Çok güzel olmus;Keske imkan olsada D.bakirda da yapabilsek yarin D.Bakirda olacam(hava alaninda) isallah 5-10 kisi olurda bari konvoy yapariz....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonsporu 2.karsilama Resimleri _5_6
Daraltma
X
-
arkadaslar gel gel gelmeyen bmn li degil!!(: benden 1 adet pankart 100 adet balon(bordo mavi)1 adet davul vede biz 3 kisiyiz sizde neler var!beyler enaz 100 kisi istiyor...Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
Guests
İlk olarak spartaküs tarafından gönderildiarkadaslar gel gel gelmeyen bmn li degil!!(: benden 1 adet pankart 100 adet balon(bordo mavi)1 adet davul vede biz 3 kisiyiz sizde neler var!beyler enaz 100 kisi istiyor...
gökhan abi pankartin bir ucundan tutmak için gelicem[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yorum
-
SAAT 11'DE Bizler orada olalim.. Öglenden önce gelirler.İlk olarak Harun tarafından gönderildiCumartesi saat kaçta gelecekler?
Yorum
-
Abi çok erken ya.Çalisiyorum o saate kadr.daha geç gelme ihtimalleri yokmu? 15:00 veya 16:00 gibi[img]smileys/smiley11.gif[/img]İlk olarak Mehmet tarafından gönderildiSAAT 11'DE Bizler orada olalim.. Öglenden önce gelirler.İlk olarak Harun tarafından gönderildiCumartesi saat kaçta gelecekler?Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
Harun senin için kafileyi bekletiriz havalaninda çay kahve içerizİlk olarak Harun tarafından gönderildiAbi çok erken ya.Çalisiyorum o saate kadr.daha geç gelme ihtimalleri yokmu? 15:00 veya 16:00 gibi[img]smileys/smiley11.gif[/img]İlk olarak Mehmet tarafından gönderildiSAAT 11'DE Bizler orada olalim.. Öglenden önce gelirler.İlk olarak Harun tarafından gönderildiCumartesi saat kaçta gelecekler?
sen gelene kadar
)) Beklesinler dimi?
Yorum
-
ne kadar çok kisi gidebilirseniz o kadar iyi... geçen maç 100 kisi gittiyse bu maç 200 kisi gitsin ki daha güçlü motive etme sansi olsun...
bu arada kupa maçinda bilet dagilimi nasil olacak?Edited by: yattara11[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
İlk olarak spartaküs tarafından gönderildiarkadaslar gel gel gelmeyen bmn li degil!!(: benden 1 adet pankart 100 adet balon(bordo mavi)1 adet davul vede biz 3 kisiyiz sizde neler var!beyler enaz 100 kisi istiyor...
abi su balon isini yaparsaniz gerçekten çok sik olur... adam eksikligini kolaylikla balonlarla kapatabilirsiniz... kalabalik gözükür ortalik...[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
saat biraz erken ama ben de yetismeye çalisacam. beni de ekleyin listeye simdilik. tam olarak nerede bulusacaz? kafileyi silivriye kadar götürecez mi? yoksa sadece karsilayip dönecez mi?
İlk olarak greywolf tarafından gönderildi
İlk olarak Mehmet tarafından gönderildiBurhan abi bilgilerin mükemmel bize yine eglence
çikti bu cumartesi.. Simdilik müsaitim karsilamaya gidebilirim.
Bu sefer daha çok katilim olsun. Tüm gelebilecek arkadaslar haydeyin
Yikalim gene Istanbul'u.. Herkes taraftar görsün yine.
Böyle konusuyoruz ama BMN Ankara gibi organize olunmuyo..Trabzondan gelenler olmasa tam bir skandal karsilama olacakti..Bu sefer bari herkes gelsin..Nedir yani Cumartesinden daha müsait bir gün olur mu?....Gelecekler isim yazdirsin; gelmeyenler ortaya çiksin!
1-Reha
2-Mehmet (dogum günün kutlu olsun)
3-Spartacüs
4-Burhan(vectra)
............baska?At hirsizi
Yorum
-
arkadaslar içraat lütfen!bu arada herkese bu organizasyonu iletelim!sizde resmi siteye bu organizasyon için yazi yazin ben yazdim!bu arada gurbetçi gençlere haber verelim.günebakis gazeteside bu organizasyon için bir ön haber yayinlasin..günebakista tanidigi olanlar lütfen iltibata geçsin!listeyi günçelliyelim....Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum