Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öncelikle Organizasyona Adını Yazdıran ve Gelen Herkese Teşekkür Ediyorum ve Özür Diliyorum.

Böyle olacağını hiç düşünmezdik , mekan ile 2 ayrı dekoder olduğunu ve maçımızı izleyeceğimiz teyitini hem organizasyonu düzenlemeden önce hemde maç saatinden önce onaylattırdık.

Ancak işler maç başlamaya yakın değişti , koskoca mekan sahipleri ki bu insanlar ticaret yapacak esnaflık yapacak ne bilgiye ne donanıma sahipler. O kadar acizler ki gidin derdinizi siz anlatın diyorlar.

Bir tarafta 10 kişilik bjk'li izleyici diğer tarafta yaklaşık 70-80 kişi bizdik çocuk yerine koyulup maçımızı değiştirdiler. İzletmediler güya dönüşüm olacaktır.

Haliyle mekanı terkettik.

Çoğunluğumuz başka bir mekana geçtik ancak buradan bizim gittiğimiz 2. mekana gelemeyen mağdur olan ortada kalan birileri varsa hepsinden teker teker özür diliyorum bunun hiç bahanesi yoktur bir kişi mağdur olmuşsa ortam şartları onu ilgilendirmez.

İstanbulda mekan bulabilmek zor böyle insanlarlada uğraşıyoruz çünkü adil davranılmıyor ayrıca sevmiyorlar bizi açık ve net istemiyorlar içten içten.

Herkesten organizasyon adına özür diliyorum , mahçubum.

Bundan sonra "Cordon Cafe" ye değil organizasyon adres bile sormak için gitmeyeceğiz.

Daha sağlıklı yerler bulana kadar temkinli davranacağız ve öyle toplanacağız.

Avrupa ve Anadolu yakasında da mekan konusunda sıkıntı çekmekteyiz en yakın zamanda bunlara çözüm bulacağız inşallah.

Herkese gösterdikleri iyi niyet için teşekkür ederim. İyi kötü bir aradaydık , sohbetimizde oldu muhabbetimizle. İlk organizasyonumun böyle olmasını istemezdim ama herşeyde bir hayır vardır çok daha güzel yerlerde çok güzel buluşmalarımız olacak.

Teşekkür ediyorum.
    Mekan sahipleri, dönüşümlü olacağını önceden söyledik diye utanmadan yalan söylediler bir de.

Emirhan, senin onların yalan söylediklerini teyid etmiş olman iyi. Çünkü orada, utanmadan, "biz böyle dönüşümlü vereceğimizi söyledik" dedi pis herifler.

Bence alenen gıcık oldukları için ve mekanda fenevliler olduğu için gıcıklığına bize izletmediler. Toplasan 10 tane BJK lı yoktur orada. Onları bahane ettiler.

Çok rezil bir durumdu, umarım tekrarı olmaz.

selamlar,
    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Emirhan dert etme kardeşim herşey için sağolasın.

Bu konuda bende zaafiyet gösterdim, bildiğimiz onca mekan varken bu denyolara takılmak doğru bir iş değildi. O yüzden sorumluluğu paylaşalım.

Mekan'dan en son çıktım çünkü lafımı söylemem gerekiyordu. "sizde gram beyin yok" diyerek mekanı terk ettik.
      Biz kalktıktan sonra orda kalan tanımadığım üç tane Trabzonsporluya da "ayıp ayıp" diyerek sitem ediyorum.

Olabilecek en hızlı şekilde mekan bulan Cem Zırıh kardeşime ayrıca teşekkür ediyorum.

Bir ayıp da hepinize, fenerlilerin geçiş güzergahı Bağdat caddesinin girişinde mekandan caddeye yayılan görüntünüz yeterince ürkütücüydü.
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir ayıp da hepinize, fenerlilerin geçiş güzergahı Bağdat caddesinin girişinde mekandan caddeye yayılan görüntünüz yeterince ürkütücüydü.
        GBT görmüş asker kaçakları gibi bakıyorlar BordoMavi'ye
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• - Hepinize helal olsun , Emirhan analdığım kadarıyla snein suçun yok adamların şerefsizliği , bize yermi yok be valla her organizasyonu içim geçerek okuyorum orda olmayı çok isterdim , neyse sağlık olsun artık ...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• 80-100 kişilik grubun değil maç seyretme sorunu olması mekan sahibinin kapıda karşılaması,her türlü ilgiyi göstermesi gerekir. Perşembe akşamı saat 22.00-24.00 arasında bu kadar müşteriyi gören bir kafe olduğunu sanmıyorum.Hakikaten işletmecilik kafaları çalışmıyormuş anlaşılan.

