Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hacıosmanoğlu başkan seçildiğinde neden sevinmiştik? Siyasetin ve iktidarın adamı olan Muharrem Usta'ya karşı kazanmasından dolayı. Yani siyasete karşı kazanılmış bir zafer olarak değerlendirmiştik. Bu denli siyasete bulaşacağını hiçbirimiz bilemezdik. Herkesi ters köşeye yatırdı.
    Muharrem ince'mi? Naptın ilhan
    İnce'ye laf yok. Adamdır
    Ayrıca ilhan bu kulube artık Şamil Ekinci gibi dışarıdan gelen biri başkan olmalı
    En son ilhan tarafından düzenlendi; 26.08.2013, 14:30.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• @İlhan

İzmir'de havalar sıcak tabi,seni de anlıyorum
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlker abi,

Farklı düşünmüyoruz.
        Ben yada benim gibi düşünenler sadece aşırı derecede iyimser baktık olaya.
        Yapılanların hepsi Trabzonspor un menfaatleri doğrultusunda düşündüm açıkcası. Yanlış da olsa Hacı Trabzonspor için birşeyler yapmaya çalıştı dedim. Birileri siyasetin uşağı oldu desinleri bile göze aldı dedim. Her zaman söylediğim birşey vardı abi, samimiyet. Ben hacının son zamanlara kadar samimi olduğuna inandım. ama malesef öyle değilmiş. Mevzu bambaşkaymış. Biz çok sayça bakmışız olaya...

Ama hiçbir zaman başkanın siyasi görüşünden yada parti yakınlığından ötürü desteklemedim.Kimine göre ülkücü görünümlü akp li oldum, kimine göre Başbakanın en büyük destekcisi Kimileri inandı kimileri inanmadı. çok ta önemli değil aslında.

Burada Başkanı savunma adını hırçınlaştığımız dönemlerde oldu. bazı arkadaşlarıma da özür borcum vardır.
        En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 26.08.2013, 13:59.
        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlker abi,

Farklı düşünmüyoruz.
          Ben yada benim gibi düşünenler sadece aşırı derecede iyimser baktık olaya.
          Yapılanların hepsi Trabzonspor un menfaatleri doğrultusunda düşündüm açıkcası. Yanlış da olsa Hacı Trabzonspor için birşeyler yapmaya çalıştı dedim. Birileri siyasetin uşağı oldu desinleri bile göze aldı dedim. Her zaman söylediğim birşey vardı abi, samimiyet. Ben hacının son zamanlara kadar samimi olduğuna inandım. ama malesef öyle değilmiş. Mevzu bambaşkaymış. Biz çok sayça bakmışız olaya...

Burada Başkanı savunma adını hırçınlaştığımız dönemlerde oldu. bazı arkadaşlarıma da özür borcum vardır.
          Artık olan oldu.Bakalım zaman ne gösterecek.
          Hacı biraz da şanslı bence.
          Avrupa'da şimdiye kadar çektiğimiz kuralara nazaran.çok çok basit kuralar çektik.Takım iyi olmamasına rağmen,çok şükür Avrupa'da iyi gidiyoruz.
          Tahminimce,taraftar tepkisinin,yaşanan rezillikler karşısında az olmasının bunun da bir etkisi var.
          Şu anda elenmiş olsaydı,çıkan sesler daha fazla olacaktı.

Hayırlısı artık...
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Artık olan oldu.Bakalım zaman ne gösterecek.
            Hacı biraz da şanslı bence.
            Avrupa'da şimdiye kadar çektiğimiz kuralara nazaran.çok çok basit kuralar çektik.Takım iyi olmamasına rağmen,çok şükür Avrupa'da iyi gidiyoruz.
            Tahminimce,taraftar tepkisinin,yaşanan rezillikler karşısında az olmasının bunun da bir etkisi var.
            Şu anda elenmiş olsaydı,çıkan sesler daha fazla olacaktı.

Hayırlısı artık...
            Aralık ayında seçim olur ve lider ile aramızdaki puan farkı 2-3 puan olursa Hacı yine başkan seçilir abi. Malesef ama gerçekler de böyle.

Dediğin gibi Saha sonuçları çok şeye tesir ediyor.
            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Keşke ciddi olarak akıllansakta Aralıkta hakan kulaçoğlu başkan olsa...

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Keşke ciddi olarak akıllansakta Aralıkta hakan kulaçoğlu başkan olsa...
                o ne yapacak ki

para olmadan olmaz bu işler

usta tek çözümdü

ya da getirin yine sadri başkanı pisliğini temizlesin

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o ne yapacak ki

para olmadan olmaz bu işler

usta tek çözümdü

ya da getirin yine sadri başkanı pisliğini temizlesin
                  Bu işler parasız gayet güzel olur...

Yeterki doğru hamleler atılsın..

Çok örneği var...

En yakın örnek Borissia Dortmund nasıl iflastan kurtuldu bakılınabilir...

Hakan Kulaçoğlunun verdiği bir örnek hoşuma çok gitmişti...Mali yönetim ve kurumsallık için NBA takımlarıyla iletişim içindeyiz demişti...Çok doğru bir yoldu mesela...

Ayriyetten para bulunmak isteniyorsa Sermaye arttırımı,Stadın isim hakkının satılması gibi imkanlar var...

Yeterki bişiler yapılmak istensin..Başkanda para varmış yokmuş hiç dert değil..

Yeterki akıl ve gurur olsun...

Yoksa ustaymış hacıymış farkı yok...Hacı alelade yapıyor Usta masa altından yapıcak çok mu fark var ??

Yorum

Aralık ayında seçim olur ve lider ile aramızdaki puan farkı 2-3 puan olursa Hacı yine başkan seçilir abi. Malesef ama gerçekler de böyle.

Dediğin gibi Saha sonuçları çok şeye tesir ediyor.
                    Rize maçını bi alalım gerisi kolay2 maçta 0 puan gibi bir durum olursa o dediğiniz zamana kadar liderle aramızda 2-3 puan değil 20-30 puan olur gibi geliyor bana.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rize maçını bi alalım gerisi kolay2 maçta 0 puan gibi bir durum olursa o dediğiniz zamana kadar liderle aramızda 2-3 puan değil 20-30 puan olur gibi geliyor bana.
                      İnşAllah alırız. İnşAllah da takım başarılı olur. Yönetim Gidecekse eğer bir şekilde gider.

Ama ,

yönetimin gitmesi için takımın yenilmesi bekleyecek yada takımdan desteğini çekecek olanlardan değilim

Yanlış anlaşılmasın, sizi kasdederek söylemedim.

Yorum

Ama ,

yönetimin gitmesi için takımın yenilmesi bekleyecek yada takımdan desteğini çekecek olanlardan değilim
                        Ahmet şu tavırdaki insanlar beni nasıl sinir ediyor biliyormusun...

Bu şerefsizliği ilk Şenol hoca zamanında gördüm..Yenilsinde gitsin diyenler vardı çıldırıyordum kaç kere ceza aldım bu yüzden

Yorum

• Hep söyluyorum devamlıda söylücem bizim bu tüzükten ve bu anlayıştan hiç bir şey olmaz

İlk önce bursasporun yaptığı gibi başka takımın kongre üyesisen bu takıma üye olamasın konması bunu yapmıyorsan sen ezig bir takımsındır.

Tribün grupları birleşmeli burda hem yönetici ve bizleri düşüyor bu olmadıkca sen ezig bir takımsın

Teknik ekibi MRA gibilerinden oluşturmalısın fakat yöneticin ve taraftarın karışmaması gerekiyor sadece destek olması gerekiyor bunu yapamıyorsan sen ezig bir takımsın

Daha cok sayıcam ama onları başka zamana bırakıyorum siz asıl sebebleri görmemeye devam edin herşyin bşı bunlar bunlar düzelirse takımda düzelicektir

Yorum

• bu kulube parasi olan-kaynak yaratmada sikinti yasamayacak bir is adami
                            gelmedigi surece bu dertlerin hepsi devam eder.
                            millet akillanmadi hala hakan kulacoglu diyor.hakan hoca iyi guzel de parasiz
                            devran dondugu nerede gorulmus?kuculerek buyuyemezsiniz.kulacoglu gelsin
                            besinci hafta herkes istifaya davet eder.
                            millet saniyor ki kulacoglu gelince herkese posta koyacak.yok oyle bir dunya.
                            siyasi gucu karsisina alabilecek herkese gider yapabilecek bir guc yok.burada mesele sadece siyasi guce diklenmek degil,
                            isi kuralina gore oynamak lazim.
                            bugun fikret orman erdogan bayraktarla stat meselesi icin kac kez gorustuler.
                            ayni sekilde basbakan denen adam stat konusunda gs'a ne kadar yardim ettigi ortada..ama siz hic rahmet ozhan canaydin'in bu sekilde yalakalik yaptigini gordunuz mu?goremezsiniz..cunku bu adamlar is adami bu adamlar yol yordam
                            bilen adamlar.ama bizim haci ilkokul duzeyinde bir is adami oldugu icin
                            boyle parti calisani gibi goruntu vermekten cekinmiyor.
                            secim suresince ben usta'yi destekledim.nedeni akpli olusu degildi.nedeni
                            herseyden once basarili bir is adami olusuydu.usta dedigimiz adam belki de
                            haci'dan daha koyu akp'lidir ama hic bu goruntuleri verdigini gordunuz mu?
                            bu tip adamlar kurumsal kimlikleri olan firmalari yonetiyor, kolay kolay bu tur toplara girip kendilerine zarar vermezler.cunku yaptiklari is geregi herkesle
                            iyi olmak zorundalar..mesela adamin hastanelerine sadece akpliler gitmiyor, bunun farkinda oldugu icin sadece belli bir zumreye yaranmak icin bir tarafini
                            yirtmaz..haci'nin da bunlari dusunmesi gerekiyordu, tamam hepimiz trabzonspor'luyuz ama chp-mhp veyahut baska bir partili trabzonspor'lular yok mu?sen niye onlari disliyorsun ki?trabzonspor'u akpliler kurdu da haberimiz mi yok?sen niye baskanlik makami uzerinden siyaset yapip taraftari boluyorsun ki?
                            parti mitingine gitmeden parti otobusune cikmadan lobi yapamiyorsan bu islere hic girmeyeceksin.cebinde bes para yokken 100 milyon butceli bir takima baskan olmayacaksin..bu kadar basit.

haci'nin bu goruntuleri vermesinin bana gore iki ana nedeni var,
                            1.klup parasal anlamda inanilmaz zor durumda.muhtemelen tek cikar yolu olarak
                            bunu goruyor.erdogan bayraktar abisi sayesinde kaynak yaratabilecegini dusunuyor.yani kisaca cebinde bes kurus para olmadan bu ise girdi.is zekasi olmadigi icin de kaynak yaratamiyor.muharrem usta disinda yeni yapilan bir sponsorluk anlasmasi var mi?yok..cunku bu adami is dunyasinda ipleyen
                            kimse yok.aziz'in dedigi gibi ucuncu sinif mafya..
                            2.ileriye kendisi icin yatirim yapiyor.baskanliktan sonra ilk secimde akp trabzon milletvekil adayi olur veyahut belediye secimlerine adayligi koyar.
                            hacinin bu sekil yalaklanmasi basbakan'in da isine geliyor.zira sikebahce icin yaptigi aciklamalarin partisine zarar verdigini goruyor ve trabzonspor baskanini
                            yanina alarak bu tarafa da yaranmaya calisiyor.
                            tabii gunun sonunda olan bize oluyor.

Yorum

• Muharrem Usta işte, anladınız siz güzel insanlar.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ahmet şu tavırdaki insanlar beni nasıl sinir ediyor biliyormusun...

Bu şerefsizliği ilk Şenol hoca zamanında gördüm..Yenilsinde gitsin diyenler vardı çıldırıyordum kaç kere ceza aldım bu yüzden
                                Hüseyin, ben kişilere göre Trabzonsporluluğumu değiştirecek değilim. Hacı bugün vardır yarın yoktur. Sadri Dün vardı bugün yoktu.

Ama ben Özkan Sümer döneminden sonra bir fiil '' taraftar'' olarak varım. Ebediyete İntikal edeceğim güne kadar da olmaya devam edeceğim İnşAllah.

Askıya almak, yönetime göre kulübe maddi manevi desteği çekmek bana göre bir kavram değil. Ben önce Trabzonspor'un arkasındaisağında solunda önündeyim, Sonra gerekirse yönetimlerin, şahısların arkasında yanında oluruz. Gerekmezse olmayız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X