Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiç olmuyor abi ayrı gayrı yapıyorsunuz
    Ben o kadar ısrar ettim daha ne edeyim
    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• ben en az üç arkadasla geliyorum

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bakırköyde izlemek isteyenler eğer bir organizasyon yoksa . İncirlide lavanta cafe ayarlanmış bu organize için facebookta etkinlik yapılmıştır ilgililere duyurulur.

kardeşim bizim gideceğimiz mekan ve saat belli gelen gelsin burda bari başka yerlerde buluşacağınızın reklamını yapmayın yahu
        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
        Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kardeşim bizim gideceğimiz mekan ve saat belli gelen gelsin burda bari başka yerlerde buluşacağınızın reklamını yapmayın yahu
          Bütün istanbul o cafeyemi gelecek burda bir organizsyon olunmuş belirlediğiniz yere uzak yada belirli sebeplerden dolayı gelemeyenler için alternetif bir seçenek bunda bir ayrı gayrı yokki.
          Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• Istanbul anadolu yakasinda Pendik civarinda yarinki maci nerde seyredebiliri?
            Adres verebilirmisiniz?

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bütün istanbul o cafeyemi gelecek burda bir organizsyon olunmuş belirlediğiniz yere uzak yada belirli sebeplerden dolayı gelemeyenler için alternetif bir seçenek bunda bir ayrı gayrı yokki.
              Erol abi tabi ki sorun yok Soner abide yukarıda yazmış kadıköydeyiz diye.

Çağdaş ; Tabi ki herkes birbirine yardım edecek mevcut organizasyonumuz var ama zaten maximum kapasiteye ulaşmak üzereyiz ulaşmasak bile örnek olarak erol abi gelebilecek olsa Taksime gelir ama bakırköye çağırıyor 5-10 kişi orada toplansalar e Soner abilerde kadıköyde toplanıyor olur yani böyle şeyler.

Olaya bir aile gibi bakarsanız hiç problem olmayacaktır.

Teşekkür ediyorum tekrar hepinize.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben en az üç arkadasla geliyorum
                Nereden geliyorsunuz Almanya yazıyorda gurbetçi olmanız ihtimali var eğer yol konusunda bir probleminiz varsa yardımcı olalım.

+3 Olarak ekliyorum bu arada.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nereden geliyorsunuz Almanya yazıyorda gurbetçi olmanız ihtimali var eğer yol konusunda bir probleminiz varsa yardımcı olalım.

+3 Olarak ekliyorum bu arada.
                  Çok cana yakın gördüm seni sana abi diyebilir miyim ççç
                  Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok cana yakın gördüm seni sana abi diyebilir miyim ççç
                    Dayıoğlu de kimse bana dayıoğlu demedi çok özeniyorum , bazen gözlerim yaşarıyor.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      biz forumdan 3-4 arkadaş kadıköy sahildeki fasıl restoran' da olacaz..

dileyen buyursun gelsin..

size de iyi seyirler beyler..
                      İş çıkışı Taksime yetişmem imkansız.
                      Ben de Kadıköy'e gelmeye çalışacağım.
                      Herşey Trabzonspor'umun daimi başarısı için...

Yorum

• İlk olarak Bıyıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İş çıkışı Taksime yetişmem imkansız.
                        Ben de Kadıköy'e gelmeye çalışacağım.
                        buyur gel

en az 7-8 kişi olacaz gibi..

kadıköy otobüs duraklarının tam karşısı. rıhtımda. mekan çok kolay yani..

fasıl restaurant..
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Arkadaşlar maksat tabi safları bölmek değil, malum bizim için iş çıkışı vs mevzusu olduğu için Taksim çok zor oluyor.

Sadece hatırlatma yapmak istedik Soner Abi'nin de dediği gibi Kadıköyde de maç izleyebileceğimiz böyle bir mekan mevcut.

Yoksa önümüzdeki hafta hep birlikteyiz zaten
                          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Erol abi tabi ki sorun yok Soner abide yukarıda yazmış kadıköydeyiz diye.

Çağdaş ; Tabi ki herkes birbirine yardım edecek mevcut organizasyonumuz var ama zaten maximum kapasiteye ulaşmak üzereyiz ulaşmasak bile örnek olarak erol abi gelebilecek olsa Taksime gelir ama bakırköye çağırıyor 5-10 kişi orada toplansalar e Soner abilerde kadıköyde toplanıyor olur yani böyle şeyler.

Olaya bir aile gibi bakarsanız hiç problem olmayacaktır.

Teşekkür ediyorum tekrar hepinize.
                            yok ben o açıdan söylemedim.bizim grup dağılıyo gibi geldi bana da ondan söyledim.ayrıca başlık değişsin bari...
                            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                            Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              buyur gel

en az 7-8 kişi olacaz gibi..

kadıköy otobüs duraklarının tam karşısı. rıhtımda. mekan çok kolay yani..

fasıl restaurant..
                              Bir aksilik çıkmazsa ben de geleceğim Soner.
                              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Beni +1 yapma durumunuz var mı?
                                Yer kaldı mı ?
                                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X