Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TURKUAZ-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu olayın haberi biz Kuşadasında maçı izlerken geldi.Açıkcası çok şaşırdık, hayretler içinde kaldık.Yazıktır yani 70 tane Trabzonsporluyu bir mekandan kovacaklar, taraftarlarda öylesine mekanı terk edecek. Rüyamda görsem inanmazdım.

abi kovulmadık ki

protesto ettik kendimiz kalktık 70 tane Trabzonsporluyu oradan kovacak adamın yıllar yıllar önceki KORDONunu bile zedeleriz yani
    Entropi İyidir.

Yorum

Bu olayın haberi biz Kuşadasında maçı izlerken geldi.Açıkcası çok şaşırdık, hayretler içinde kaldık.Yazıktır yani 70 tane Trabzonsporluyu bir mekandan kovacaklar, taraftarlarda öylesine mekanı terk edecek. Rüyamda görsem inanmazdım.
      Mekandan kovulmadık ki, iki defa alkışlı protestomuzu yaptık, gelen çayları maç açılana kadar kabul etmeyeceğimizi söyledik, doğru bir şekilde tepkimizi koyduk ve mekandan ayrılıp maçı başka bir mekanda izledik. İlla kırıp dökmemiz mi lazım anlamadım ki. Gerçi mekandan ayrılırken ne oldu nasıl olduysa bir bardak da büyük bir gürültüyle kırıldı, ufak çaplı bir hasar da vermişiz aslında.
      Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

Mekandan kovmak mı?

Ben adama bağırırken elleri titriyordu..

Neyin ne olduğunu bilmeden, bu kadar detaylı yorum yapmayalım..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Behre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Süha en başa behre +1 yaz , herşey için tekrar teşekkürler. Selamlar...
          Bundan sonraki maçlarda necati abiyle seni bir yere bırakmıyorum zaten artık beraber seyrederiz maçları Kordona rağmen, sonuca rağmen güzel muhabbet oldu. Ne yaptıkki, bende teşekkür ederim.
          Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• Bu arada alkışlı protesto tiyatrodan, konserden alışık olduğum bir protesto şekliydi. Hiçbir olay çıkarmadan bu güzel protestoyu yaptığımız için başta protestoyu başlatan Kerim Abi'ye, mekandaki BMN üyelerine teşekkür ediyorum. Bir de şuna dikkat ettim, mekandaki az sayıdaki Beşiktaş taraftarı dönüşümlü yayından bir sıkıntı duymuyordu. Fakat biz maçın değiştirmesinden sonra en fazla 1 dakika içerisinde büyük tepki gösteriyorduk. Sanırım diğer takım taraftarları için takımlarının maçının bir bölümünü kaçırmak sorun olmazken bizim için değil bir dakikasını, bir saniyesini kaçırmak bizleri deliye çevirmeye yetiyordu, buna da naçizane değinmek istedim. Son olarak; alkollü mekana kendi adıma fazlasıyla sevindim, iyi oldu, çok da güzel iyi oldu.
            Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• foto yok mu? gelemedik bari foto görseydik..
              Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alkışlı protestoyu başlatan Kerimcan kardeşimizin adını anmadan geçmeyelim.Ellerine sağlık.İlk kıvılcımı çaktı Zaman olsa da cadde tarafında bir yer bulabilseydik.

Bu arada Cem sağa helal olsun çok pratiksin.
                Yer vardı ben söylemeyerek hata yaptım. 5 dakka yürüyüp yeni yere gececektik. Millet kücükyalı tarafına yönelince sesımı cıkarmadım zaten kimseyi de tanımıyordum

Yorum

• İlk olarak TSuha61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yer vardı ben söylemeyerek hata yaptım. 5 dakka yürüyüp yeni yere gececektik. Millet kücükyalı tarafına yönelince sesımı cıkarmadım zaten kimseyi de tanımıyordum
                  Tanışmak için iyi bir fırsatmış işte keşke söyleseydin
                  Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

501 Güzel fikir hem her galibiyette direk caddede kutlama yaparız
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tanışmak için iyi bir fırsatmış işte keşke söyleseydin
                      Doğru, haklısın Abi Bir dahaki sefere inş.

İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      501 Güzel fikir hem her galibiyette direk caddede kutlama yaparız
                      Evet Bir dahaki organizasyonda haberleşelim, ben uğradığımda oraya gitme olasılığımız üzerine konusurum 501 dekilerle

Yorum

• neyse beyler, tepkimizi gayet güzel verdik pezemeklere..

cadde üstünde kordon kafe adıyla eşşek kadar mekan işletmelerine rağmen üç kuruşluk yatırım yapıp iki maçı aynı anda yayınlayamadan para kazanma cinliğini gösteren kırolara harika bir ders vermiş olduk..

zaten ben oradan çıkarken maçı herhangi bir yerde izlememeye de razıydım. önemli olan heriflerin o kokuşmuş şark zihniyetine prim vermemekti ki sonradan it gibi yalvarmalarına karşın çok da iyi oldu mekanı terk etmemiz..

tabii bu arada cem' in sonradan bulduğu yer - sanırım adı cadde dürüm gibi bişeydi - gayet de güzel mekandı. çiçek gibi izledik maçımızı

tekrardan gelen tüm arkadaşların ve orada tanışma fırsatı bulduğum dostların ayaklarına yüreklerine sağlık..

yarın akşam kısıklı' da görüşürüz
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Yarın gel iftarımıza tanışalım işte Süha ne bekliyorsun.
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yarın gel iftarımıza tanışalım işte Süha ne bekliyorsun.
                            Takip ettiğim kadarıyla her zamanki ateşleyici cümleni kullanmışsın Metin Abi Mekanda yakınmış bana lakin iftara için söz vermişiz bir kere. En kısa zamanda tanışırız inş. Teşekkürler

Yorum

• öncelikle organizasyon için Emirhan sana ve Metin Abi'ye çok teşekkürler. Kesinlikle ve kesinlikle, sadece birlikte olmak ve birlikte hareket etmek adına bile herşeye değerdi. uzun bir aradan sonra BMN ile beraber olmak çok güzeldi. Zaten her zaman güzel ama denk gelemeyince bir kaç kere mesafe açılıyor bazen Tabii Halit ve Metin de iyi motive ettiler bizi, iftar sonrası yola çıkıp karşıdan gelmemizi sağlıyacak kadar, sağolsunlar...

Ayrıca bu maç vesilesi ile uzun zamandır takip ettiğim Şenol Abi, Soner Abi ve Olcay Abiler ile de tanışmış olduk ya zaten gecenin bence bonusu idi. ve gene bu maç vesilesi ile sayıları az da olsa ekşi sozluk yazarları ile de tanışmış olmak çok güzel oldu. Ayrıca toprağım Kerimcan'a da selam olsun, alkış çok yerinde idi, o alkışla önce bir silkelendik, sonrasında da devam edince kanal değişmeye adamlar çok şık bir hareket oldu ne olursa olsun hep beraber kalkmamız, bir daha olsa bir daha yaparım, şanımız yürüsün.

mekan ile ilgili olarak da diyecek bir şey yok, cordon cafe bizim icin bitmiştir evet ayrıca ikinci yer cordon cafe'den hem daha sevimli hem de çok daha sıcaktı, hem de Bağdat Caddesinin girişinde dikilmemiz gerçekten bayağı bir dikkat çekti, afallayıp olay ne anlayamayan veya anlayıp da öküz gibi bakan tipleri de görmüş olduk maçın heyecanından kafamızı çevirebildikçe... Dediğim gibi her halükarda ŞANIMIZ YÜRÜSÜN

Neticede teşekkur yazısı idi amacım, gelen, gelmeyen emegi gecen herkesin eline emeğine sağlık...
                              There are 10 kinds of people
                              Those who understand binary and
                              Those who don’t

Yorum

Bundan sonraki maçlarda necati abiyle seni bir yere bırakmıyorum zaten artık beraber seyrederiz maçları Kordona rağmen, sonuca rağmen güzel muhabbet oldu. Ne yaptıkki, bende teşekkür ederim.
                                Kesinlikle güzel muhabbetti...Arena da görüşürüsss...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X