Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor’u 2.karsilama Resimleri _5_6

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

pankart gökhan abinin

Yorum

resimler süper mehmet abi ellerine saglik [img]smileys/smiley32.gif[/img]insallah yarin yeneriz

Yorum

Sevgili arkadaslar sevinçlerimi mutluluklarimi sizlerle paylasma imkanindan dolayi çok mutluyum. Sizlerinde bu sevince ortak olmaniz ve heyecanlanmaniz beni umutlandiriyor. Amacimiz hep bu renklere
        gönül vermis tarftarlarimizin unuttuklari bu renklerini yeniden hatirlanmalari ve yeniden bu heyecana katilmalarini saglamak.
        Ne mutlu ki Trabzonspor'luyuz. Her zaman her yerde imkan dahili
        takima destegimizi esirgemiyelim. Unutmayalim takimimizin basinda degerli bir hocaya da sahibiz. Trabzonspor'un vizyonu Sampiyonluktur.
        Her zaman böyle devam edecek. Kimse umudunu yitirmesin. Bazan maçlar kaybedilebilir.Kötü sonuçlar alindiginda kimse takima futbolcuya hocaya kizmasin.. Surasi bilinmeli ki Trabzonspor yakin dönemler öncesi büyük sikintilar yasadi. Daha yeni yeni toparlaniyor. Bu isler biraz sabir gerektiriyor. Bizler biraz açcanli tezcanli ve heyecanliyiz ama sabretmeyide ögrenmeliyiz. Kesinlikle iyi gün taraftari olmayalim. Iyi günde kötü günde daha çok daha çok sevmeliyiz inadina sevmeli ve takimi desteklemeliyiz. Inadina Trabzonspor.. Inadina en güzel bordo mavi.Edited by: Mehmet
        hobisi amatör fotoğrafçılık >>
        .

Yorum

süppppper resimler insan bakmaya doyamiyor varsa bska resimler onlarida yollayin böle biraz kötü çikmis falan da olsa yollayin doyamadim ben fototlara

Yorum

yaa özkan sümer yanlislikla korkunç bir olaya sebebiyet verdi... bu turuncu forma çiktigindan bu yana her yer turuncu oldu yaaa... [img]smileys/smiley19.gif[/img]tamam ben de turuncu formalar ilk çiktiginda bunu desteklemistim ama turuncu resmen takimin üçüncü rengi oldu... ayrica turuncu'yu bordo-mavi'nin yanina koyunca igrenç gözüküyo... bozuyo bordoyla maviyi... tamam her seyi anliyorum da bayraklarda bordo-mavi-turuncu olayi ne saçma bir olaydir yaa... [img]smileys/smiley19.gif[/img]stadta da pankartlar,bayraklar falan hep turuncu... [img]smileys/smiley19.gif[/img]

bu arada resimler güzel...elinize saglik...
            [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

bir an için uctum sanki yaaa
              bu bedene can TRABZONSPORLA verildi ancakta TRABZONSPORla beraber alinir

Yorum

tesekkür ederiz..

Yorum

mehmet abi resimler icin cok cok tesekkür ederim.

Duygulandirdin beni ve bugünlerde tekrar ilgi duydugum ve eserlerini mümkün oldugu kadar okumaya bakdigim mevlananin su sözlerini eklemek isterim:

gönlümüz, gönül yakanimiz o olduktan
                  sonra gece ne oluyor bize, gündüz ne oluyor?
                  günes ha batmis, ha dogmus; canimiza can katan,
                  canimizi aydinlatip duran güzelimiz yeter bize.

anasi ölene feryad etmeyi ögretme;
                  bize ask ögreten, iyiden - iyiye ustadir.
                  dikme o hirkamizi; yirt-gitsin;
                  hirka diken seyh yaramaz bize.
                  herkes, düsmana üst olmayi ister;
                  o düsmanin güzelim yüzüdür üstünlügümüz
                  bizim.

herkes, defineler elde edecek bir baht arar;
                  eziyetlere eziyetler katan ask yeter bize.

mevlanaEdited by: sanatik
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

ula usaklarr cok hosuma gitti bizim bahcecik gurubu orda. ula ayhan ne isin var orda heeee)) hey gidi günler heyy

Yorum

[img]smileys/smiley20.gif[/img]
                      bu bedene can TRABZONSPORLA verildi ancakta TRABZONSPORla beraber alinir

Yorum

Pankart müthis onu maç boyunca devamli görünen bir yere asmak lazim Sami Yenin girisine mesela
                        Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
                        M. Akif ERSOY

Yorum

Resimler ve karsilama müthis[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak mrblacksea tarafından gönderildi

pankart gökhan abinin

Evet yaninda Gökhan yaziyor zaten.

Ayrica bugün Fanatik'de Reha Abi(greywolf) arkaplanda gözükmüs belirtmek istedim[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                            keyif adamı ..

Yorum

resimler süper ellerinize saglik dün gecede tvlerde gösterildi müthis karsilama olmus helal olsun sizlere
                              Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

ayaginiza saglik arkadaslar[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                                Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana TRABZONUM desinler değişemem!!.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X