Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSuha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    501`le konustum, uygun gördügünüz takdirde bundan sonraki organizasyonları oraya kaydırabiliriz. Ekstradan indirim vs.de olacak. Onlarıda temsilciyle beraber bu konuya eğilir vakit ayırırsa bana görüşürüm
    Bu 501'in sahibi eski Samsunspor'lu futbolcu muydu?
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Arkadaşlar geçmiş olsun,fazla takma Emirhan kafaya sende.Orada durumu yaşayanlar zaten senden kaynaklı olmadığını anlamışlardır.

Bu arada Kerimcan abi=eylem

Abi seviyorum seni.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu 501'in sahibi eski Samsunspor'lu futbolcu muydu?
        Samsunspor, Bursasporrenktaş bir dönemde beşiktaşta oynamış olması lazım. Siz hangi masadaydınız?
        Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

Samsunspor, Bursasporrenktaş bir dönemde beşiktaşta oynamış olması lazım. Siz hangi masadaydınız?
          Valla 5 kişi izliyorduk laptop falan vardı önümüzde...
          Trabzon bir sevda,

Yorum

• Kafanı kaldırdıysan beni gormussundur victory forma vardı ustumde Zaten gırerken muhabbet ede ede girdik isletenlerle. bir mac bası geldık birde ilk yarı ortası kordono gidip geldik de

Yorum

Kafanı kaldırdıysan beni gormussundur victory forma vardı ustumde Zaten gırerken muhabbet ede ede girdik isletenlerle. bir mac bası geldık birde ilk yarı ortası kordono gidip geldik de
              Gördüm zaten 2 formalı vardı...
              Trabzon bir sevda,

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gördüm zaten 2 formalı vardı...
                Digeri de benim capsiz kuzendi neyse tanısmak baska zamana ins

Yorum

• İnter maci icin maltepe satoda bi organizasyon duzenlemeyi dusunuorm arkadaslar dusuncelerinizi alabilirmiyim ?
                  # 61 Onur Recep Kivrak
                  " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• BMN İstanbul İnter-Trabzonspor Maçını İzleme Organizasyonu

Çamlık Cafe

Sahil Yolu İBB Park ve Araçlar Müdürlüğü Yanı. Yer Küçükyalı ve Bostancı Arasında Kalan Bölgede Sahildedir Herkesin Rahat Bulabileceği Bir Mekandır , Mekanın etrafında otopark için yer vardır.

Liste ;

1-) Külünkoğlu
                    2-) Mustafa Yüksek
                    3-) Serdar Ersoy
                    4-) Emirhan Makul + 1
                    5-) Sedat
                    6-) Şenol Altunsoy + 1
                    7-) OFFLİ + 1
                    En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 13.09.2011, 00:46.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Mekanın adını da yazarmısın ?
                      Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                      #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak Serdar Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mekanın adını da yazarmısın ?
                        Demek hatalarımı düzelterek bana destek oluyorsun şuanda gözlerim doldu kullanıcı adının üzerine ağlıyorum.

Yorum

• - Benide ekleyin
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Neden karşıdan bir yer tercih edildi?
                            veya Avrupa yakasında herhangi bir organizasyon yok mu?

Yorum

• Beni de ekle Emirhan'ım oğlumla beraber
                              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Benide ekleyin
                                Müşerref Olacağız Abi

İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neden karşıdan bir yer tercih edildi?
                                veya Avrupa yakasında herhangi bir organizasyon yok mu?
                                Bu organizasyonda anadolu yakasında yeni dönemde 3. organizasyonumuz ve yine değişik bir mekan anadolu yakasında bile uygun bir yer bulamadık ve bir sürü sorunlar yaşadık yaşamayada devam edebilme ihtimalimiz yüksek ihtimalli olarak gözükmekte bu mekanı deneyeceğiz hiç bir sıkıntı olmayacaktır inşallah.

Avrupa yakasında hiç bir uygun mekan bulamadık , bir sürü mekan var dernek var biliyoruz ancak son yaptığımız organizasyonda şaka olmayan bir topluluk olduğumuzu anladık 2 kişi beklerken 70 hatta son anda gelenlerle 80 kişi olduk sayımız fazla sesimiz gür deli ve çılgınız mekanlarda problem yaşıyoruz.

Mekan bulmak çetrefilli ve zor. Anadolu yakası için Çamlık son mekanımız olur ve bundan sonra orada izleriz inşallah. Avrupa yakasında ise araştırmaya devam ediyoruz bulursak ve rayına oturtturursak iki yakada da aynı anda organizasyon düzenleyebileceğiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X