pankart gökhan abinin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonsporu 2.karsilama Resimleri _5_6
Daraltma
X
-
Sevgili arkadaslar sevinçlerimi mutluluklarimi sizlerle paylasma imkanindan dolayi çok mutluyum. Sizlerinde bu sevince ortak olmaniz ve heyecanlanmaniz beni umutlandiriyor. Amacimiz hep bu renklere
gönül vermis tarftarlarimizin unuttuklari bu renklerini yeniden hatirlanmalari ve yeniden bu heyecana katilmalarini saglamak.
Ne mutlu ki Trabzonspor'luyuz. Her zaman her yerde imkan dahili
takima destegimizi esirgemiyelim. Unutmayalim takimimizin basinda degerli bir hocaya da sahibiz. Trabzonspor'un vizyonu Sampiyonluktur.
Her zaman böyle devam edecek. Kimse umudunu yitirmesin. Bazan maçlar kaybedilebilir.Kötü sonuçlar alindiginda kimse takima futbolcuya hocaya kizmasin.. Surasi bilinmeli ki Trabzonspor yakin dönemler öncesi büyük sikintilar yasadi. Daha yeni yeni toparlaniyor. Bu isler biraz sabir gerektiriyor. Bizler biraz açcanli tezcanli ve heyecanliyiz ama sabretmeyide ögrenmeliyiz. Kesinlikle iyi gün taraftari olmayalim. Iyi günde kötü günde daha çok daha çok sevmeliyiz inadina sevmeli ve takimi desteklemeliyiz. Inadina Trabzonspor.. Inadina en güzel bordo mavi.Edited by: Mehmet
Yorum
-
yaa özkan sümer yanlislikla korkunç bir olaya sebebiyet verdi... bu turuncu forma çiktigindan bu yana her yer turuncu oldu yaaa... [img]smileys/smiley19.gif[/img]tamam ben de turuncu formalar ilk çiktiginda bunu desteklemistim ama turuncu resmen takimin üçüncü rengi oldu... ayrica turuncu'yu bordo-mavi'nin yanina koyunca igrenç gözüküyo... bozuyo bordoyla maviyi... tamam her seyi anliyorum da bayraklarda bordo-mavi-turuncu olayi ne saçma bir olaydir yaa... [img]smileys/smiley19.gif[/img]stadta da pankartlar,bayraklar falan hep turuncu... [img]smileys/smiley19.gif[/img]
bu arada resimler güzel...elinize saglik...[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
mehmet abi resimler icin cok cok tesekkür ederim.
Duygulandirdin beni ve bugünlerde tekrar ilgi duydugum ve eserlerini mümkün oldugu kadar okumaya bakdigim mevlananin su sözlerini eklemek isterim:
gönlümüz, gönül yakanimiz o olduktan
sonra gece ne oluyor bize, gündüz ne oluyor?
günes ha batmis, ha dogmus; canimiza can katan,
canimizi aydinlatip duran güzelimiz yeter bize.
anasi ölene feryad etmeyi ögretme;
bize ask ögreten, iyiden - iyiye ustadir.
dikme o hirkamizi; yirt-gitsin;
hirka diken seyh yaramaz bize.
herkes, düsmana üst olmayi ister;
o düsmanin güzelim yüzüdür üstünlügümüz
bizim.
herkes, defineler elde edecek bir baht arar;
eziyetlere eziyetler katan ask yeter bize.
mevlanaEdited by: sanatik"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
)) hey gidi günler heyy

Yorum