Çünkü sizde karşıdan geliceksiniz. Hatta Üsküdar iskelesinde buluşabiliriz. Siz büyük ihtimal orada iniceksiniz? Bizde oraya geliriz.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
Ben şimdi traş olup işe gideceğim, siz bu akşam oturup kararlaştırın ben sabah eve geldiğimde okurum, ona göre de ikindiye kadar yatar dinlenirim sonra da buluşacağımız yere gelirim arkadaşlar..
Hayırlı işler Adem abi. Kararlaştırırız korkma bizim aleyhimize olan bir şeyi kabul etmem ben
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
evet arkadaşlar zaten buluşma yerimizde beşiktaş iskelesi ve beşiktaş otobus durapı mevcut her türlü ulaşım mevcut helikopter iniş sahası vs ççç
bu yüzden kimsenin zorluk yaşayacağını düşünmüyorum kbataş vs gibi mevkilerde turistlere bile sorsanız isze beşiktaş meydanı tarif ederler zaten bu anıt meşhurdur o yüzden burasını tercih edelim derim...
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Trabzonspor - Diyarbakırspor Maçını Hep Beraber İzliyoruz
Sezonun İlk Maçını Kazanan Trabzonspor'umuz 2. Maçında Taraftarıyla Buluşuyor. Kendi Sahasında Ağırlayacağı Diyarbakırspor Maçını Gelin Hep Beraber Beşiktaş'ta İzleyelim.
Mekan ; Beşiktaş Trabzonlu Üniversiteliler Kültür ve Dayanışma Derneği
Açık ve Anlatımlı Adresi ; Barbaros Heykelinin Önünde ki Denizcilik Müzesinin Yanında ki Üst Geçitten Geçip Beşiktaş-Taksim Duraklarının Olduğu Yer'in 5 Dakika İlerisinde.
Beşiktaş Sahilden Ihlamurdere Caddesine girincesoldan 4. Sokakta.
Türkali Mahallesi Mısırlı Bahçe Sokak NO : 14
Mekan Maç Ücreti Olarak 5 TL Alıyor
Maç Saati ;19:30 Anadolu yakasından gelecek olanlar kendini bu saat'e göre ayarlamalarını ve Bütün Geleceklerin ne kadar erken Mekanda olursak o kadar bol sohbet edebileceğimizi Hatırlatırım. Gecikmeyelim,Bekletmeyelim
Darda Kalan,Zorda Kalan,Yolda Kalanlar İçin ; 0537 944 61 95 Avrupa Yakası Sorunları İçin ; 0539 270 59 71
Gelecekler ;
1-) Emirhan Makul
2-) Mehmet Fırat
3-) Fatih Yücel
4-) Harun Karadeniz
5-) Emirhan Ömeroğlu+1
6-) Engin Türkyılmaz
7-) Semih Albayrak
8-) Sadullah Kapıcıoğlu
9-) Musty11
10-) t-bag
11-) Uğur Çırakman+1
12-) Emirhan61
13-) Adem Söylemez
14-) Wasudoku
15-) SDanışmaz
16-) Adem6167
Anadolu Yakası Üsküdar'da Ki Tarihi Çeşmenin Önünde Avrupa yakasıda Beşiktaş meydanında ki anıtın önünde buluşacak Kararı Hepimize uyuyor değil mi arkadaşlar.
Yorum