Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Lille Osc - Trabzonspor Maç Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olabilir. Ben oraları pek bilmiyorum, mekan sıkıntısı yaşamayız inşallah.

Yorum

• bakırköyde olursa gelmem kuvvetle muhtemel
      Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olabilir. Ben oraları pek bilmiyorum, mekan sıkıntısı yaşamayız inşallah.
        Biz ne güne duruyoruz mehmet Avrupa yakasında ki rehberiniz her zaman yanınızda ççç
        Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• bakırköy de mekan sıkıntısı yaşamayız arkadaşlar bu konuda sıkıntı olmasın ikincisi bakırköy den istanbul un çoğu yerine otobüs var sizlere o konuda da yardımcı olmaya çalışırız.
          Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Kadıköyden - Bakırköy'e feribot var 6 TL ücret karşılığı tabi
            Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
            #20 COLMAN

Yorum

• Tamam o zaman. Liste çalışmalarına başlayalım.

Buluşma saati olarak 18:00 uygundur inşallah. Buluşma yeri olarak da Bakırköy meydan.

1- Mustafa Yüksek
              2- Emirhan Makul
              3- Mehmet Fırat
              4- Serdar Ersoy
              5- Fatih Yücel
              6- dido6185
              7- faik celikoflu
              8- livera61
              9- KemalEROĞLU5961
              10-
              11-
              En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 27.01.2010, 15:54.

Yorum

• Makul'un ismini yazdın adama ulaştın galiba
                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                Ali Kemal Denizci

Yorum

• Henüz ulaşmadım ama sıkıysa gelmesin.

Yorum

• Hadi bakalım
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Henüz ulaşmadım ama sıkıysa gelmesin.
                      Mehmet bu sıkıyosa gelmesin lafı karşına çok çıkacak dikkatli ol bundan sonra ççç
                      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmet bu sıkıyosa gelmesin lafı karşına çok çıkacak dikkatli ol bundan sonra ççç
                        Benim açımdan problem olmaz Fatih'im.

Yorum

• Mehmet bu lafı bekliyordum eğer bi yere toplanırız da sen gelmessen bmn giriş sayfasına bu msj koyarım ona göre ççç

Yorum

• Ben de geliyorum...
                            Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• İlk olarak KemalEROĞLU5961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben de geliyorum...
                              Ekledim Kemal.

Yorum

• Son Dakika...

Yarın uzun süreli bir mesai'ye kalabilirim son durumu bildiririm arkadaşlar...
                                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                                #20 COLMAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X