Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur kırıcı bir davranışta bulunmuşlar..
    Mekanı terketmenizden dolayı tebrik ederim güzel bi cevap olmuştur anlayana tabiki....
    İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
    Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• İlk olarak Behre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kesinlikle güzel muhabbetti...Arena da görüşürüsss...
      İns gelebilirim görüşürüz
      Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• keşke direk bana gelseydiniz 20 kişi maç izledik bizde mekanda yer sorunuda yoktu kendi mekanıomızdı

Yorum

• 2. gittiğimiz yer bence kordan dan daha samimiydi. organizayonu düzenleyen, alkışlarla protesto etmemizi sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim. ama ama aklıma takılan bir şey var. millet mekandan kalktıktan sonra hala orda oturan kaldı mı? yoksa herkes terk etti mi???

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2. gittiğimiz yer bence kordan dan daha samimiydi. organizayonu düzenleyen, alkışlarla protesto etmemizi sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim. ama ama aklıma takılan bir şey var. millet mekandan kalktıktan sonra hala orda oturan kaldı mı? yoksa herkes terk etti mi???
            Hayır herkes çıkıp diğer mekana geçtikten sonra oturanların yanına gittim hiç biri bizden değildi tanımadığımız Trabzonsporlulardı. Olayı anlamayıp kalan olsaydı kaldıracaktım ama hepimiz çıktık.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Metin abi en sonlarda çıktı, ona sormak lazım..

ekleme: Emirhan gitmiş zaten plaka almaya
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayır herkes çıkıp diğer mekana geçtikten sonra oturanların yanına gittim hiç biri bizden değildi tanımadığımız Trabzonsporlulardı. Olayı anlamayıp kalan olsaydı kaldıracaktım ama hepimiz çıktık.
                o zaman sorun yok. tam ayağa kalktığımızda adam bir telaşla bizim maçı açtı ama yemedi tabi. herkese tekrardan teşekkürler. yeni organizasyonlarda görüşmek üzere...

Yorum

• Ya bir şeyi söylemeden edemeyeceğim. Sizin mayanızda bir asillik var kardeşim. İsteyen kibir desin ne derse desin.
                  Bir mekana o kadar kalabalık gelip ordaki haksızlığı görmesine rağmen bayanları masum insanları düşündüğü için hır gür çıkarmadan en medeni ve adam gibi protestoyu yapıp çıkacak taraftar anca bizim taraftarımızdır.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• Arkadaşlar Üsküdarda Katibim'e gidin rahat rahat izleyin maçlarımızı. Mekanda Bizden Sorun Yok.
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ya bir şeyi söylemeden edemeyeceğim. Sizin mayanızda bir asillik var kardeşim. İsteyen kibir desin ne derse desin.
                      Bir mekana o kadar kalabalık gelip ordaki haksızlığı görmesine rağmen bayanları masum insanları düşündüğü için hır gür çıkarmadan en medeni ve adam gibi protestoyu yapıp çıkacak taraftar anca bizim taraftarımızdır.
                      allah kahretsin işte. huyumuz kurusun. şerfsizlik bize göre değil. o yüzden bir türlü şampiyon olamıyoruz. ama sorun yok, şerefsizler bir gün mutlaka kendi pisliklerinde boğulacaklar o zaman sadece biz ayakta kalacağız...

Yorum

• Emirhan'la bir mevzu koparacaktık da..

Neyseseseeee
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• 05.08.2011
                          Sizce Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda İspanyol rakibi Athletic Bilbao'yu eleyip gruplara kalabilir mi?

%61 Evet %39 Hayir

Bize anketler de Trabzon

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya bir şeyi söylemeden edemeyeceğim. Sizin mayanızda bir asillik var kardeşim. İsteyen kibir desin ne derse desin.
                            Ağzına sağlık abi, kesinlikle hemfikirim ve müsaadenle kısmen çaldım ve paylaştım bu fikri başka bir ortamda )
                            There are 10 kinds of people
                            Those who understand binary and
                            Those who don’t

Yorum

• Sultanım emeğinize sağlık.

Güzel bir akşamdı uzun bi aradan sonra organizasyonlara dönmek mutluluk verici.

TERÖRiST DEĞİLİZ TRABZONLUYUZ!
                              HAMSİ
                              Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• 501`le konustum, uygun gördügünüz takdirde bundan sonraki organizasyonları oraya kaydırabiliriz. Ekstradan indirim vs.de olacak. Onlarıda temsilciyle beraber bu konuya eğilir vakit ayırırsa bana görüşürüm
                                Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X