Trabzonspor tarihinin en kötü yönetimi olduğunu söylemiştim. Şaşırtmıyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSportif direktör Şenol Güneş teknik direktör Fatih tekke. Bakalım nasıl olacak hayırlı olsun.bu saatten sonra trt de yorumcu olur anca ondan
Yorum
-
Ben başkan olacam ben başkan olacam, oldun da ne oldu
Rezil kepaze oldun
İstifa edin ve Ahmet Ağaoğlu'nu başkan olması için ikna edin
Bu iş Ertuğrul doğan'ın işi değildir. Futboldan zerre anlamıyor
Ertuğrul doğan'ın başkan olması için yıllar var
Belki bu zaman içinde futbolu öğrenir
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen başkan olacam ben başkan olacam, oldun da ne oldu
Rezil kepaze oldun
İstifa edin ve Ahmet Ağaoğlu'nu başkan olması için ikna edin
Bu iş Ertuğrul doğan'ın işi değildir. Futboldan zerre anlamıyor
Ertuğrul doğan'ın başkan olması için yıllar var
Belki bu zaman içinde futbolu öğrenir
Adam tek aday olarak girdiği seçimde %50nin altına inecekti neredeyse. Ama daha kötüsü bu kadar başarısız birinin karşısına kimse aday olarak çıkamadı. Borç yükünden korkuluyor muhtemelen. Ve Ertuğrul doğan bırakmak zorunda kaldığı günden sonra çıkacak borç takımı çok zor bir durumda bırakacak, ve bazı cezalar alacağız gibi duruyor.
Yorum
-
Ne günlere kaldık yahu
İnanılır gibi değil
Ligde kalır mıyız diye mi endişe edeceğiz (kupayı zaten geçtim, umudum yok), yoksa gelecek sezon da böyle mi olacak diye kara kara düşüneceğiz.
Yaktın bizi Erto.
O makamlar sana ve İHO'ya da kalmaz.
Sportif başarın kocaman bir 0.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Neredeyse sezon bitecek hala deplasman galibiyeti olmayan, takıma bir dokunuş gerçekleştiremeyen, ligden %99 düşen ve tek deplasman galibiyetini bize karşı alan takıma yenilen Hoca'yı sportif direktör yapmak nedir yahu
Getirin doğrudan TEKKE'yi. Bitsin bu işkence.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Takımda olanları izledikçe , Anadolu takımlarının yaptığı hamleler geliyor aklıma.
Bir türlü dikiş tutturamayan takımlar var ya, Mesela Gençlerbirliği, Mesela Kasımpaşa, Mesela Ankaragücü, Kayseri gibi
Ne zaman hoca bulamazsalar nöbetçi hocaları vardır ve çoğu çoğu o takımda bir kaç sene top oynamıştır ve ilk fırsatta onu çağırtırlar göreve, Gelse olmaz, Gelmezse dedikodu olur, Para bile vermezler çoğu zaman bunlara ve çare de olmazlar olup bitenlere..
Bizde farklısı mı oluyor? Dara düşünce, Derelioğlu sağ olsun
Bir zamanlar Giray Bulak vardı)
Son zamanlarda Derelioğlu daha revaçta.
Hayal bile kurup iyi bir yabancı hoca da isteyemiyoruz artık. İlla biricileri dikiliyor karşımıza
Kulüpte ne kadar efsane isimli oyuncularımız varsa hemen hemen hepsi göreve bir şekilde getirildi ve hemen hemen hepsi ile de sorunlu ayrıldık
Hami, Tolunay, Şota, Orhan, Şenol, Çimşir, Ünal v.s unuttuklarım varsa siz doldurun
Çünkü şoven ve küçük beyinlerle düşünüyoruz. Oysa her sene en az 50 milyon euro transfer bütçesi ile başlıyoruz yani öyle sıradan bir anadolu takımı bütçeleri değil ama yok illa olursa Trabzon'lu olsun mantığından kurtulup ta bu takım sürekli tepelerde oynasın diyen yok. Dar ve basit hesaplar ile ayak kaydırmaların bedelini 38 sene çektik, sanki sıfırdan başlamak adettendir ve ayıptır der gibi, Şampiyon olduktan sonra bu küçük hesaplar tekrar baş gösterdi.
Bizi 38 sene sonra Şampiyonluğa taşıyan Hocamıza da demediğimizi bırakmadık , Çünkü Trabzon'lu değildi ve efsane isimler arasına giremezdi değil mi !!!!
başa sarmak ve bokuyla kavga etmekten keyif alan bir camiayız ve asla düzelmeyecek
Şimdi de kim kaldı FATİH TEKKE , Getirin a.k onu da, bitirelim adamın hayallerini. Trabzonspor deneme taftasın zaten, hayallerine ulaşmak isteyen herkes 2 ay dahi olsa göreve gelsin. Gelecek planlaması , şampiyonluk yarışı falan filan bir önemi yokYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Futbol artık bir teknik Direktörün borusunun öttürülmesi ile yönetilecek bir şey değil
Şampiyonluğa mı oynayacaksın ??
Yardımcı Antrenörlerin kim?
Kaleci Antrenörlerin kim?
Analistlerin kim?
Kondisyonerlerin nasıl ?
Taktik hocaların kim?
Fizyoterapistlerin kim ??
Bunları bir araya getiremediğin müddetçe, Sen ben bizim oğlan misali kulüp yönetilmez. Hocalık da yapamazsın
Futbolcular artık global futbolcular.. Alt yapıda tokatlaya tokatlaya yetiştirdiğin çocuklar değil. Tokat atsan, babasına değil önce menajerine haber veriyor. Sen bu şartlarda, Fırça atarak hocalık yapacak sert adamlar ile başarılı olacağını sanıyorsan, Antrenman sahasının kenarına 3 tane kalaşnikoflu adam koy, daha başarılı ol o zaman
Bunların hiç birisi Fatih Tekke'de yok. Evet çok değerli bir oyuncumuz ama , Sevgilisi tarafından terkedilmiş ve Ferdi Tayfur şarkıları dinleye dinleye '' Ben bir gün Trabzonspor'da hoca olacağım '' hayaliyle ,arabesk moduna girmiş bir adamdan fayda gelmez..
Kadrosu yok arkadaşlar. Bana beraber çalışacağı profesyonel 5 kişilik bir ekip sayamazsınız. Trabzonspor'lu olmak her şeye yetişebileceğin anlamına gelmez.En son lazibere tarafından düzenlendi; 10.03.2025, 16:58.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum