Olabilir. Ben oraları pek bilmiyorum, mekan sıkıntısı yaşamayız inşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu
Daraltma
X
-
Biz ne güne duruyoruz mehmet Avrupa yakasında ki rehberiniz her zaman yanınızda çççİlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlabilir. Ben oraları pek bilmiyorum, mekan sıkıntısı yaşamayız inşallah.Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
bakırköy de mekan sıkıntısı yaşamayız arkadaşlar bu konuda sıkıntı olmasın ikincisi bakırköy den istanbul un çoğu yerine otobüs var sizlere o konuda da yardımcı olmaya çalışırız.Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.
Yorum
-
Tamam o zaman. Liste çalışmalarına başlayalım.
Buluşma saati olarak 18:00 uygundur inşallah. Buluşma yeri olarak da Bakırköy meydan.
1- Mustafa Yüksek
2- Emirhan Makul
3- Mehmet Fırat
4- Serdar Ersoy
5- Fatih Yücel
6- dido6185
7- faik celikoflu
8- livera61
9- KemalEROĞLU5961
10-
11-En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 27.01.2010, 15:54.
Yorum
-
Mehmet bu sıkıyosa gelmesin lafı karşına çok çıkacak dikkatli ol bundan sonra çççİlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenüz ulaşmadım ama sıkıysa gelmesin.
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Yorum
-
Benim açımdan problem olmaz Fatih'im.İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet bu sıkıyosa gelmesin lafı karşına çok çıkacak dikkatli ol bundan sonra ççç
Yorum
-
Ekledim Kemal.İlk olarak KemalEROĞLU5961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de geliyorum...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum