Bakırköyde izlemek isteyenler eğer bir organizasyon yoksa . İncirlide lavanta cafe ayarlanmış bu organize için facebookta etkinlik yapılmıştır ilgililere duyurulur.
kardeşim bizim gideceğimiz mekan ve saat belli gelen gelsin burda bari başka yerlerde buluşacağınızın reklamını yapmayın yahu
Bütün istanbul o cafeyemi gelecek burda bir organizsyon olunmuş belirlediğiniz yere uzak yada belirli sebeplerden dolayı gelemeyenler için alternetif bir seçenek bunda bir ayrı gayrı yokki.
Bütün istanbul o cafeyemi gelecek burda bir organizsyon olunmuş belirlediğiniz yere uzak yada belirli sebeplerden dolayı gelemeyenler için alternetif bir seçenek bunda bir ayrı gayrı yokki.
Erol abi tabi ki sorun yok Soner abide yukarıda yazmış kadıköydeyiz diye.
Çağdaş ; Tabi ki herkes birbirine yardım edecek mevcut organizasyonumuz var ama zaten maximum kapasiteye ulaşmak üzereyiz ulaşmasak bile örnek olarak erol abi gelebilecek olsa Taksime gelir ama bakırköye çağırıyor 5-10 kişi orada toplansalar e Soner abilerde kadıköyde toplanıyor olur yani böyle şeyler.
Olaya bir aile gibi bakarsanız hiç problem olmayacaktır.
Nereden geliyorsunuz Almanya yazıyorda gurbetçi olmanız ihtimali var eğer yol konusunda bir probleminiz varsa yardımcı olalım.
+3 Olarak ekliyorum bu arada.
Çok cana yakın gördüm seni sana abi diyebilir miyim ççç
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Erol abi tabi ki sorun yok Soner abide yukarıda yazmış kadıköydeyiz diye.
Çağdaş ; Tabi ki herkes birbirine yardım edecek mevcut organizasyonumuz var ama zaten maximum kapasiteye ulaşmak üzereyiz ulaşmasak bile örnek olarak erol abi gelebilecek olsa Taksime gelir ama bakırköye çağırıyor 5-10 kişi orada toplansalar e Soner abilerde kadıköyde toplanıyor olur yani böyle şeyler.
Olaya bir aile gibi bakarsanız hiç problem olmayacaktır.
Teşekkür ediyorum tekrar hepinize.
yok ben o açıdan söylemedim.bizim grup dağılıyo gibi geldi bana da ondan söyledim.ayrıca başlık değişsin bari...
"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır." Louis D. Brandeis
Yorum