Gruplara kaldığımızda bu rakam daha da artacaktır.Mekanların bizi seçmesinden ziyade bizim mekan seçme durumunda olacağımızı düşünüyorum.Bu kadar büyük rakamlı rezervasyon için hele de hafta içi mekanlar sıraya girerler.
            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Eğer gruplara kalırsak çok net 3 tane mekan var arkadaşlar. Bir daha asla böyle bir sıkıntı yaşamayız emin olun.
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                GBT görmüş asker kaçakları gibi bakıyorlar BordoMavi'ye
                çççççç

Yorum

• Yalnız yola taşan Trabzonspor formalı kardeşlerimizin 1.90'dan ve 90 kg. aşağı olmaması tesadüf müydü neydi ?

Volla fenerliler için aşırı korkunçtunuz.
                  Trabzonspor √
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• Cordon'un sahipleri Diyarbakırlı ve Bingöllülerden oluşuyor.

Mekan seçimlerinde mekanın sahipleri konusunun gözardı edilmemesi taraftarıyım.

Yorum

• İlk olarak Erkin Ekşi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cordon'un sahipleri Diyarbakırlı ve Bingöllülerden oluşuyor.

Mekan seçimlerinde mekanın sahipleri konusunun gözardı edilmemesi taraftarıyım.
                      Dersimizi aldık
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Alkışlı protestoyu başlatan Kerimcan kardeşimizin adını anmadan geçmeyelim.Ellerine sağlık.İlk kıvılcımı çaktı Zaman olsa da cadde tarafında bir yer bulabilseydik.

Bu arada Cem sağa helal olsun çok pratiksin.
                        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emirhan dert etme kardeşim herşey için sağolasın.

Bu konuda bende zaafiyet gösterdim, bildiğimiz onca mekan varken bu denyolara takılmak doğru bir iş değildi. O yüzden sorumluluğu paylaşalım.

Mekan'dan en son çıktım çünkü lafımı söylemem gerekiyordu. "sizde gram beyin yok" diyerek mekanı terk ettik.
                          Biz kalktıktan sonra orda kalan tanımadığım üç tane Trabzonsporluya da "ayıp ayıp" diyerek sitem ediyorum.

Olabilecek en hızlı şekilde mekan bulan Cem Zırıh kardeşime ayrıca teşekkür ediyorum.

Cordon yaptıgı gerızekalılıgın yanında kaybettıgıyle kaldı abi bırde zaten kaırmıstık macın bır bolumunu alel acele bir seyler bulmaya calıstık rıca ederım abı benım ıcın de onemlı bır gundu dün BMN üyeleri ile bir arada bulunup maç izlemenın heyecanını yasıyordum kac gündür biraz sinir biraz stres biraz heyecan dolu cok güzel bir geceydi benim adıma... Herkese çok teşekkür ediyorum ve en yakın 'iftar hariç ' BMN organizasyonunda tekrar görüşmek dileğiyle ...
                          # 61 Onur Recep Kivrak
                          " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alkışlı protestoyu başlatan Kerimcan kardeşimizin adını anmadan geçmeyelim.Ellerine sağlık.İlk kıvılcımı çaktı Zaman olsa da cadde tarafında bir yer bulabilseydik.

Bu arada Cem sağa helal olsun çok pratiksin.
                            Kerimcan alkışladı. Irmak desteklemeye başladı, bi baktım 100 kişi alkışlıyor

Yorum

• Bu tarz yerlerde maalesef sıkıntı oluyor nitekim olmuş. Bu tip durumlarda organizasyonu düzenleyen kişi çok üzülür fakat buradaki destek ortamını görünce mutlu oldum.

Bir arkadaş Üsküdar Teras Cafe de maç izleyebileceğimi söylemiş, fakat dün oraya maç yayını yapacak mısınız dediğim de olumsuz cevap aldım. Maçı İstiklal de Kafeka da izledim herhangi bir sıkıntı çıkmadı.

Tekrardan geçmiş olsun Bostancı gazileri...
                              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Bu olayın haberi biz Kuşadasında maçı izlerken geldi.Açıkcası çok şaşırdık, hayretler içinde kaldık.Yazıktır yani 70 tane Trabzonsporluyu bir mekandan kovacaklar, taraftarlarda öylesine mekanı terk edecek. Rüyamda görsem inanmazdım.
                                BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X