....

herhalde Aziz Yıldırım ödemeyecek....
                    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 04.10.2017, 09:22.

Yorum

• faik selamlar, yazını saygıyla karsılıyorum ama....

büyük takımların yada türkiyedeki takımların idarecileri yada büyükbas politik figürlerin hicbiri(yada cogu)secim vaadlerinde vaadettikleri ürünleri nasıl üreteceklerini soylemezler yada soyleyemezler....sadece sonuc onemli oldugu icin ve bu figürler de bunu bildiigi icin "nasıl" ile ugrasmak yerine "hasıl" ile ilgilenirler....eksikllik bu noktada baslıyor zaten....

yukarıdak, rakamlarda gizlenen bir nokta da su, sürekli tüketime yonelik cılgınca talep....bunu gozardı ederek ekonomik yorumda bulunmamak en dogrusu....agır bir basarı yükü yanına tüketim ile artan ayrı bir yük bindirmis durumda....kendim ettim kendim buldum hikayesi gibi birazda aslında durum....

öncelikle türkiyede hiçbirtakım kendi ekonomik planına ya sahip degil yada uygulayacak kudreti yok bu acık ve net....uefa yada baska herhangi bir kurumun baskısı ile olacak iş gibi de degil acıkcası....kervan yolda düzelir ile uluslararası olcekte basarının elde edilmeside cok güctür....tüm bunlar ile beraber degerlendirdigimizde kötünün iyisi icinde yol alındıgını alınmaya calısıldıgını sanırım inkar etmiyoruz....

bu konuyu kısaca yonetimlerin borc icinde yuzmemesi garip olan durumdur olarak ozetlersek yeridir....ülkemizin icinde bulundugu durum yerel olarak gecerli bir ekonomi modelinin klupler bazında olmaması yada buna tesvik olmaması, hesap verilebilirliligin sadece secimi kaybetmekle kalması vs vs....

peki bunun aksi olabilir mi? yani klupler kendi ekonomik modelleri ile yani uefa baskısı olmadan yol alabilirler mi?hem evet hem hayır bence....
                      hayır olamaz
                      cünkü, trabzonspor icin düsünürsek, taraftarı trabzonspor klubune maddi acıdan katkıda bulunmasına yonelik bir ısık yada süreklilik bence klup idarecileri de gormüyor....cünkü, elindekini harcayan üretmeyen bir toplum trabzon sehri....trabzonsporun tarihsel futbol aklı da bu tüketimden etkilenmemis olabilcegini düsünebiliyormusunuz peki?....üretmeden arastırmadan futbol üzerine okumadan 70 lerdeki nostaljik basarıları anarak futbol bilgisine sahip olamazsınız, bunun bilincede iseniz zaten mevcut durumdaki baskanların transfer vaatleriyle futbol sonucu alacagınızı beklemezdiniz....ozkan sümerlerin alikemal denizcilerin serdar balilelrin kısaca eski trabzonsporluların yerel medyanın en büyük darbogazı zaten burası....ve neyazıkki üzelerek soyluyorum bu durum sehrin gelecegini de tıkama noktasına getirmiş durumda....

sunu da belirtmeliyim ki, gelisen bu endüstride trabzonun diger hic bir anadolu takımından farkı yoktur sadece birkac artısı bulunur belki....bu bilincle hareket etmesi gerekir taraftarın yonetimlerin....farklılasma bu saatten sonra ekonomik akıl ile acıklanabilir sadece, 70 li yıllar ile degil....

bu durumu taraftarına izah etmeyerek bence tüm yonetimler kendi ayaklarına bir kursun sıkarlar yada bıraktıkları borclar ile arkasında kotu anı bırakırlar olanlara razı olmalıdırlar bu saatten sonra....

evet kısmına gelince, yukarıda belirttigim sekilde durumu taraftarına izah edecek onları inandıracak bos vaatler vermeyecek idareler ile uzun vadeli programlar ile birseryler gerceklestirebilirsiniz belki....

konustugumuz sehir ürettigi fındıgı hakketigi degere satamayan, ünversite ogrencilerine sehrin gelecegi gozuyle degil müsteri gozuyle bakan sehir....30 yıllık sürecte bircok bos vaatle gencligini yitiren yorgun bir sehir....bunu gibi tükettiklerinin yanında bir sene daha sampiyon olamasın cok onemli mi?....
                      En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 04.10.2017, 11:26.
                      ıslak imza....

Yorum

• Pazarkapılı İhsan Dostum....

Söylediklerinde büyük oranda haklısın. Lakin transferlerimize İho döneminde eleştirdiğimiz aynı yanlışlar devam ediyor hemde artarak....

Kayserisspor üzerinden 2 örnek vereceğim....

1-Asamoah Gyan transferinde Bursaspor 1.600.000 euro karşlığında anlaşacaktı menejerlerin oyunu ile.... Sonra vazgeçildi.Şimdi Kayseri'de kaç liraya oynuyor biliyormusunuz ? bonuslar dahil 700.000 bin euroya...... yarısından daha az fiyatına. oysa biz önümüze gelen her oyuncunun hem bonservisine , hem kendisine milyonlarca euro veriyoruz. mesela Kuçka'ya , mesela hubocan 'a... mesela kamil ahmet çörekçi aldk ayağını topa değdirmedi henüz ama 1.800.000 tl vereceğiz kendisine.... menejerinede en az 600-700 bin verdik 2,5 milyon tl verip tabiri caizse çöp aldık....

2- welligton efendi gitmek istemiş. hay hay demişler 1,5 milyon euro getir git.. oda parayı bulmuş banka havalesi yapmış.... bakmışlarki 80 euro havale parasını 1,5 milyon eurodan kestiler... onuda istemişler fesih için..... onuda vermiş ancak yollamışlar....

Yani klübün parasını harcarken böyle özenli olmasını beklerdim Sayın Usta'nın..... Yazıkki özen göremediğim gibi aynı hatalar artarak devam ediyor.....

A menejerine milyonlar veriyorduk....
                        şimdi b menejerine milyonlar harcıyoruz....

A oynamayacak oyuncusuna milyonlar veriyorduk
                        B oyuncusuna veriyoruz....

yani ne kadar eleştririlen kendisininde eleştirdiği nokta var ise hepsini aynen yapmaya devam ediyor Sayın Usta. kendisinden çok ümitliydim oy da verdim. yazıkki hayalkırıklığına uğrattı....

son 2 yıldır yaşadığımız hezimetleri saymıyorum bile. daha uefa kupasına bile katılamayan bir başkan , türkiye kupasında 2.tura bile yükselemeyen bir başkan kendisi.....

7-0,6-0 lık hezimetler ise işin tuzu biberi....

Usta dedik , ekonomiden anlar dedik çırak bile olamadı şimdiye kadar...

hiç kusura bakmasın

Yorum

• 1 milyara yaklasan borcu nasıl kapatacaklar merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1 milyara yaklasan borcu nasıl kapatacaklar merak ediyorum.
                            Kapanmayacak..

Gayse bu senede başarısız olacak.. Sonra biz fener bjk hepsi..

Parayla satılacak..

Önce ligin değeri yükseleecek.. Sonra yavaş yavaş satılacak...

Bunun başka alternatifi yok

Yorum

• siyasete bogazına kadar batmıs toplum ve kurumların bagımsız dik durus sergilemesi mümkün olabilir mi, üstelik bunu milyonlarca borc ile yapabilmeleri mantıgımızın alabilecegi birsey mi?....

trabzonspor dahil hicbir anadolu klubunun hicbirinden farkı yoktur, hepsinin zaten satılık anlasmaları yapılmıs ve teslim edilmiştir....bu durumu yonetimler lütfen taraftarlarına izah etsinler....
                              ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kapanmayacak..

Gayse bu senede başarısız olacak.. Sonra biz fener bjk hepsi..

Parayla satılacak..

Önce ligin değeri yükseleecek.. Sonra yavaş yavaş satılacak...

Bunun başka alternatifi yok
                                muhtemlen bizi araplar alır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X